A konyhabútor készítés előnyei

Az egyedi konyhabútor készítés előnyei közé tartozik a fokozott személyre szabhatóság, a hosszabb eltarthatóság és még sok más. Az egyedi konyhaszekrények kétségtelenül több pénzbe kerülnek, mint a félig egyedi vagy a szériai konyhaszekrények, de bizonyos esetekben valóban megéri.

Konyhabútor akciós áron

Minden esetben érdemes összehasonlítania mit kap a széria konyhabútorral mennyiért és mit az egyedi bútorral mekkora felárral. Alkalmazhatja az előre gyártott és az egyedi szekrények keverékét, hogy pénzt takarítson meg, de mégis megkapja az Ön számára legfontosabb egyedi tervezési elemeket.

Foglaljon időpontot

Mi a különbség az egyedi konyhabútor készítés, a széria bútorok és a félig egyedi szekrények között?

Az egyedi szekrényeket a helyszínen, az Ön konyhájában építik meg, szemben az előre elkészített és úgy eladott szekrényekkel. Önmagában az egyedi szekrények kifejezés nem feltétlenül jelent „jobbat”, ahogy azt az emberek gyakran feltételezik. Az egyedi szekrények minősége az anyagok beszerzésétől, a beépítéstől és egyéb tényezőktől függ.

Bár a legtöbb esetben az egyedi szekrények a csúcskategóriás opciót jelentik, mivel az Ön specifikációinak megfelelően épülnek, és gyakran magasabb minőségű anyagokat és munkát tartalmaznak. A széria konyhabútorokat a szabványos szekrényméretek alapján előre megépítik, és ezek alapján tudnak a megrendelők vásárolni.

Ezért gyorsabb és olcsóbb a raktárkészletű szekrények beszerzése. A félig egyedi szekrényeket részben már a megrendelés előtt megépítik. Ezek olyan befejezetlen elemeket tartalmaznak, amelyeket a beszerelés előtt az Ön preferenciáira szabnak.

 

Az egyedi konyhabútor készítés előnyei


Személyre szabott konyhabútor készítés bármilyen stílusú, alakú vagy méretű konyhához

Az egyedi szekrények nagyon áhítottak, mert az Ön életstílusához, tervezési preferenciáihoz, főzési szokásaihoz, tárolási hajlamaihoz és egyedi formájú konyháihoz igazodva épülnek.

Visszahívást kérek

A széria konyhák kötöttebbek, sok korlát van bennük, ami egyesek számára működik, de nem mindenki számára. Ha új és innovatív tárolásra vágyik, amelyek nagyobb helykihasználást tesznek lehetővé, az egyedi szekrények ezt kínálják.

 

Bármilyen konyhába illeszkedő szekrények

Furcsa alakú a konyhája, vagy szokatlanul kicsi vagy nagy? Az egyik legrosszabb dolog, ami a konyha átalakítása során történhet, hogy rájön, a megvásárolt raktárkészletű konyhaszekrények nem illeszkednek megfelelően. Ez hónapokkal visszavetheti a konyha átalakítását.

Ez soha nem jelent problémát az egyedi szekrényekkel, mivel azokat úgy építik, hogy illeszkedjenek az Ön egyedi konyhai méreteihez.

 

Ön választja ki az anyagokat

Az egyedi konyhaszekrények minden tekintetben testreszabhatók, beleértve a készítésükhöz használt anyagok típusát is. Önön múlik, hogy milyen anyagot, stílust és kivitelezést szeretne választani.. Ha raktáron lévő vagy félig egyedi szekrényeket választ, a lehetőségei sokkal korlátozottabbak, és néha egyáltalán nincs sok választási lehetősége.

Ha lehetősége van arra, hogy kiválassza a szekrényekbe kerülő részleteket, konyhája még inkább Önt képviseli.

 

Több tárolóhelyet nyerhet egyedi konyhabútor készítés esetén

Sok konyhában kevesebb szekrény van, mint amennyi hely technikailag rendelkezésre áll. Ez azért van, mert a raktárszekrényeket bizonyos méretekben gyártják, hogy illeszkedjenek az átlagos konyhához. A helyzet az, hogy a konyhák mindenféle formájúak és méretűek, ami azt jelenti, hogy szinte mindegyikben marad üres hely, ahová a raktárszekrények nem férnek be.

Az egyedi szekrények előnye, hogy bármilyen méretet megrendelhet. Az extra magas szekrények vagy a szűk helyiségekbe való ügyes kis szekrények megakadályozzák a pazarolt területek elvesztegetését, így minden szükséges tárolóhelyet biztosítanak Önnek, és még többet is.

Kreatív lehet, és olyan dolgokat is hozzáadhat, mint egy fűszeres szekrény, evőeszköz szekrény vagy sziget szekrény, amely segít többet tárolni, mint amit a raktárszekrények valaha is lehetővé tennének.

 

Magasabb minőségű kivitelezés

A megfelelően megépített és beszerelt egyedi szekrények bizonyítottan tovább tartanak, mint a raktárszekrények, ami nagyrészt a készítésük módjának köszönhető. Fontos körbenézni, mert nagyon sok import széria konyhabútor van a piacon, amik silány anyagokból készülnek, így nem lesznek tartósak.

A széria bútorok “futószalagos” módszerrel készülnek, sorozatgyártással, a cél, hogy minél több elem készüljön el egy adott idő alatt. Az egyedi szekrények összeállításához más vasalatokat, más összeállítási módszereket szoktak használni, ott az az egy konyhabútor készül, amit Ön megrendelt.

A kézműves munka ilyen szintjéért fizetni kell, de ez a hosszabb élettartamú szekrényekkel és az otthon értékének növekedésével megtérül.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


 

EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: