Mindenkinek jól jön az Ikea konyhatervezés időpont

Elérkezett az idő mikor ez a hatalmas üzletlánc is belátta, hogy több ügyfelet szerezhet, ha lehetőséget biztosít ikea konyhatervezés időpont beiktatásával. Ezzel lehetőséget biztosít sokak számára akik esetleg csak betérnek szétnézni. Ha meg is tetszik valami nem biztos, hogy elkezdenek válogatni az elemek közül.

Konyhabútor akciós áron

Kezdetben a szétnéző ügyfelekből a neten online tervezővel már meg is tervezik a bútort, de még sincs meg az igazi terv. Nos ekkor valamennyire időt nyer az áruház. A sok ügyfél nem a boltban nézelődik- így lehetőség van arra, hogy szellősebbnek tűnjön az áruház.

Foglaljon időpontot

Ugyanakkor, ha az ügyfél a terveivel érkezik, amit az Ikea programjával készített, még akkor is az eladóknak újra meg újra át kell beszélniük lehetőségeket.

 

Hogyan működik az Ikea konyhatervezés időpont foglalás

Ikea kártyával ami lehet családi vagy üzleti kártya időnként egyes esetekben ingyenes a tervezés. Egyébként kártya nélkül kb 10.000 forintba kerül. Amennyiben nem boldogul az elemekkel vagy nincs elképzelése a helykihasználás lehetőségeiről, úgy érdemes megfontolni ezt a szolgáltatást.

Ki ne ismerné jobban az ott lévő bútorokat, mint az ottani dolgozók. Az üzlethálózat nagy hangsúlyt fektet a dolgozói továbbképzéseire. Így egész biztos segítenek megtervezni a konyhát olyan stílusba amilyet szeretne.

Ikea konyhatervezési időpontot online felületen csak akkor egyeztessen, ha a számítógépe megfelel minden kritériumnak amit a cég kér. Egyébként online egyeztetés nem tud megvalósulni.

Visszahívást kérek

 

Mennyit kell várni az egyeztetésre

Ha a honlapon megtalálja a megfelelő felületet, akkor ott ki kell választani, hogy személyesen vagy online szeretne egyeztetni. Megjelenik egy naptár és az adott hónapok napjaira fél van tüntetve, hogy mennyi szabad hely van. Jó, ha tudja kb. 1 másfél hétre lehet időpontot foglalni.

Ez az időtartam elég hosszú ahhoz, hogy az ügyfél esetleg máshol is körülnézzen. Azonban, ha sikerül az időpont egyeztetés akkor 90 percen keresztül a tanácsadó csak Önnel foglalkozik. Érdemes előkészíteni az alaprajzot, esetleg falnézeteket, amit már egy skiccbe eltervezett.

Egyeztetés során kapni fog megfelelő tippeket tanácsokat a konyha berendezéséhez. Elkészítenek egy 3 dimenziós látványtervet az adott bútorról. Valamint kapni fog egy hivatalos árajánlatot és egy „bevásárló listát” ahogy ezt ők nevezik, ami alapján megtalálja a bútorokat az áruházban. Ez alatt tájékoztatást kap a házhozszállítás, szerelés költségéről, illetve a garancia idejéről. Második megbeszélés ingyenes ekkor kisebb egyeztetések még történhetnek- majd a megrendelés következik.

Ahhoz hogy minden gördülékenyen haladjon ellenőrizni kell az online egyeztetéshez megfelelő e az Ön számítógépe: cég 3 féle böngészőt ajánl: Microsoft Edge Chromium, Google Chrome, Firefox, Safari. Javasolják, hogy legyen mikrofonja és fejhallgatója, ezzel kiszűrheti a zajokat, legalább 2 Mbps sebességű internetkapcsolat

 

Nem csak ikea konyhatervezés időpont létezik:

Amennyiben részletesen megtervezi bútorát és szeretné, hogy egy szakérő átnézze, minden lehetőségre gondolt e, nem hiányzik -e valami, úgy erre is nyitott az áruház. Teljes hálószobatervet is terveztethet csupán 35.000 -40.000 forint körül. Ez egy 90 perces beszélgetés jelent, ami után szintén egy 3 dimenziós rajzot is kapni fog.

Teljeslakberendezési tanácsadással is élhet, ami 95.000 ft tól indul, ez tartalmaz 2 db 90 perces egyeztetést a konyhabútorról. De a hálót gyerekszobát, fürdőszobát és megannyi helyiséget is átbeszélnek. Az ár természetesen tájékoztató jellegű. Mindenképp egyeztetni kell az elejét mit szeretnének.

Amennyiben csak szeretné felfrissíteni otthonát kiegészítőkkel, úgy egy egyszeri 5.000 ft díj megfizetése ellenéében szakértők egy komplett tervvel állnak elő.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: