A Divian konyhabútor jelentős előnyöket kínál ezen a területen, amelyeket ebben a cikkben fogunk kibontani, bemutatva, hogy miért érdemes megfontolni a választásukat.

A konyhabútorok kiválasztása sokak számára komoly kihívás, hiszen a konyha a lakás egyik leggyakrabban használt helyisége, ahol nem csak az étkezések, hanem a családi és baráti összejövetelek is zajlanak. A Divian konyhabútor jelentős előnyöket kínál ezen a területen, amelyeket ebben a cikkben fogunk kibontani, bemutatva, hogy miért érdemes megfontolni a választásukat.

Konyhabútor akciós áron

 

Foglaljon időpontot

A Divian Konyhabútor legfőbb előnyei


1. A Divian Konyhabútor magas minőségű anyagokból készülnek

A Divian konyhabútorok olyan prémium minőségű anyagokból készülnek, amelyek hosszú távú használat mellett is megőrzik eredeti állapotukat. Az ellenálló felületek garantálják, hogy a bútorok kevésbé karcolódjanak, és idővel se veszítsenek szépségükből.

Ehhez a magasabb kategóriás konyhabútoroknál, mint például az Antónia, Laura, Zille konyhabútor ajtófrontjait a Nettfront mdf ajtóival öltözteti fel.

 

2. Modern és időtálló dizájn

A Divian bútorok modern, letisztult vonalvezetéssel rendelkeznek, amelyek a jelenlegi trendekhez igazodnak, ugyanakkor időtálló megjelenést is kínálnak. Ez azt jelenti, hogy a bútorok nem csak most, hanem évek múlva is divatosak és frissek maradnak. Fontos, hogy különböző kategóriájú családok vannak, hogy mindenki meg tudja találni az ízlésének, pénztárcájának megfelelőt.

 

Visszahívást kérek

3. Rugalmasság

A Divian konyhabútorok széles választékban érhetők el, amelyek között mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő darabot. Legyen szó egy kisebb városi lakásról vagy egy tágas családi házról, a Divian kínálatában biztosan találunk megfelelő bútordarabokat.

Rengeteg alsó és felső elem választéka van, így bármilyen elrendezés kialakítható, legyen szó egyenes, L, U alak vagy akár szigetes megoldásról.

 

4. Funkcionalitás

Ezen bútorok nem csak esztétikusak, hanem rendkívül praktikusak is. A tervezés során nagy hangsúlyt fektettek a funkcionalitásra, így a tárolóhelyek, fiókok és polcok mind-mind a konyhai munkák megkönnyítésére szolgálnak.

A kedves megrendelő eldöntheti, hogy mennyi fiókos elemet szeretne, lehet kamra vasalatot betenni, álló sütős-mikrós elemet, beépített hűtőt is akár. Rengeteg féle variáció kialakítható.

Felnyíló vasalata a magasabb kategóriás bútoroknak (Antónia, Laura, Zille) már minden ponton megálló, lassítós változat. Pántjai is csillapítósak, hogy ne csapódjanak az ajtók.

 

5. A Divian Konyhabútor megfizethető

Annak ellenére, hogy a Divian konyhabútorok prémium minőségű anyagokból készülnek, ár-érték arányuk kiváló. A vállalat arra törekszik, hogy minőségi termékeket kínáljon versenyképes áron.

Bevezetett egy új konyhabútor családot az Anna konyhabútort, ami fiatalos megjelenésű, sokféle színből választható, viszont egy alacsonyabb árfekvésbe került, a normál fiókjával és pántjával, így a kisebb költségvetéssel rendelkezők is nagyon szép összeállításokat valósíthatnak meg, illetve ha pl. kiadásra kerül a lakás akkor is praktikus az Anna konyhabútor. A magasabb kategóriás konyhabútoroknak is nagyon jó árfekvése van, így felveszi a versenyt a konkurencia bútoraival szemben.

 

7. Egyedi testreszabhatóság

A Divian konyhabútorok fix elemlistával rendelkeznek, de nálunk (J&L Bútorház Kft.) lehetősége van egyedi méretekre és kialakításokra is, így a bútorok tökéletesen illeszkednek majd a térbe és a vásárló elképzeléseihez.

Számos megrendelés készül úgy, hogy a divian családból kerülnek kiválasztásra és 1-1 egyedi elemmel kiegészítjük ami speciális és emiatt nincs az elemlistában, mégis elégedett a megrendelő, mert találunk rá megoldást. Nálunk a munkalap választék is hatalmas, mosogató tálcából-csaptelepből a Blanco vagy Elleci gránit megoldásokat javasoljuk, mert sokkal jobb minőségűek.

 

8. Hosszú távú garancia

A vállalat bizalmát fejezi ki termékei iránt azzal, hogy hosszú távú garanciát biztosít vásárlóinak. Ez garantálja, hogy amennyiben a termékkel probléma merülne fel, a Divian készen áll az ügyfelek támogatására és a felmerülő hibák kijavítására.

 

9. Szakértői tanácsadás

A Divian nem csak a bútorok értékesítésével foglalkozik. A vásárlás előtt szakértői tanácsadást is kínál, amely során a vásárlók segítséget kaphatnak abban, hogy milyen bútorok illenek legjobban otthonukba, mire van szükségük, és hogyan használják ki legjobban a rendelkezésre álló teret.

Saját 3D látványtervezője van, melyben az összes konyhabútor család szerepel a teljes szín és elemválasztékával, így nagyon egyszerűen meg lehet tervezni a bútorokat. Nagyon nagy segítség, mert a megrendelő látja, hogy is fog kinézni leendő bútora, könnyebb variálni, játszani a színekkel stb.

 

10. A Divian Konyhabútor fenntartható csomagolása

Minden termék csomagolása környezetbarát módon történik. A Divian törekszik a műanyagok minimalizálására és újrahasznosítható csomagolási megoldások alkalmazására, tovább csökkentve a környezeti lábnyomot.

Az elemek átpántolva, sarokvédővel ellátva érkeznek, a szerelvények külön dobozba csomagolva kerülnek átadásra.

 

A Divian Konyhabútor összegzése

A konyha a lakás szíve, és a megfelelő bútorválasztás nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy ez a helyiség ne csak funkcionális, hanem esztétikus és meghitt is legyen. A Divian konyhabútorok minőségükkel, dizájnjukkal, funkcionalitásukkal és megfizethetőségükkel kiemelkednek a piacon. Ha Ön egy időtálló, magas minőségű, de mégis megfizethető konyhabútort keres, akkor a Divian termékei között érdemes körülnéznie.

A Divian konyhabútorok minden szempontból kiváló választást jelentenek. Minőségük, időtálló dizájnuk, testreszabhatóságuk és a vállalat hozzáállása a fenntarthatósághoz egyedülálló kombinációt kínálnak a vásárlóknak. Akár új otthon berendezéséről van szó, akár egy meglévő konyha felújításáról, a Divian bútorok nem csak praktikusak, hanem esztétikailag is hozzáadnak a térhez. Azoknak, akik a minőséget, a stílust és az értéket keresik egy helyen, érdemes a Divian konyhabútorok között választaniuk.

Látogassa meg bemutatótermünket (1117 Bp. Budafoki út 70. J&L Bútorház Kft.), kérjen időpontot személyes konzultációra, ahol részletesen átbeszéljük és megtervezzük Önnek leendő konyhabútorát.
Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem kerül semmibe! Díjmentes látványtervezéssel kedveskedünk, hogy Önnek még egyszerűbb legyen a döntés. Legyen Öné a következő Divian konyhabútor!

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: