A megfelelő elemes konyhabútor kiválasztása kulcsfontosságú

A megfelelő elemes konyhabútor kiválasztása kulcsfontosságú, amikor a tervezésről van szó. Az elemes konyhák manapság egyre népszerűbbek, és ennek számos oka van! Nézzük meg, melyek az elemes konyha előnyei és hátrányai, amelyek segítenek Önnek abban, hogy a megfelelő döntést hozza meg konyhája számára.

Konyhabútor akciós áron

Az elemes konyhabútor előnyei


1. Az elemes konyhabútor elegáns és stílusos

Ha esztétikáról van szó, a moduláris konyhák minden jó pontot eltalálnak. Számos elegáns modellben kaphatók, amelyek magas minőségűek. Ha szereti a kortárs stílusos és letisztult vonalakat, akkor imádni fogja a rendelkezésre álló tervezési lehetőségeket.

Foglaljon időpontot

 

2. Színek, textúrák és felületek széles választéka

A klasszikus és modern színek, textúrák és felületek széles választékából választhat. A legnépszerűbb az mdf felület, ez lehet magasfényű vagy matt színű.

 

3. Ergonómiailag tervezett

A moduláris konyhai kialakításokat szakértő szakemberek készítik; így biztos lehet benne, hogy a pult a legoptimálisabb magasságban van, a mosogató-hűtő-tűzhely munkaháromszög optimálisan van elhelyezve, a köztük lévő munkapultok tökéletes méretűek.

A tervezők ergonómiai elméleteket alkalmaznak, hogy olyan optimális konyhai kialakításokat találjanak ki, amelyek növelik a hatékonyságot és elősegítik a jól használhatóságot.

Visszahívást kérek

 

4. Funkcionális tárolóegységek

Ezek a konyhák gyönyörűen megtervezett és funkcionális tároló kiegészítőkkel rendelkeznek, például sarokvasalatokkal, a nehezen elérhető sarkokba, vagy fűszeres vasalattal, kihúzható lassítós fiókbehúzású fiókkal, amelyek nagy értéket adnak a konyhának. Minden tárolási igényét kielégíti, beleértve a készülékeket is, amelyeket rendezetten el lehet rejteni, ha nem használja őket.

Az elemes egységeket úgy tervezték, hogy maximális funkcionalitást biztosítsanak, mint például a fiókokat, amelyek egyetlen érintéssel kicsúsztathatók, és varázslatosan visszacsúsznak a helyükre, ha végzett. Ha egyszer meglátta az összes lehetőséget, amit egy moduláris konyha kínál, a hétköznapi konyha többé nem lesz opció az Ön számára!

 

5. Tökéletes befejezés

Az elemes konyhák gyárilag készülnek, széles méretvariációval és tökéletesen kidolgozva. Mivel az összes vágást és méretezést gépek végzik, a kivitelezés sokkal jobb, mint amit asztalosmunkával el lehet érni. A szélek szépen le lesznek zárva, a nyílászárók és fiókok pedig tökéletesen igazodnak egymáshoz.

 

6. Az elemes konyhabútor könnyen összeszerelhető

Az elemes konyhát alkotó egységek vagy modulok nagyon könnyen és gyorsan összeilleszthetők, pontosan elhelyezett zsanérokkal és csavarokkal. A munka nagy része a gyárban történik, míg a tényleges összeszerelési munka a helyszínen már sokkal egyszerűbb, mert nem lapra szerelet, hanem elemenként összeszerelve érkezik.

 

7. Helytakarékosság

A moduláris konyhakialakítások a rendelkezésre álló hely minden centiméterét maximálisan kihasználják; ez nagy előny a mai apró lakásokban, ahol a hely mindig szűkös! A fiókok és a tároló polcok egyenesen kicsúsztathatók, így a legtávolabbi sarkokhoz is könnyedén hozzáférhet.

 

8. Gyors befejezés

Mivel a munka nagy részét a konyha gyártó elvégzi, a munka is nagyon gyors, és akár 4 hét alatt már csodálhatja új konyhabútorát! Nincs az a frusztráció, ami egy asztalos által készített konyhával jár, és ami hónapokig is elhúzódhat.

 

9. Az elemes konyhabútor tartós

A moduláris konyhák olyan alapanyagokból készülnek, amelyek nagyon tartósak. A maganyag általában kiváló minőségű rétegelt lemezből vagy MDF-ből készül, amely forrásvízálló, és hosszú időn keresztül nem hajlik vagy vetemedik. A természetes fa ezzel szemben hajlamos arra, hogy idővel tönkremenjen, ha nem kezelik megfelelően.

 

Az elemes konyhabútor hátrányai


Látta az elemes konyha választásának előnyeit; most nézze meg a hátrányokat is!

1. Drága lehet az elemes konyhabútor

Ha a csúcskategóriás kivitelek valamelyikét választja, a márkás kiegészítőkkel, drágábbak lehetnek, mint amire számított. De nem kell aggódnia, mert akkor költséghatékonyabb megoldásra át kell tervezni, ami még belefér a keretbe.

 

2. Gyakori takarítás bizonyos frontoknál

Magasfényű konyhabútoroknál szokott hátrány lenni és itt is inkább a sötét színeknél, hogy nagyon kényesek, mert minden meglátszik rajtuk, ujjlenyomat, piszok stb, így sokkal többször kell törölgetni mint egy bútorlapos típust. Másfelől viszont minden konyhát tisztán kell tartani, így ez nem igazán hátrány!

 

3. Nem biztos, hogy egyedi dizájn

Miután széria konyhabútorról beszélünk, sok ugyanolyan konyha elemeket készítenek és rengeteg konyhabútort adnak el ezekből a típusokból, így nem egyedi lesz frontban, esetleg kiegészítőkben.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


 

EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: