Modern konyhabútorok, laminált lapból készült konyhán át a fa konyháig mind lehet modern. 90 -es években a fa konyháknál megvolt ...

Modern konyhabútorok hallatán mindenkinek más jut az eszébe. Minden kornak megvolt a maga modern konyhabútora.

Konyhabútor akciós áron

Milyenek a mai Modern konyhabútorok?

Modern konyhabútor, laminált lapból készült konyhán át a fa konyháig mind lehet modern. 90 -es években a fa konyháknál megvolt az az időszak, hogy sokat fenyőfából készült konyhát szerettek volna.

Foglaljon időpontot

Modern konyhabútor a lakosság körében jelentheti azt is, hogy letisztult egyenes vonalvezetés, egyszerű trendnek megfelelő színek. Korszerű szerelvényekkel beszerelése elengedhetetlen.

 

Hogy alakul a trend a Modern konyhabútorok választásánál?

Bútorlapgyártó nagyobb cégek általában három évre terveznek egy katalógust. Három év után megnézik mennyire volt eladható termék és mi, ami elavult. Sokszor még akár kétszer háromszor is meghosszabbítják a katalógus kínálatait, és egy kisebb ráncfelvarrás történik csak.

Tíz évente viszont egész biztos elő rukkolnak valami egészen mással. Vagy felület kidolgozás változik egy- egy bútorlapnak a struktúrája teljesen más is lehet ez nem jelent hatalmas anyagi változást egy gyárnak az életébe. Különböző dekorációs tervezők éveken keresztül figyelik a változást és ahhoz képest 8-10 új színt is bevezethetnek.

Ezeket egy nagyobb kiállításon szokták először megmutatni a nagyközönségnek. Két évente megrendezik Bécsbe a 4 évente pedig Milánóba a bútorszakvásárt. Több stadionnyi területen vannak az aktuális trendnek megfelelő bútorok kiállítva. Ekkor már a gyártó megfigyelheti mennyire lesz az ő terméke a menő- eladható.

Visszahívást kérek

 

Milyen felületek léteznek Modern konyhabútorok esetében?

Nézzünk pár rövidítést, ami sok gyártónál megfordulhat és Ön találkozhat, ha Modern konyhabútor vásárlásán fontolgatja.

 • SM: Sima fehér, selyemfény.
 • ST2: Szemcsés gyöngyhatású felület, közepesen fényes.
 • ST22: Mélyen kefélt felületcsillogó és matt sávokkal és a fához hasonló jelleggel.
 • ST70: Elegáns, sík sima felület polírozott kőutánzat természetes jellegéve
 • ST82: Mélyen dombornyomott felület, homokfúvott hatás
 • PE: Gyöngypégelt, főleg uni színeknél alkalmazzák, kemény, karc és kopásálló.
 • PR: Flóder rajzolat, rusztikusabb fa rajzolat
 • BS: Narancshéj szerű struktúra.
 • NG: Fényes felület.
 • ME4: Selyemfényű, enyhén erezett.
 • HG: Sík sima magasfényű felület
 • ST30: Fényes felület, elegáns optikai hatás
 • TM: Matt hatás

 

Modern konyhabútorok képe milyen is lehet a képzeletben?

Általában letisztult egyszerű forma.  Fa vagy furnéros ajtókat választ minimál éllel, marás nélkül az mindenképpen egy örök darab és összhatásában mindenképp egy Modern konyhabútor. Sokszor 2 szintes a felső konyhabútor. Itt azért rengeteg stílus lehet.

Gázteleszkópos felfelé nyíló szekrények, vagy felenyíló liftek is jól néznek ki. Amennyiben az elektromos kialakítások megengedik motoros felnyíló szerkezetek is beépíthetőek. Tipon nyitásokat sokan szeretik. Számtalan lehetőség van, hogy a kényelmet fokozzuk egy Modern konyhabútor beépítésénél.

Akadálymentes hozzáférést biztosít az adventos felnyíló szerkezet. Könnyű nyitás és integrált blumtipon együttesen gondoskodik az adventos nyitás és zárásáról. Évről drive vagy tip-on mozgástechnológiákkal a fogantyú nélküli felnyílók is könnyedén kezelhetőek.

Ha az erőhordozó pontosan van beállítva az előlapsúlyhoz, akkor a felnyíló fokozatmentesen megáll a kívánt pozícióban ezáltal mindig jól elérhető a záráshoz.

 

Alsó és felső szekrények azonos látvánnyal?

Igen ez könnyedén kivitelezhető, ha szeretik a fiókokat. A fiókok praktikusak, Blum kifejlesztette a fogantyú nélküli fióknyitást. Legrabox, merivobox, metabox, tandembox -antaro, mind-mind tökéletes választás. Ezek a fiókokba megtalálható a kényelem és az egyszerűség.

Tandenbox antaro vonalvezetése szögletes és letisztult. Tandenbox –korpuszsín gondoskodik a pihekönnyű futásról.

Amba-Line fiókbelső osztórendszer kitűnő rendező a konyhában. Belső osztó rendszer elegáns keretdesignja gondoskodik a szép rendről minden lakótérben. Kereteket egy kézmozdulattal behelyezhetjük, és tetszőlegesen pozícionálhatjuk. Biztonságos tartásról a mágnesrögzítő vagy csúszásgátló gondoskodik.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


 

EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: