Egyedi konyhabútorok

Unja a sablonos megoldásokat
és valami egyedibbre vágyna?

Álmodjuk meg közösen
egyedi konyhabútorát

Az első kérdés, hogy

Miben tér el az egyedi
konyhabútor az elemestől?

Egy konyhabútor a lakás ékköve és központi hely, ahol a család, barátok összeülnek egy jó beszélgetésre, elfogyasztva a vasárnapi ebédet. Fontos, hogy a helyet maximálisan kihasználjuk és a lehető legpraktikusabb megoldásokat valósítsuk meg. Az egyedi konyhabútor készítéssel megkapja mindazt amire vágyik. Költségvetésben magasabb kategóriát képvisel, mint a széria bútorcsalád, Mi mindenkinek találunk megoldást, mert ha kisebb a költségvetés akkor széria bútorokból is nagyon szép megoldások valósíthatók meg, a következő változat amikor a széria elemeket ötvözzük egyedi megoldásokkal és a legmagasabb kategória az teljesen egyedi konyhabútor gyártás. Ezt döntse el Ön melyik variációt szeretné, mi a többit intézzük!

Érdeklik az egyedi konyhabútorok?

Kérje ingyenes árajánlatunkat

Telefon: +36 30 213 0663

Hogyan vágjunk bele?

Az egyedi konyhabútor tervezés teljes folyamata

Hogyan történik nálunk az első megbeszélés, ami segít abban, hogy a lehető legpontosabb árajánlat és látványterv készüljön elsőre?

Az én személyes tapasztalatom megrendelőinkkel, hogy konyha vásárlás területén is fontos tényező az ÁR! Ami teljesen természetes, hiszen nagyon megugrottak az alapanyag és mukadíj költségek, így még egy legolcsóbb anyagból és kiegészítőkből álló kis konyha is több százezer forintba kerül. Én is ugyanígy járnék el, mint legtöbben, több helyről gyűjteném be az információkat, árakat és a személyes tapasztalatokat. Sokszor fordult már elő, hogy kész tervekkel jöttek már be hozzánk, és elmondták, hogy az 5. árajánlatot fogják tőlem megkapni, mert szeretnének jól dönteni és fontos az ár kérdés is. Én is így tennék, ezért természetesen én is kiszámolom és megtervezem, ha én valamit másképp terveznék vagy más kiegészítőt tennék mindig el szoktam mondani és lehet dönteni, melyik variáció legyen. 

Aki nálunk megfordul mindig azt javaslom, kérjen ajánlatot, hiszen az egyik szlogenünk pont ez: „Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem kerül semmibe!”
A mi titkunk ami az árajánlatkérés és az ebből született megrendelések nagyon jó arányát mutatják az alábbiak:

  • családias környezet és légkör: a bemutatóterem nem túl nagy, viszont a fontos típusok, vasalatok, anyagválaszték megtalálható kipróbálható, megtapintható
  • magas szintű szakmai tapasztalat és háttér: a megkapott információk alapján, minden szakmai segítséget megadunk legyen az a konyhabútor funcionalitásával kapcsolatos vagy tanácsadás milyen előkészületek kellenek a lefixált konyhabútorral kapcsolatosan (csempe magasság, kiállások helye stb…)
  • kedvező árképzés: hazudnék, ha számomra nem lenne fontos, hogy biztonságosan meg tudjak élni a vállalkozásomból, tehát számomra is fontos az ár, de szem előtt tartom, hogy inkább több megrendelőnek tudjuk teljesíteni álmai konyhájának megvalósulását kisebb nyereséggel, mint kevesebbet nagyobb nyereségért, mert más területen meg én vagyok megrendelő és számomra is jó érzés, ha találkozom egy hasonló nézőponttal 🙂
  • teljes körű szolgáltatás nyújtás: tervezéstől át a szállítástól a beszerelésig. Konyhabútoraihoz étkező asztalokat-székeket, beépíthető készülékeket tud vásárolni, így megszabadul egy tehertől, hogy ezek után is még rohangálnia keljen. Nálunk mindent megtalál egy helyen!
ÉS AKKOR LÁSSUK MILYEN INFORMÁCIÓK SZÜKSÉGESEK AZ ÁRAJÁNLAT ÉS LÁTVÁNYTERV KÉSZÍTÉSHEZ

Díjmentes ajánlat készítés

és ajánlat

    Skicc csatolása: