Széria bútorcsaládjaink között nagyon népszerű a rusztikus Zille konyhabútor

Széria bútorcsaládjaink között nagyon népszerű a rusztikus Zille konyhabútor. Mdf fóliás ajtófrontjai négy színben elérhetők, rusztikus fehér, bézs, sonoma tölgy és wotan tölgy. Marás mintája íves, inkább a közép és idősebb korosztály kedvence a marásminta miatt, de érdekes mód, már több fiatal pár is ezt a konyhatípust rendelte cégünknél. 

Konyhabútor akciós áron

Miért a Zille konyhabútor?

Aki szereti a rusztikus hatást feltétlen ajánljuk ezt a típust, mert sok színlehetőség közül választhatunk és rengeteg elemvariációja létezik, melyből egysoros, L alakú, U alakú vagy akár szigetes variációt is össze állíthatunk.

Foglaljon időpontot

Alsó elemei 73 cm magasak, lehetőség van a lábak variálásával 87, 90, akár 92 cm magasra is megemelhető az alsó elem munkapulttal együtt, hogy a magasabbaknak is kényelmes legyen. 

  • Felső elemei 72 cm magasak oldalra nyíló változatban elérhetők;
  • Üveges elemei víztiszta üvegbetéttel rendehetők 40 vagy 80 cm szélességben;
  • Korpusz anyaga 18 mm-es laminált bútorlap;
  • Munkalap lehet 28 vagy 38 mm-es.

Variálhatók a frontok, sokszor rendelik úgy a bútort, hogy az alsó és a felső frontok különböző színűek. Ami fontos, hogy a munkalap, fogantyúk, mosogató-csaptelep variálható, más gyártótól is választhatók ezek a kiegészítők.

Sőt ha esetleg egy-egy elem nincs a szériában elkészítjük egyedi gyártásban, így nem kell kompromisszumot kötnie, és mégsem a magas kategóriás bútort kell megvásárolnia.

 

Mit kell tenni, hogy Zille konyhabútora legyen?

Érdemes kihasználni díjmentes látványtervezésünket, mert így élethűen látható az elképzelés és gyorsan lehet módosítani a változtatásokat. A minél pontosabb látványtervezéshez, egy skiccre van szükségünk amin szerepelnek a konyha fal méreti, a kiállások pontos helyei és ha van ablak, radiátor, gázcső vagy bármi egyéb ami fontos lehet, annak a pozíciói. És a kiválasztott front és korpusz szín, hogy a látvány a legpontosabb legyen.

Visszahívást kérek

Ezek után pár napon belül megrajzoljuk és elkészítjük a konyhabútor ajánlatát és megküldjük emailben. Egy személyes találkozó keretein belül átbeszéljük, pontosítjuk az ajánlatot és megrendelés után 4-5 hétre már meg is érkezett megrendelt konyhabútora amit igény szerint kiszállítunk és beszerelünk.

Célszerű élni ezekkel a szolgáltatásokkal, mert Ön kényelmesen hátradőlve várja csak, hogy mikor kezdődhet a bútorba történő bepakolás, az előtte lévő macerásabb részeket átvállaljuk és szakszerűen, készre szerelve átadjuk otthonában, hogy Ön utána már csak élvezze.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


 

EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: