A fehér konyhabútor előnyei és hátrányai

A fehér konyhabútor időtlen, gyönyörűek és szinte mindig divatosak. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy az Ön számára nagyszerű választás. Ha a fából készült szekrények, a fehér szekrények, a szürke szekrények vagy más lehetőségek között vacillál, itt vagyunk, hogy a helyes irányba tereljük.

Konyhabútor akciós áron

Nézze meg a fehér konyhabútor előnyeit és hátrányait.


A fehér konyhabútor előnyei:

+ Fehér szekrényekkel a konyha nagyobbnak tűnik.

A fehér hajlamos arra, hogy a helyiséget nagyobbnak érezzük. Jól tükrözi a fényt, így az egész helyiség világosabbnak és nyitottabbnak tűnik.

Foglaljon időpontot

Mivel a konyhában a szekrények foglalják el a legtöbb falfelületet, a fehér konyhaszekrények segíthetnek abban, hogy a helyiség nagyobbnak tűnjön. Ha kicsi a konyhája vagy korlátozottak a világítási lehetőségek, ez egy nagyszerű megoldás az Ön számára.

 

+ Fehér szekrények könnyen javíthatók

A legtöbb esetben a fehér konyhaszekrények könnyen javíthatók. Ha egy szekrény ajtaján lepattan egy forgács, akkor lefestheti azt a hozzá illő fehér festékkel. Ha a szekrények körüli fugázás összemegy vagy elválik, akkor újra fehér fugázást alkalmazhat. Nincs szüksége speciális, a szekrények színéhez illő tömítőanyagra.

 

+ A fehér konyhaszekrények semlegesek és sokoldalúak.

A fehér szekrények szinte minden dizájnstílushoz passzolnak. Ha a jövőben eladja otthonát, a fehér a legtöbb vásárlónak tetszeni fog. Ha a jövőben megváltoztatja konyhája kialakítását, a fehér szekrények a hagyományostól a modernig, a rusztikusig és azon túl is átmehetnek. Rengeteg lehetőséget kap ezzel a beruházással.

Visszahívást kérek

 

+ Fehér konyhaszekrények nagyszerűek a viszonteladáshoz

Ha arról van szó, hogy növelje otthona értékét, a fehér konyhaszekrényekkel nem lehet hibázni. Ez a vevők széles körét szólítja meg, és segíthet otthona gyors eladásában. A fehér szín frissnek és tisztának tűnik, ami azt mutatja, hogy törődik az otthonával. Ezt a vevők és az értékbecslők is figyelembe veszik.

 

A fehér konyhabútor hátrányai:

– A fehér szekrények miatt a konyha túl nagynak tűnhet.

A nagyobb nem mindig jobb, ha belsőépítészetről van szó. Néha egy teret túl nagynak érezhetünk, mintha nem lenne meghatározó vagy megalapozó forrása. Ha a hely nem jelent problémát a konyhájában, akkor választhat sötétebb színt, hogy a konyha otthonosságának érzetét keltse.

 

– A fehér nem minden árnyalata egyforma

Mint minden szín, a fehér is különböző árnyalatokban kapható. Egyes árnyalatoknak különböző alaptónusai vannak, amelyek nem biztos, hogy jól illeszkednek konyhája más elemeihez.

Például, ha a gránit krémszínű akcentusokkal rendelkezik, akkor az éles fehér szekrények nem biztos, hogy jól mutatnak. Jobban jár egy kissé melegebb fehérrel, amely megfelel a krémnek. Gondoljon erre, amikor konyháját tervezi, hogy biztosítsa a térben a kohéziót.

 

– A fehér szekrények nehezen tisztíthatók

A fehér szekrényekkel kapcsolatos talán legnagyobb panasz, hogy nehéz tisztán tartani őket. A fehéren könnyebben látszanak az ujjlenyomatok, ételfröccsenések, zsír és egyéb szennyeződések, mint más színeken. Ha díszes fehér szekrényei vannak, többféle díszítési mélységgel, akkor még nehezebb lehet a tisztításuk.

E probléma leküzdésére a fehér esztétikum feláldozása nélkül fontolja meg a kéttónusú szekrények beszerzését. Válasszon más színt az alsó szekrényekhez, és tartsa meg a fehéret a felső szekrényekhez. Így az alsó szekrények karbantartása egyszerűbb lesz, de még így is feldobhatja konyháját.

 

– A fehér szekrényekből hiányozhat a „pezsgés”.

Ha sok személyiséggel rendelkező konyhaszekrényeket szeretne, a fehér nem biztos, hogy megfelel a célnak. Lehet, hogy egy vidám színt szeretne, például tengerészkéket vagy mustársárgát. Mielőtt színes szekrényeket választana, fontolja meg, hogy csempével vagy konyhai kiegészítőkkel adja hozzá a pezsgést.

A konyha egyik területén telepíthet nyitott polcokat, és a polcokat dekoratív tárgyakkal töltheti meg. A fehér szín semleges vásznat teremt, amelyet idővel kiegészíthet és megváltoztathat.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


 

EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: