Mire gondolna, ha ez látja egy újságban: Konyhabútor fehér színben. Minden bútorgyártó és bútorforgalmazó cég...

Mire gondolna, ha ez látja egy újságban: Konyhabútor fehér színben. Minden bútorgyártó és bútorforgalmazó cég kínálatában megtalálható a fehér konyhabútor.

Konyhabútor akciós áron

De mit is jelent: Konyhabútor fehér színben?

Egy hatékony hirdetésben egy fehér konyhát jó betenni. Szórólapon megfelelő háttérrel remekül mutat egy fehér konyhabútor. Ki ne szeretné a tiszta konyhát? A fehér pont ezt sugallja.

Foglaljon időpontot

70 -es évek konyhabútora volt akár panel lapkásban akár családi házban az a tipikus sárga vagy zöld akár piros konyha, amiket tömeggyártásban készítettek. Nagy boldogság volt abban az időben pár száz forintért – ami akkor is már egy fizetésnek felelt meg. Nagysága cirka 2-2,5 méteres bútor volt. Ez a konyhabútor fehér dísz léccel volt már abban az időben is díszítve.

 

Ha a konyhabútor fehér, akkor minden fehér?

Szekrénytesteket ahogy most is költséghatékonyságból fehér laminált lappból készítették. Abba az időbe egy színes vidám konyhával varázsolták el a háziasszonyt, de a ráapplikált fehér dísz hosszú évekig kibírta az ajtón. Nem pattant le az éle, nem esett le a léc. Konyhabútor fehér munkalappal igazi dísze volt a 70-80 évek lakásának.

 

Mit jelent a XXI. században az, hogy a konyhabútor fehér színű?

Idővel megnőtt az igény más típusú bútorokra is. Különböző technológiai fejlődés miatt egyre népszerűbbekké váltak a közepes sűrűségű MDF alapanyagok fólia bevonattal készült ajtófrontok. Ezeket a lapokat lehet különböző mintákba marni.

Visszahívást kérek

Majd ezeket felváltotta a selyemfényű és magasfényű bevonat. Amennyiben egy színes ajtófront kerül beépítésre, sokszor jó választásnak tűnhet a konyhabútor fehér mozaik csempével, vagy fehér panellal.

 

Jó lehet a konyhabútor fehér színben?

Vannak olyan színek is, amelyeket a feng shui szerint nem szabad használni a konyhában, ilyen például a vörös, barna és fekete, amelyek megszakíthatják az energiaáramlást és megzavarhatják a konyha ideális harmóniáját. De biztos van olyan aki egy bordó magasfényű konyhát szeretne.

Ha egy kicsit kreatívabb vagy merészebb szeretne lenni a konyhában, gyakran ezek a színek jönnek elő. Mindig törekedjen azonban az egyensúlyra. A konyha az otthon szíve –  ha az energia kiegyensúlyozott, az mindig táplálni fogja Önt.

Ha azt mondanánk konyhabútor fehér fronttal szerintem 90 %- a az embereknek a híres üzletlánc elemeire gondolna. Igen-ki ne ismerné az Svéd bútorokat. 1990 ben nyílt meg Magyarországon az első üzlet. Alkalmazottak száma 350 fő volt. Egy ilyen nagy és már akkor is ismert üzletláncnak a legkitűnőbb eladói is szemet kápráztatva figyelték a rengeteg bútort. Ebben az időben Magyarországon 1-2 nagyobb bútoripai cég volt jelen. Egyedülálló volt ez a kimagasló üzlettér.

Ahhoz, hogy sikeres lehessen hazánkban is a jól bevált stratégiát alkalmazták, ami egész Európában bevált. Hogy mi is az?  Megfelelő reklám, és egyedülálló honlap, és megfelelő írásos dokumentáció. Mindenkinek szüksége van arra, hogy tudja mit vesz. Erre előre gondolva évenként kiadva megjelent a több száz oldalas IKEA katalógus. Magába foglalta a méreteket az alapanyagokat és a színválasztékot.

Olcsó árakat pedig a tömeggyártás miatt tudják a mai napig fenntartani. Az egyedülálló IKEA konyhákat szó szoros értelembe mondhatom MINDENKI össze tudja építeni, aki már tud olvasni.

Szerencsére a magyar gyártóknak, a mai technológiának Magyarországon már mindent egyedi bútorként le lehet gyártani. Amennyiben az adott katalógusban kinéz egy konyhabútort fehér fronttal, a mai cnc-s modern gépek ezeket már le tudja gyártani és az egyedi igényeket is ki tudjuk elégíteni.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


 

EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: