Olcsó elemes konyhabútor - Mire kell figyelni?

Olcsó elemes konyhabútor, vagy minőségi? Tegye fel magának a kérdést, hogy mit szeretne? Egyedi konyhabútort vagy széria konyhabútort? Ez persze sok mindentől függ. Az egyedi konyhabútor gyártás sokkal drágább, mint egy meglévő elem listából válogatva összeállítani leendő bútorát. Meg kell nézni, ha a költségvetés alacsonyabb mekkora kompromisszumot kell hozni és ez így megéri e?

Konyhabútor akciós áron

Olcsó elemes konyhabútor

Vannak a külföldről behozott széria bútorok, alsó és felső elemlistájuk viszonylag széles, így kialakítható bármilyen alakú konyha helyiség. Ezek egyedi gyártással nem egészíthetők ki, illetve a pótlása is nehézkesebb lehet. Viszont sokkal kedvezőbb az ára, mint az egyedi gyártásnak.

Foglaljon időpontot

Cégünk szintén foglalkozik széria konyha elemek forgalmazásával a magyar DIVIAN gyártó termékeit forgalmazza, melynek az előnye, hogy magyar, sokkal könnyebb a pótlás, utórendelés stb. Sok esetben készítünk hozzá egyedi elemet, ha valakinek pont nem fér be vagy olyan falmérete van, ami sajnos csak egyedi megoldást tesz lehetővé, nálunk nincs akadálya a szériát kiegészítjük egyedi elemekkel és még mindig sokkal jobb árban hozzájuthat a kedves megrendelő, mint egyedi gyártással.

A 20-as elemtől kezdődően a 100-as alsó elemig nagyon széles az elemlista. Fiókos elemek 40-estől indulnak és a legszélesebb a 90-es. Fiókkiosztása 1 kicsi és 2 nagy fiók vagy kisfiók és alatta ajtós variáció. Ha L vagy U alakú helyiséget kell berendezni, akkor a sarokelemek oldják meg ezt a problémát, ebből 3 féle típus is van, az egyenes a 45 fokos és a 90×90-es típus.

Felső elemek 72 cm magasak, oldalra és felnyílós változatban rendelhetők. Vannak üveges típusok is, ami víztiszta vagy savmart lehet. A bútor anyagát tekintve 18 mm-es laminált bútorlapból készül. Az ajtók frontjai lehetnek laminált bútorlap vagy mdf fóliás front. Ezáltal a gyártó 3 kategóriát különböztet meg, a laminált bútorlapos, melynek a fiókjai teljes kihúzásúak, de nem lassítósak és a pántjai is normál pántok.

 

Olcsó elemes konyhabútor: A második kategória az mdf fóliás front, íves marással

Fiókjai ugyanúgy nem lassítósak, de a frontja miatt magasabb a kategória. És a legmagasabb kategória az mdf fóliás magasfényű vagy matt mdf frontú konyhák, itt a fiókok lassítósak és a pántok is csillapítósak. 4 front színből lehet választani egy modern szögletes marású a frontja. A felső elemek üveges variációi 45 vagy 90 cm-es lehet, felnyílós vagy oldalra nyílós változat.

Visszahívást kérek

Ami előny, hogy cégünknél díjmentes látványtervezésre kérhet időpontot, így pontosan láthatja hogy fog kinézni konyhabútora. A gyártó saját tervezője, így azok a konyhák vannak a tervezőben, amiket gyárt, azokban a színekben, elemvariációkban, amik rendelhetők.

 

Mi fontos a tervezéshez?

A falak méretei, ahová a konyhabútor megy, a kiállások helye (víz és villamos kiállások). Sokan elrontják, hogy a mosogatógépet a konnektor kiálláshoz tervezik, de ez nem jó, mert mögötte nem lehet, mert nem lehet beépíteni, így a legcélszerűbb a mosogatós elembe betenni a kiállást.

Fontos kérdés, hogy már adott kiállásokhoz kell igazodni, vagy még alakíthatók, mert akkor sokkal szabadabb a tervezési lehetőség. Ha adottak a kiállások, sajnos sokkal jobban kompromisszumot kell kötni. Bemutatótermünkben megtekinthetik a színeket és az elemeket, szerelvényeket és részletesen át tudjuk beszélni a lehetőségeket.

Mindig igyekszünk a legjobb, legoptimálisabb megoldást megtalálni. Mi azt gondoljuk az olcsó elemes konyhabútor is lehet egyedi, főleg, ha kiegészítjük egy-egy egyedi megoldással.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: