A magasfényű bézs konyhabútor, remek választás, mert kevéssé látszik meg rajta a kosz és nagyon hálás szín. Amikor betér hozzám egy ügyfél ...

A magasfényű bézs konyhabútor, remek választás, mert kevéssé látszik meg rajta a kosz és nagyon hálás szín. Amikor betér hozzám egy ügyfél és azt említi, hogy bézs magasfényű konyhát szeretne, akkor egy viszonylag tág paletta nyílik meg előttem.

Konyhabútor akciós áron

Nos ez a szín mindenkinek más. Míg a bútorlapok színeinek megnevezése behatárolja a színt, addig egy festett alapanyagnak a színskálája számtalan lehet. Laminált lapból létezik ivory, alabástrom, krém, bézs…. stb.

Foglaljon időpontot

Addig a festett felület RAL vagy Sayerlack színeiből válogathatunk. Bizton állítom a bézsnek 70-80 árnyalata egész biztos van.

 

Ki és miért szeretne magasfényű bézs konyhabútort?

Ha a legalapvetőbb dologra gondolunk akkor a világos szín jól harmonizál bármely kiegészítővel és természetesen tágítja a teret. Sokszor kapom válaszként: „fehéret nem merek, mert az gyorsan koszolódik”. Nos az a rossz hírem van, hogy a bézs ugyanolyan gyorsan.

Magasfényű bézs ajtófronthoz jól illik akár egy faerezetesen szekrénytest -munkalappal, de remekül mutat, ha minden látszó rész bézs színű. Extrém helyzetben két magasfényű ajtófront is jó tud mutatni, főleg ha kontrasztos.

 

Visszahívást kérek

Melyik alapanyagot válasszam?

Olcsóbb, de jó megoldás a forgácslap alapanyagon lévő dekorit lemez. Ebben az esetben tükörfényt sajnos nem lehet elérni. Minden gyártó tart már a repertoárjában magasfényű bútorlapot. Nagyon esztétikus és ár érték arányban is barátságos. Ne feledje, nem 1 évre vásárol senki sem bútort. Sokszor a több évtized sem elrugaszkodó.

Faforgácslap helyett több helyen felbukkan az MDF alapanyag. ( közepes sűrűségű fa)Nagy előnye hogy sokkal sűrűbb alapanyag mint a forgácslap, könnyen marható illetve festeni is remek.

A konyha több, mint egy főzési hely. Gyakran ez az otthon legnépszerűbb helyisége, ahol a család és a barátok összegyűlnek napi étkezésekre vagy különleges alkalmakra. Konyhája színvilága nagyban befolyásolja a hangulatot.  Minden színkombinációnak olyan fő és mellék színekből kell állnia, amelyek hangsúlyozzák vagy semlegesítik egymást.

Mivel a főzőfülke miatt alig van üres fal a konyhában, ezért a minden kiegészítőnek harmonizálnia kell egymással. Fontos eldönteni mit szeretnénk sugallani a konyhába. A bézs konyha a tisztaság érzését közvetíti. A fehér azonban néha túl erősnek tűnik a szem számára. Ekkor jöhet szóba a bézs.

 

Mégis a magasfényű bézs konyhabútor felületet hogyan tisztítsa?

A szószok, a felaprított zöldségek vagy a kifröccsent zsiradékok olyan hatást keltenek a konyhában, mint egy ételbomba. Ne aggódjon segítünk Önnek konyhai frontok egyszerű tisztításában.

A konyhai frontok sokféle anyagból és textúrából készülnek. Ezek az anyagok mindegyike más tisztítást igényel, ha sokáig szeretné élvezni a csodálatos látványt. Vannak olyan tisztítószerek is, amelyek nem minden felületre alkalmasak. Például tartsa távol a gőztisztítót a konyhai frontoktól. Mert a bonyolult tömítés ellenére a víz és a vízgőz jobban károsítja az anyagokat, mint amennyit segít.

A magasfényű konyhai frontok előkelő megjelenést kölcsönöznek, de csak addig, amíg a szekrények is tiszták. Ezért rendszeres tisztításra is szükség van, mivel a foltok annál jobban láthatóak. Vegye figyelembe azt is, hogy a magasfényű felületen könnyen előfordulhatnak karcolások, ezért soha ne tisztítsa szárazon!

Minimalista, konyhákban ideális a fogantyúmart ajtófront. Mély fogantyú marásnak köszönhetően igazán könnyű kinyitni és becsukni őket, magasfényű felületükkel és tiszta vonalaikkal pedig valódi, modern érzést teremtenek a konyhádban

Ha olyan ajtót és színkombinációt keres, amely hagyományosnak és modernnek tűnik, és ahol a minőség nyilvánvaló, akkor egy mély marású minta, minimál rádiuszú vagy szögletes éllel tökéletes választás.

A bézs kellemes meleg szín. A fényt visszaveri. A fényes felület még a legsötétebb helyiségekbe is világosságot visz. A fényesség nagyon divatos felület a konyhákban, ennek oka, hogy könnyen kezelhető. Annak ellenére, hogy ez nagyon kedvező termék manapság, egész biztos nem akarja ideje előtt lecserélni a konyháját, miután ezt az opciót választotta.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


 

EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: