Eladó konyhabútor lehet széria bútorokból vagy egyedi gyártásból egyaránt. A széria konyhabútorok ára kedvezőbb ...

Eladó konyhabútor lehet széria bútorokból vagy egyedi gyártásból egyaránt. A széria konyhabútorok ára kedvezőbb, mert tömeggyártásban készülnek az elemek és a kiegészítők is, így sok esetben jóval kedvezőbb áron lehet megvásárolni.

Konyhabútor akciós áron

Eladó konyhabútor, honnan?

Maga a konyha helyiség nagyon fontos terület egy lakásban, házban. Fontos szerepet tölt be, így nem mindegy közel sem, hogy ez a helyiség mekkora és hogy van berendezve.

Foglaljon időpontot

Sokan abba a hibába esnek, hogy olcsón szeretnék megúszni, így használt konyhabútort keresnek, amihez nagyon kedvező áron jutnak hozzá, de később szembesülnek vele, amikor már beépítették, hogy sokszor „olcsó húsnak híg a leve”. Azaz nem pont így szerették volna, nem praktikus, nincs kihasználva, sokkal rosszabb állapotban van, mint gondolták stb.

Fontos megnézni mit tartalmaz az ár az eladó konyhabútornál. Milyen kiegészítők vannak benne, mi az amit még külön hozzá kell beszerezni.

Sok esetben a széria konyhabútorok nem sokkal magasabb áron kaphatók és ezek újak és viszonylag rövid határidővel megrendelhetők. Az eladó konyhabútorok anyagában tekintve lehetnek fából készültek, amik manapság már elég ritka, mert nagyon drága, aztán laminált bútorlapos és mdf frontú konyhabútorok.

 

Mikre érdemes figyelni eladó konyhabútorok esetében?

A méret nagyon fontos, meg kell nézni, hogy a saját helyiségünk mekkora és hol vannak a kiállások helyei. (víz, elektromos) Ezt össze kell hasonlítani a kiszemelt konyhabútorral, elemekre szétszedhető e, variálható e az elem sorrend, mert az könnyebbséget jelenthet. Ha a munkalap rajta van és a kivágások is (mosogató, főzőlap) adott, akkor vagy jó nekünk pont úgy az a kiosztás, vagy mindenképpen új munkalapot kell rá vennünk.

Visszahívást kérek

Ez a széria konyháknál is fontos, mert a legolcsóbbakat blokkokban lehet vásárolni, adott méretre, azon belül nem lehet variálni. Pl. 260 cm-es blokk fix alsó és felső elemekkel, ehhez maximum plusz kiegészítő elemet lehet rendelni. Általában a blokk konyhákban a tűzhelyes elem nincs benne, csak a mosogatós és egyéb fiókos vagy ajtós elemek, tehát ezt is még bele kell kalkulálni a sorba.

Figyelembe kell venni, hogy az még legalább 50 cm-t elvesz ha szabadonálló vagy 60-at ha beépített tűzhelyről van szó. Sokszor elfelejtődik a hűtő kérdés, hogyha kis lakásról van szó, akkor ennek is a konyha helyiségben kell helyet kapnia és minimum 60 cm helyet követel. Tehát sokszor, ha már a tűzhelyet és a hűtőt is belekalkuláljuk, akkor a blokk konyhák nem férnek már be.

Illetve ha nem egyenes konyháról beszélünk, hanem L alakról, akkor még a sarokelemmel is kalkulálni kell! Emiatt fontos, hogy kérjenek segítséget, szaktanácsadótól, konyhatervezőtől, aki segít megtervezni leendő konyhabútorukat, mert lehet, hogy elemekből összeállítva kicsit drágább lesz a költségvetés, de nem mindegy, hogy 10-20 éven keresztül hogyan használja konyhabútorát.

Célszerű minden helyet kihasználni, praktikus fiókokkal feltölteni az alsó sort, ahol lehetséges, az előkészítő pult egybefüggően lehetőleg legyen meg legalább 100 cm széles, fontos az ergonómiai kiosztás is, főzőlap-mosogató-előkészítő pult között.

 

Eladó konyhabútor Tőlünk!

Érdemes több helyről ajánlatot bekérni, átbeszélni részletesen hol milyen lehetőségek vannak, díjmentes látványterveket készíteni, hogy a lehető legjobb döntést hozzák. Ebben segítünk mi is, számunkra első  a vevő, hogy megtaláljuk a számára költségvetésileg és igényei szerint a legjobbat és legpraktikusabb megoldást.

Kérjen díjmentes ajánlatot, ha felkeltettük érdeklődését emailen vagy időpont egyeztetéssel várjuk szeretettel bemutató termünkben. Kényelmesen átbeszélhetjük igényeit, megnézzük a színeket anyagokat és az alapján elkészítjük Önnek konyhabútor ajánlatát.

Rövid átfutási idővel dolgozunk, 4-6 hét anyagválasztástól és kapacitástól függően, teljes szolgáltatással dolgozunk az ajánlatkérés-díjmentes látványtervezés-gyártás-szállítás-beszerelés szolgáltatás magában foglal mindent, egyedül a gépek és víz bekötését nem vállaljuk, de minden asztalos munkát előkészítünk hozzá.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


 

EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: