A konyhájában a helyszűke miatt szenved? Akkor a beépített konyhabútor megoldást jelenthetnek a dilemmájára.

A konyhájában a helyszűke miatt szenved? Akkor a beépített konyhabútor megoldást jelenthetnek a dilemmájára. A kisebb konyhák számára a szükséges hely hatékony kihasználása beépített szekrényekkel a területet egységesebbé és praktikusabbá teheti.

Konyhabútor akciós áron

A beépített konyhabútor előnyei

A helykihasználás maximalizálására való képességén kívül a beépített szekrények számos kevésbé ismert előnnyel járnak. Íme néhány ezek közül:

Foglaljon időpontot

 

A beépített konyhabútor testre szabható

A konyhabútorok népszerűségének köszönhetően a beépített konyhaszekrények a frontok és formatervek széles választékában kaphatók. Függetlenül attól, hogy egy adott színt, anyagot, fogantyút szeretne, a megálmodott szekrény egyedi elkészítése lehetséges.

 

A konyhabútor rugalmas tárolóhelyet biztosít

A beépített konyhabútor választása lehetővé teszi, hogy figyelembe vegye a konyhájában rendelkezésre álló hely méreteit, valamint hogy kifejezetten az Ön helytakarékossági igényeinek megfelelő variációt hozzon létre. A beépített konyhabútorba építhető sarokszekrény, fiókok vagy vasalatok.

 

Visszahívást kérek

A konyha beépített bútorai zónákat határozhatnak meg

A beépített szekrények stratégiai zónákban történő elhelyezése határokat határoz meg konyhája számára. Beépített szekrényei sorakoztathatók, ami segít elkülöníteni az étkezésre és az ételkészítésre szánt területeket. Ez akkor működik a legjobban, ha elegendő hely van az elhelyezésre.

 

A beépített konyhabútor elrejtheti a kevésbé szép dolgokat

Ha például nem szeretné kiemelni a hűtőszekrényét, mert nem annyira dizájnos, akkor körbeépíthető bútorral, így nem lesz annyira feltűnő.

 

A beépített konyhaszekrényekkel pénzt is megtakaríthat

Abban az esetben, ha egy konyhaátalakítási projektet tervez, de a teljes konyhabútorát nem tudja lecserélni, nagyon sokat segíthet egy ajtófront vagy munkalap csere is. Így jelentős pénzt takaríthat meg.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


 

EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: