Ha valaki a konyháját szeretné megújítani egész biztos felkeres egy Konyhabútor tervező szoftvert. Lehet találni már olyan megoldást,...

Ha valaki a konyháját szeretné megújítani egész biztos felkeres egy konyhabútor tervező szoftvert. Lehet találni már olyan megoldást, ami ingyenesen a rendelkezésre állhat bárkinek. Ezekkel óvatosan kell bánni. Míg az ingyenes szó csábító, sokszor nem azt kapjuk amire számítunk.

Konyhabútor akciós áron

Konyhabútor tervező szoftvert használva egyszerűen dolgozhatunk?

Biztosan mondhatom, hogy NEM. Ha az ingyenes konyhabútor tervező-t beírják az interneten a keresőbe találnak olyat, ami egy régi típusú szoftver, de az adatbázisába megtalálható sok elem. Itt a színeket nem lehet állítani. Nincs lehetőség magassági méretek korrigálására- csak 2-3 fajta lehetőség van.

Foglaljon időpontot

Ha egy ilyen kinyomtatott tervvel érkezik a konyhastúdióba akkor ebből már ki tudunk indulni – de egész biztos szükség lesz egy pontos átbeszélésre. Az ilyen tervek tele vannak áthúzásokkal átméretezésekkel, szöveges dokumentációkkal. Ezekből a tervekből azért lehet kihozni egy jó bútort, mert az ügyfélnek elindul a fantáziája, hogy mit is szeretne másképp.

Ne érezze rosszul magát, hogy nem azt hozta, amit szeretne, ezek a Konyhabútor tervező szoftverek nagyon régen kerültek a köztudatba. Mondhatnám úgy is, hogy nincs gazdájuk, aki fejlessze tovább.

 

Konyhabútor tervező szoftver, mint üzletlánc?

Igazából azt, amiből az áruháznak haszna, azaz megrendelése lesz. Ezek jobb esetbe megtalálhatók a honlapjukon. ( lásd előző cikk konyhabútor fehér ) Itt az adott bútorcsalád kínálatát láthatjuk. Adott szekrénytestek, kínálatban megtalálható ajtófrontok- esetleg szerelvény kiegészítésekkel.

Ha egy ilyen Konyhabútor tervező programhoz nekilát 2-3 órát biztos el fog tölteni. De nem is baj! Ezek a programok adnak a látványra sokszor már az árat is dobja a kalkuláció. Felhívnám a figyelmet arra, hogy a személyes egyeztetés ilyenkor is szükséges. Itt tudják meg az esetleges plusz költségeket is.

Visszahívást kérek

 

Mi a helyzet a széria konyhákkal?

Divián konyhabútor tervező programja a bútorkereskedőknél elérhetőek. Manapság, ha egy stúdióba foglal előre időpontot a személyes megbeszélés és egyeztetés után közel 1 óra alatt is láthatja álmai konyháját, amit előre esetleg az interneten már kinézett.

Mintatermekben ki vannak állítva a blokk konyhák nagy része. Itt látható mi hogyan is fog kinézni a valóságban. Ez a program közel 30 fajta konyha típussal dolgozik és szintén egy külön Konyhabútor tervező program ki is számolja az árakat. Ilyen bútorok nagy része web shopon is megtalálható. Elején mindig ki kell választani melyik konyhabútort is szeretné- azok így milyen szerelvényekkel vannak ellátva.

Például Zille konyhabútort vintage stílusba készült porcelán betétes fogantyúkkal. Majd ezek után elemjegyzékbe való válogatás és a látványba való beillesztés következik. Ezeket a látvány terveket természetesen Ön megkapja, de szerelésnél a kollégáimnak is hasznos.

 

Mennyibe is kerül egy látványterv a konyhabútor tervezővel?

Azok a bútorgyártók, akit már említettem, hogy tömeg széria bútorokat tartanak, ők természetesen ingyen adják ezeket a látványterveket. Ha felkér egy lakberendezőt és egy ARCHLine programok egyikével dolgozik akkor nyugodtan kalkulálhat vagy négyzetméter árakkal, vagy egy projekt munkára kapott árral.

Ez a 100.000 forinttól a milliós összegig is változhat. Higgye el ezek az emberek olyan komoly programmal dolgoznak, amibe csak Önt nem illesztik be. Teljesen valósághű lakás belsőt kap a terv során.

Piper vagy Kitchen Draw  program viszont tökéletesen alkalmazkodik mint a vevőhöz mind az asztalos munkájához. Ezekben a konyhabútor tervező programokba már beilleszthető ugyanaz a munkalap ugyanaz az ajtófront és munkalap csempével, amit valóban szeretne. De mit is ér ez Önnek valójába? Ezt egy következő cikkben fogom részletesen kifejteni.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


 

EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: