Melyek a legjobb sarok konyhabútor megoldások?

A sarok konyhabútor tárolási rejtély? Íme a legjobb módszerek a jobb hozzáférés és a jobb rendszerezés megteremtéséhez. Nehezen hozzáférhető a sarokszekrénye, vagy talán nem tudja, hogyan rendezhetné be a legjobban a helyet? Íme néhány tipp és trükk, hogy a lehető legtöbbet hozza ki ebből a térből.

Konyhabútor akciós áron

Milyen a jó sarok konyhabútor?

A legtöbb konyhában végül is sarok konyhabútor elemek vannak. Ezek sokkal több tárolóhelyet biztosíthatnak, de a korlátozott hozzáférés és láthatóság miatt kihívást is jelenthetnek. Íme egy sor ötlet új és meglévő sarok konyhabútorhoz, amelyek segítenek leküzdeni ezeket az akadályokat.

Foglaljon időpontot

 

Alap sarokszekrények

A legtöbb konyha rendelkezik ezekkel a sarokszekrényekkel, és a tárolási lehetőségek széleskörűek. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai, valamint a költségvetési korlátok. Itt van egy sor lehetőség, hogy segítsen ezt a helyet hozzáférhetőbbé tenni.

Tipp: Mint már említettük, mindig van némi helyveszteség, ezért próbáljon meg olyat találni, amely maximalizálja a szekrény rendelkezésre álló szélességét és mélységét. Fontolja meg azt is, hogy a szokásos kettő helyett három tálcát használjon, ha kis tárgyakat tárol.

Az anyagok és jellemzők széles skálájával kaphatók, beleértve a drótot, a rozsdamentes acélt, a tömör vagy műanyag tálcákat és a fából készült kiviteleket. Választhat zsanéros vagy rögzített ajtót is. Ha teljes felújítást végez, konzultáljon a bútorasztalosával, hogy a lehető legnagyobb méretet kapja, és maximalizálja az összes rendelkezésre álló helyet.

Tipp: Ellenőrizze a tálca magasságát, és vegye figyelembe, hogy mit tárol. Ha apró és könnyű dolgokról van szó, néhány tálca magassága elég rövid lehet, így a dolgok leeshetnek, amikor elfordítja a tálcát. A nagy és nehéz tárgyak kevésbé jelentenek problémát. A tálcák magassága 20-90 milliméter lehet.

Visszahívást kérek

 

A vak sarkok

Ezek a szekrények téglalap alakúak, és csak egy ajtóval rendelkeznek. Ezekhez a legkorlátozottabb a hozzáférés, és valamilyen kicsúsztatható mechanizmust igényelnek. Néhányan úgy döntenek, hogy a hátsó részt teljesen lezárják, és polcokat, fiókokat vagy más kihúzható mechanizmust adnak hozzá.

Ha ez a hátsó tér elengedhetetlen, akkor a szekrény méreteitől és a költségvetéstől függően többféle csúszka-kihúzós rendszer közül választhat. A képen látható vese alakú tálcák minden bizonnyal megoldják ezt a hozzáférési problémát, és az egyik legnépszerűbbek közé tartoznak. A kihúzható rendszerek más típusai közé tartoznak a mozgó sarkok.

Ha már meglévő, nehezen hozzáférhető vak sarokkal rendelkezik, néhány ilyen mozgó sarokrendszer utólag is felszerelhető, ha a nyílás elég széles. Ellenőrizze a specifikációkat, és beszéljen a szállítóval, mivel ez segíthet megoldani a hozzáférési problémákat egy egyébként tökéletesen jó konyhai térben.

 

Felső szekrénysarkok

A tányérok tárolása ezekben a felső sarokszekrényekben nem biztos, hogy mindenkinek megfelel, de egy kis polcra szerelt , az alsó polcokon több lehetőséget adhat ezeknek a szekrényeknek az ételízesítők és fűszerek tárolására, ha a konyhában helyhiány van, és minden centiméter számít.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


 

EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: