Ha konyhabútor tervezésébe fogunk, esetek 90% ba szükség van konyha felső szekrény beszerelésére. Léteznek kivételek, mint például egy tetőtér beépítés, ahol fali szerényt nem lehet rögzíteni.

Ha konyhabútor tervezésébe fogunk, esetek 90% ba szükség van konyha felső szekrény beszerelésére. Léteznek kivételek, mint például egy tetőtér beépítés, ahol fali szerényt nem lehet rögzíteni.

Konyhabútor akciós áron

 

Foglaljon időpontot

Az esztétikus konyha felső szekrény részletei

Elmúlt években az elegáns és a minimalista konyhaszekrénytervek egyre népszerűbbek. A tiszta vonalak, fogantyú nélküli szekrények modern megjelenést kölcsönöznek. Ez a trend az egyszerűséget és sok rejtett tárolási megoldásokra fektet hangsúlyt. A matt felületek, a semleges színek és a természetes fa tónusai fokozzák a modern esztétikus bútort.

 

Kéttónusú konyha felső szekrény:

A konyhaszekrények egyik trendje a kéttónusú színskálás alapul. Ez a fajta kidolgozás magába foglalja az alsó és a felső szekrények színvilágát, felületeit. A kontrasztos színek, mint például a világos fehér és sötétkék vagy például egy világos fa és sötétszürke kombinálása feltűnő megjelenést kölcsönöz.

Nyitott polcok egyre népszerűbbek a hagyományos felső szekrények között alternatív megoldásként. akár nagy akár kicsi a konyha a nyitott polc tágítani fogja a teret. Bátran használható lebegő polcként konzollal, üvegpolccal világítással.

Amennyiben front felületre üvegajtóban gondolkoznánk, fontos végig gondolni, hogy szeretnénk megmutatni egy elegáns porcelánt? Esetleg szellősebbé szeretnénk tenni a bútort? Textúrált üveg finomabb kifinomult megjelenést biztosít.

Visszahívást kérek

 

Testreszabott konyha felső szekrény

Alsó szekrény méretééről már előző cikkekbe beszámoltam, viszont a felső szekrények mélysége magassága ugyanolyan lényeges szempont. Új trend jelent meg a 2000 -es évben. Kétféle konyha szekrény felső méret teljesen más stílust ad a konyhának.

Míg eddig egy nagy belmagasságú lakásba 2 db 60 vagy akár 70 cm magas elemeket beépítettek, addig manapság ezt megbolondítják egy 75-80 cm -es normál 30-35 cm mélység és erre ráépülő 55-60 cm mélységű 30-40 cm magasságú felső szekrényekkel. Ezekkel a megoldásokkal a felső szekrényeket egyre jobban az ügyfelek igényeire tudjuk alakítani.

Amennyiben a 2 szintes konyha felső szekrény tetszetősebb az Ön számára, úgy a szekrény aljába süllyesztett led szalag is kellemes hangulat fényt tud kölcsönözni egy meghitt vacsoránál. Ennek a fénye tényleg csak hangulatot ad, viszont ami talajtól kb. 145-150 cm- be van süllyesztve annak a fénye alkalmas a munkapult megvilágítására.

 

Hol helyezhető el a mikrohullámú sütő?

Fontos kitalálni, hogy hol helyezzük el. Minden konyhába megtalálható- valakinek a munkapulton valakinek a toronyelembe és van, akinek a felső konyhaszekrénybe van beépítve a mikrosütője. Munkapulton elhelyezett sütővel értékes helyet vesztünk a munkapulton- ugyanakkor sérülékenyebbé is válik a pult felülete ezáltal.

Előzetesen már tervezés során fel kell mérni az igényt szeretne -e az ügyfél beépített készüléket. Ha igen sokféle lehet a piacon. Felső szekrénybe építhető azért lényege, mert széria konyhák általában csak 30 -32 cm mélyek. Nos ezekbe nem lehet beépíteni a mikrosütőt. Ennek a minimális mérete 34 cm.

 

Konyha felső szekrény díszítése

Bútort megfelelőképpen „fel lehet öltöztetni”. Sokak felmerül, hogy erre már nem szeretnének áldozni összeget. A fénycső takaró (régen nem süllyesztett volt a világítás) a felső szekrény aljára építve egy keret alsó részét megadja. Tetejére tehetünk egyszerű korona lécet vagy párkányt- ezektől lesz befejezett egy bútor.

Ezeket a típusokat meg lehet oldani MDF alapanyagból, ami marható, vagy festhető, vagy akár laminált bútorlapból is. Az utóbbi megoldás bármilyen konyhánál használható, és a jó hírem ez általában a munkalap színével is harmonizálhat.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: