A J&L Bútorháznál konyhabútor elemenként is rendelhető, ezek a széria bútorcsaládok és természetesen egyedi gyártással ...

A J&L Bútorháznál konyhabútor elemenként is rendelhető, ezek a széria bútorcsaládok és természetesen egyedi gyártással is készítünk bútorokat. Gyártók számos összeállítást is ajánlanak katalógusokban- ezek megadott blokkok természetesen tartalmazzák mind a mosogató mind a beépített sütőt mind fiókos elemeket. Katalógus végig lapozását természetesen mindenkinek ajánlom- egy remek ötlet onnan is mindig kikerülhet.

Konyhabútor akciós áron

De mi van azokkal az ügyfelekkel, akik mást szeretnének?

Az a jó hírem, hogy mindenre lehet megoldást találni. Elemes konyhabútornál fő szempont, hogy fiókos elemeket elkészítenek különböző variációban: egy plusz két fiók, három fiókos, 5 fiókos, stb. Az sem utolsó szempont, hogy a szélességeket lehet növelni az ésszerűség határáig.

Foglaljon időpontot

Nem csupán azért, mert ezekből több százat több ezret is legyártanak, hanem a szerelvényei olcsóbb típusúak. Amennyiben egy garzonlakást vesz és pici praktikus konyhát szeretne, akkor ilyet is itt biztos talál. Természetesen az alap mosogató, tűzhelyes elemen kívül szóba jöhet egy torony elem is, ami a kamra funkciót is betöltheti.

Ha épp egy nagy lakásban szeretnénk költözni sokszor egy L vagy U alakú konyhához négy öt méter munkalap is szükséges. Ebben az esetben csak a megadott mennyiséget számolják fel.

Bizton állítom ezek a konyhák úgy, mint akár a nagy régiek- több évtizedre készülnek, szerelvényei kiválóak! Laminált lapjai összetételben, vastagságban, megfelelnek az aktuális szabványoknak.

 

Mi az egyik legfontosabb tényező, ha konyhabútor elemenként vásárolunk?

Tudnivaló, hogy az elemes konyhák egyik nagy előnye a kedvező ár.

Visszahívást kérek

Ezek a konyhák mégse tudnak versenyezni egy 120 -150 cm design konyha fiókjával, ami nem csak nagy teherbírású sínt tartalmaz, hanem a fiók fenék lapja is speciális. Ezért, ha nálunk egy 90 cm vagy akár 100 cm fiókos elemet, vagy szekrényt lát, ne csodálkozzon ezt nagyobb méretben nem készítik.

Nem azért, mert nem akarják, hanem a fiók teherbírása és felépítése erre a méretre alkalmas- az előzőekben említett szabvány miatt. Garanciát a gyártó vagy épp a kivitelező is arra vállal, amit a szabvány megenged. Elemes konyhabútor nagy előnye, hogy akár egyedül is beszerelheti a bútort. A konyhabútort elemenként rendeli meg. A gyártó ezeket a szekrényeket összeszerelve szállítja.

Állítható láb és a fogantyú helye ki van alakítva. Amennyiben egy pontos falmérettel érkezik és tudja pontosan az elektromos, vizes kiállások helyét akkor a gyártó ezt ki is tudja vágni. Ezekhez a konyhákhoz szoktak mosogatót is ajánlani- rozsdamentestől a gránit mosogatóig mindenfélét megtalál.

 

És hogy alakul a szállítási határidő a konyhabútor elemenként vásárlásakor?

Nagy előnye az elemes bútoroknak, hogy sokszor raktár készleten van és csak pár hetet kell várni a szállítására. Időt spórolhat meg, ha meglátogatja otthonából a webáruházunkat és tájékozódik a kínálatról. Különböző stílusok széles választéka fellelhetők az aktuális kedvezmények és az akciók is itt szerepelnek.

 

Trendek és stílusok

Ahhoz, hogy nagy mennyiségben eladható legyen egy bútor követni kell az aktuális trendet a piacon.

Széria bútorokban sokféle szín és alapanyag megtalálható, laminált lapok választéka széles színválasztékon mozog. Amennyiben egy mart Mdf alapú klasszikus konyhát szeretne, vagy egy modern magasfényű felnyílló beépített szerkezetűt az is szerepel a kínálatban.

Ha ez mind nem lenne elég akkor az egyedi elemek tárháza is széles. Bútoráruházban az egyedi kiváló minőség is megtalálható, ez esetben csak a képzelete és a realitás szabhat határt.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


 

EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: