Akciós konyhabútor nem egyenlő a rossz minőségű konyhabútorral. Sokféle akciót lehet szervezni, elemkedvezményen át az ingyenes ...

Akciós konyhabútor nem egyenlő a rossz minőségű konyhabútorral. Sokféle akciót lehet szervezni, elemkedvezményen át az ingyenes kiszállításig bezárólag, minden cég máshogy érvényesíti kedvezményeit. Az akciónak figyelemfelkeltőnek kell lennie és valódi kedvezményt kell hirdetni.

Konyhabútor akciós áron

 Kinek, milyen akciós konyhabútor felel meg?

Miért lehet, hogy sokféle az akciós konyhabútor kapható egyszerre? Erre egyszerű a válasz. Különböző vásárlói igényeket szeretne a bútorgyártó cég kielégíteni. Sokszor egy tv reklám kampányával több 10.000 embert el lehet érni egyszerre.

Foglaljon időpontot

Akció mire terjedhet ki?

Vannak olyan helyek, ahol az Akciós konyhabútor egy végösszegi kedvezmény, 10, 15,20 százalék. vagy épp így van hirdetve, de ajándékba adják a mosogatót vagy valami háztartási gépnek bizonyos százalékát engedik el. Széria bútorok esetében megnézik a statisztikát melyik bútor fogy a legjobban.

Ebben az esetben nem a legelsőre, hanem ami második vagy a harmadik a sorba van arra adnak kedvezményt. Ez azért is lehet, mert így az adott forgalmazó szélesíti az eladni kívánt termékét. Megtalálhatja azokat a vevőket, aki épp más típusú bútort keres és ezzel is növeli a forgalmát.

 

Egyedi akciós konyhabútor.  Mennyire jellemző?

Nos ez már egyértelmű, hogy nem egy tömegcikkekre vonatkozik. Egyedi bútor ára teljesen másképp alakul, ha Akciós konyhabútor kerül szóba. Itt nem kalkulálhatunk azzal, hogy sokat rendel a kedves ügyfél akkor adjanak is kedvezményt automatikusan.

Egy egyedi konyhabútornál minden esetben ki kell menni felmérni. Jobb esetben az ügyféllel már elkezdek előzetesen tárgyalni a mintaterembe vagy online térben ( lásd előző cikk. konyhabútor tervező online ), ilyenkor elkészülhet egy előzetes látvány terv is. Látványterv és árajánlat után már lehet tudni a folytatást.

Visszahívást kérek

Természetesen mindig felhívom a figyelmet arra, ha valaki egy extrém drága munkalapot választ mondjuk egy strukturált felületet. Nehogy, rossz száj íze legyen bárkinek, ha épp egy Akciós konyhabútor miatt tér be az üzletbe és lényegesen drágább árat kap. Rengeteg féle alapanyag létezik a piacon valami olcsóbb valami drágább.

 

Hogyan változott az anyagköltség?

Az elmúlt évek során rengeteget emelkedett a faipari alapanyagok ára. Ezt sajnos a vevőkre is át kellett vetíteni. Sokszor még az alapanyag hiánnyal is meg kell küzdeni. 2022-ben szerencsés helyzetben lehetett, aki igénybe akart venni kedvező lehetőségeket.

Otthonteremtési támogatásnak köszönhetően rengetegen tudták a beépített bútorainak összegének sokszor a felét visszaigényelni. De ha ez le is csengett azóta, akkor is meg lehet találni azokat a lehetőségeket amikor egy bútort el lehet számolni egy lakásvásárlás során. Ha őszinte akarok lenni, egyedi Akciós konyhabútor nincs.

Egyedi bútoroknál mindig fix költségek vannak egy asztalost, szerelőt ugyanúgy ki kell fizetni, ha kevés bútort rendel vagy ha sokat. Itt a lehetőség abban van, ha a gyártónál találunk egy olyan terméket, ami épp akciós. Bútorlapszabászatok is különböző árakkal dolgoznak valakinél az egyik dolog olcsóbb valakinél a másik. Árajánlat készítésnél mindig mérlegelni kell.

 

Széria akciós konyhabútor

Ha például valakinek egy komplett lakást rendezek be akkor berendezésre kerül az előszoba bútor, hálószoba bútor, nappali, fürdőszoba szekrény és nem utolsó sorban a konyhabútort is készítünk.

Ebben az esetben a gyártótól nem tudok kedvezményt kérni- ugyanis minden bútor más. Viszont biztosan állítom, hogy ennyi féle bútor között egy meglehetősen nagy bútorgyártó cégnek van egy akciója, amit fel tudunk használni.

Mert ugye ott is az a cél, hogy minél szélesebb legyen az ügyfélnek a kínálat. Ha esetleg egy konyhát vesz és elégedett, hamarabb fog visszatérni ugyanabba a mintaterembe vásárolni egyéb más bútort. Divian bútorok között nem egyszer megfordul a 10 -15 százalékos konyhabútor kedvezmény. Akár egy Antónia akár Zille, Amanda konyha esetében a konyhabútor akció több 10.000 forintot is jelenthet.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


 

EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: