Az internet a legalkalmasabb konyhabútor ötletek nézelődésére?

Felújításra váró ingatlan esetében mindig érdemes szétnézni az interneten milyen konyhabútor ötletek találhatnak meg bennünket. Különböző fórumokon manapság csak válogatni kell a megfelelő stílus között.

Felújításra váró ingatlan esetében mindig érdemes szétnézni az interneten milyen konyhabútor ötletek találhatnak meg bennünket. Különböző fórumokon manapság csak válogatni kell a megfelelő stílus között.

Konyhabútor akciós áron

Ötletet meríthetünk, ha a szekrények elrendezésében keresgélünk vagy a világítást szeretnénk egyedivé varázsolni. Számos világítótest modell létezik, amit további hangulatfényekkel lehet fokozni. Mindezt a mennyezet és falak színéhez kell igazítani. Amennyiben több generációs otthonról van szó, kérdéses, hogy a különböző korosztályok helységei hogyan vannak elrendezve.

Foglaljon időpontot

 

Konyhabútor ötletek

Fontos, hogy mindenkinek a legjobbat hozzuk ki a megfelelő tér figyelembevételével. Több generáció esetében lehet szó egy tetőtér beépítésről vagy egy fél emelet beépítéséről. Ilyenkor nem csak az alapanyagok a kérdésesek, hanem számolni kell azzal ki melyik szintet hogyan használja.

 

Lépcső alatti kihasználatlan részre konyhabútor ötletek

Többszintes otthonokban gyakran a lépcső alatt is van hely, ami olykor nehezen kihasználható, de különböző lehetőségeket rejt magában. Ebben a cikkben néhány konyhabútor ötleteket fogunk látni a lépcső alatti konyha kialakításához, és a ház minden centiméterének kihasználásához. A lépcső alatti konyhai megoldás kiváló alternatíva a gyakran elhanyagolt és kihasználatlan tér bővítésére.

Jó tervezéssel és gondos anyag- és színválasztással praktikus és esztétikus konyhát kaphatunk. Az alagsor előnyeinek kihasználásához konyha létrehozásával először fel kell mérni a tér méretét és alakját, amely a lépcsőház típusától és elrendezésétől függ. Valójában különböző típusú lépcsők léteznek.

Visszahívást kérek

Zárt vagy nyitott szerkezetek, konzolosak vagy önhordók, lineárisak vagy ívesek. Ezen jellemzők alapján lehet kiválasztani a legmegfelelőbb megoldást, a funkcionális és esztétikai követelményeket is figyelembe véve. Választhat például egy egyenes konyhát a fal mentén a lépcső alatt vagy egy sarok- vagy félszigetkonyhát, amely az oldalfalakat is kihasználja.

Emellett figyelmet kell fordítani az elektromos csatlakozóaljzatok, valamint a víz- és gázpontok elosztására, amelyeket a biztonsági és energiahatékonysági szabványokhoz kell igazítani.

 

Világítás tágítja a teret kis helységben is:

Fontos szempont a konyhai világítás , amelynek természetesnek és mesterségesnek is kell lennie. Ha lehetséges, a lépcső alatti rekeszben ablakot vagy franciaajtót alakíthat ki, hogy beengedje a napfényt és nyílást hozzon létre a kifelé. Ellenkező esetben mesterséges lámpák használhatók, mint például a mennyezetbe süllyesztett spotlámpák vagy a munkafelület fölé függő lámpák, LED-szalagok: a világításnak elegendőnek kell lennie jó láthatóság biztosításához.

Végül, hogy a lépcső alatti konyha szép és harmonikus legyen a környezet többi részével, játszhat a színekkel, anyagokkal és kiegészítőkkel. A stílus lehet modern vagy klasszikus, minimalista vagy rusztikus, monokromatikus vagy kontrasztos stb. Az a fontos, hogy a konyha összhangban legyen a használók személyes ízlésével és gyakorlati igényeivel.

 

Konyhabútor ötletek eltérő magasságok és, hátfalelemek kiemelésével:

Amennyiben többen használják az adott konyhabútort, remek ötleteket lehet találni az eltérő magasságú alsó konyhabútor magasságokra. Egy 8-10 cm -rel alacsonyabb sütő főzőlap kombinációra, vagy 5-10 cm-rel magasabb mosogatóra egész biztosan felfigyelhetnek. Így érdemes felfigyelni arra is hogy ki használja az adott konyhabútort.

Egy látványos konyha hátfal a konyha fő dísze is lehet, a felső konyhaszekrényeket magasabbra emelve jobban érvényesül. A választott design lehet az csempe, üveg, rozsdamentes acél, tégla, 3D minta. Bizonyos esetekben a konyha hátfal nem feltétlenül kiemelt látványelem, mint inkább vizuális könnyítő elem, pl. ha sötét konyhabútor frontokat választunk.

Egy világos, tiszta, nagyobb felületű hátfal segít elkerülni, hogy nehéz legyen a konyha összképe. Egy tükör konyha hátfal érdekes látványelem és segít nagyobbnak mutatni a konyhát. A hatás még erősebb, ha magasabbra helyezzük a felső konyhaszekrényeket, ezáltal nagyobb felületet borítunk be a tükörrel.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: