A magasfényű fehér konyhabútor szekrények előnyei és hátrányai

A magasfényű fehér konyhabútor előnyei

A magasfényű fehér konyhabútor most ugyanolyan népszerűnek tűnik, mint amikor utoljára az 1970-es években volt trendi. Összehasonlítva, ez jobban illik egy kortárs, lapos szekrényfrontokkal rendelkező konyhaszekrényhez, mint egy hagyományos konyhához.

Konyhabútor akciós áron

A fehér, magasfényű felületet selyemfényűnek vagy ultra magasfényűnek is nevezhetik, az Ön által használt anyagoktól és a beszállítótól függően. A magasfényű szekrényajtók fényes felületűek, ami visszaveri a fényt, és ez az egyik fő oka annak, hogy a fényes konyhák, különösen a fehér fényű konyhák olyan népszerűek.

 

Foglaljon időpontot

A magasfényű fehér konyhabútor előnyei

A fény visszaverésével ezeknek a fényes szekrényfrontoknak a fényes felülete segít abban, hogy a tér nagyobbnak és nyitottabbnak tűnjön, mint amilyen valójában, így a fényes felületű szekrények kiváló választásnak bizonyulnak kisebb konyhai terekbe. Ez a fényvisszaverődés akkor is előnyös, ha sötétebb színben gondolkodik, mivel nem kell aggódnia amiatt, hogy az árnyalat elnyeli a fényt a helyiségből.

A magasfényű konyhaszekrények másik nagy előnye, hogy igazán könnyen tisztíthatók, ami mindig nyerő a fiatal családos háztulajdonosok számára. A konyhaszekrények előlapjainak tisztításához használjon karcmentes mikroszálas kendőt, mivel az ajtók felületén ülő porszemcséket könnyen felveszi.

 

A magasfényű fehér konyhabútor hátrányai

Mivel a magasfényű konyhaszekrények felülete nagyon sok fényt ver vissza, az ujjlenyomatok, szennyeződések és karcolások sokkal jobban észrevehetőek rajtuk, mint a matt vagy félfényes szekrényeken. De mint említettem, nagyon könnyen tisztíthatók, így ez nem biztos, hogy probléma.

A sötét színű, fényes konyhaszekrény kivitel hátránya, hogy az ajtók felületén lévő apró hibák, például karcolások vagy ujjnyomok sokkal jobban észrevehetőek, mint a világosabb színű fényes ajtókon. A sötétebb színektől akkor érdemes tartózkodnia, ha kisgyermekei vannak, vagy ha aggódik amiatt, hogy a szekrényfrontokat a kívántnál gyakrabban kell tisztítania.

Visszahívást kérek

 

Tippek a magasfényű fehér konyhabútor választásához

A fényvisszaverődések a fényes szekrényeken sokkal jobban látszanak a magasabb szekrényeken, mint a konyhapultok alatt, mivel azok jobban szemmagasságban vannak.

Ha szeretne néhány magasfényű konyhaszekrényt konyhájában, de aggódik az ujjlenyomatok megjelenése miatt, fontolja meg, hogy a felső szekrényekhez magasfényű felületet választ, az alsó szekrényekhez pedig matt vagy félfényes felületet használjon.

Hasonlóképpen, ha szeretne egy sötétebb színt beépíteni a konyhájába, és tényleg a fényes felületet választja, akkor fontolja meg, hogy azt egy világosabb színnel keveri. A sötétebb színű szekrényeket helyezze szemmagasságba, ahol nem érhetik el őket a ragacsos ujjak. Különösen, ha vannak gyerekei, az alsó szekrényeket pedig tartsa világosabb színűnek, amelyeken nem látszanak olyan könnyen az ujjlenyomatok.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


 

EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: