Konyhabútor tervezés sok esetben már online programmal is meg lehet tervezni a konyhabútort, de mi a személyes, szakemberrel

Konyhabútor tervezés sok esetben már online programmal is meg lehet tervezni a konyhabútort, de mi a személyes, szakemberrel történő egyeztetést javasoljuk.

Konyhabútor akciós áron

Konyhabútor tervezés – mik merülhetnek fel?

Amennyiben új vagy használt lakást vásárolnak az első 5 dolog között biztosan felmerül a kérdés MILYEN LEGYEN A KONYHA? Általában ilyenkor mindenki utána néz milyen az aktuális trend és a pénztárcája mit enged. A jó konyhabútor természetesen praktikus, dekoratív. Fontos szempont konyhabútor tervezésnél

Foglaljon időpontot

 

KIK IS FOGJÁK HASZNÁLNI?

Fiatal házasok? Családosak vagy akár 2 generáció? Akárki is használja a bútort a jó konyha jókedved is teremt egy családba. Ugye el tudják képzelni amint főzés közben a gyerekekkel lehet foglalkozni.

Gyesen lévő anyukának, vagy fiatal házasok együtt készítik el a vacsorájukat egy fárasztó nap után, vagy akár egy közös sütés főzés kerekedik miközben az egész család ki veszi a részét a teendőkben. Fontosnak érezem, hogy megismerjem, akinek tervezem a bútort. Ekkor az elképzeléseink biztosan találkozni fognak. Nincs is jobb, mint egy elégedett ügyfél!

 

Konyhabútor tervezés szempontjai

Elsődleges szempont szerintem az ergonómia megfelelő kialakítása. Ugye nincs is rosszabb annál amikor főz az ügyfél álmai konyhájába, a dereka meg épp leszakadni készül, mert túl alacsony a munkapult. Véleményem szerint, jól főzni csak kényelmesen lehet! Hab a tortán ha kézre áll minden.

Visszahívást kérek

Értem itt ezalatt a konyhabútor tervezés minden apró lépését. Melyik elem után mi következzen. Nem mindegy, hogy egy bevásárlás után hol pakolok le, hol vágom fel a zöldséget az aktuális leveshez,-és mennyire áll kézre a mosogató vagy épp a sütő. Amennyiben a konyha méretei engedik kényelmes, ha a sütő vagy épp a mikróhullámú sütő elérhető magasságba van egy toronyelembe beépítve.

Praktikus konyhabútor tervezéskor ismerni kell minden apró részletet: vannak nagy edények? El kellene rejteni? Ritkán használják? Egy jó sarokelem kialakítás egy kamra vasalta ezekre mind képes.

 

Világítás

Amennyiben látvány konyhát szeretne, elengedhetetlen a világítás. Jó pár évvel, évtizeddel ezelőtt a párárkán volt a „divat”. Ez épp egy hangulat világítást adott. Ha épp a nappalival egy helyen volt a konyha akkor még TV nézés közben zavaró is volt. Jelenleg felső szekrény aljába bemart led sín jó megoldás egy pult megvilágításához. Mindez fokozása csak ha épp a munkalap túlnyúló élébe van bemarva, vagy épp egy lábazatba.

Ha már szó esett az ergonómiáról párosítsuk a praktikummal. Vannak olyan megoldások amikor ki kell „maxolni” egy konyhát- ilyenkor szóba jön a teljes beépítés- plafonig akár. Vasalat rendszerekben számtalan variáció van a piacon. Egy dekoratív konyha dísze is egyben a lakásnak- sokszor elárulja ki lakik benne. Jelenlegi trendek az egyszerűség felé hajlanak- de alapanyagok tekintetébe rengeteg variáció létezik.

Jelenlegi technológiának köszönhetően a konyhabútor tervezése megengedi hogy a régebben olcsó számomra rettenetes szóval mondva” pozdorja „ konyha újra éli divatját. Jó minőségű Egger Fundermax, Kaindl faforgácslapoknak a szín és méret választéka nagyon széles skálán mozog. Régi papír élzárókat felváltotta az ABS műanyag élzárás, létezik már vízbiztos PP ragasztó is a piacon, ez biztosítja, hogy az élzáró anyag nem fog leválni.

Ebben az esetben mondhatni egyszerű alapanyagból is képesek vagyunk egy gyönyörű konyhabútort tervezni.

 

Konyhabútor tervezés kézzelfogható eszköze a látványterv készítés

Konyhabútor tervezésénél elengedhetetlen manapság a látványterv. Egy nagy bevásárló központban különböző katalógusok vannak. Nálunk az apró nűanszok amiket nem tudnak sehol megvalósítani azt Mi elkészítjük. Elengedhetetlen, hogy látványterven is vissza köszönjön az elképzelés

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


 

EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: