konyhastúdió

A stúdió nem egy áruház, ezt mindenki tudja. A konyhastútió hallatán sokaknak egy kis helység jut eszébe. Attól, hogy valaki egy stúdiót üzemeltet lehet mögötte egy megfelelő mennyiségű szakember, illetve gyártó. A konyhastúdió egyben egy bemutatóterem. Egy ilyen helyen 2-5 ember dolgozik egyszerre egy mintaterembe.

Konyhabútor akciós áron

Alapterülete viszonylag kicsi – de itt mindenféle lehetőségeket be lehet mutatni. Lehetőség nyílik alapanyagokat gépeket, egyéb más bútorokat megnézni. Amennyiben valaki egy elképzeléssel érkezik azt azonnal fel is tudják dolgozni.

Foglaljon időpontot

 

A konyhastúdió sajátossága

Sokszor, ha internezetten szétnéz az ügyfél az adott konyhastúdiónak van egy hozzátartozó honlapja. Egy jó stúdió ad a külsőre. Manapság alap dolognak számít, hogy megfelelő mennyiségű referencia munka legyen feltöltve. Egy- egy konyhastúdió rendelkezik web áruházzal is.

Aki széria konyhákkal foglalkozik annak mindenképpen nagy előnyt jelent. Konyhákon kívül asztalokat székeket kanapékat gardróbokat is fel lehet ilyen helyre tölteni.

 

A konyhastúdió elérhetőségei

Amennyiben az adott cégnek van honlapja érdemes megnézni van -e facebook vagy Instagram esetleg twitter oldala. Egy facebook oldalon sok minden kiderülhet. Ha referenciaképeket feltöltenek akkor a kommentek mindenfélét elárulnak. Ki mit tapasztal milyen a kiszolgálás. Sokszor ez is számít a vásárlásnál.

Visszahívást kérek

Manapság sok cég alkalmazza a nyitva tartás mellett a online ügyintézés lehetőségeit. Mai világban egyre többen élnek a home office otthon munka lehetőségével. Amennyiben az adott cégnek mintaterme van, érdemes elötte telefonon egyeztetni. Éppenséggel akár egy helyszíni felmérésen vagy átadáson is lehet a kollega. De ha egyeztetnek előre nagy eséllyel csak az ügyféllel foglalkoznak. Manapság már az Ikeában is időpontot kell foglalni egy konyhabútor tervezéséhez.

Amennyiben sikerül betekintést nyerni egy konyhastúdióba, úgy rájön, hogy a kicsi helység rengeteg lehetőséget rejt magába. Készséges kolleganő rögtön vázolja a lehetőségeket. Rájön, hogy nem csak a széria és egyedi bútorok között dönthet, de mindkettőt egyedi méretekben is rendelheti.

Kiállított szériabútorokon megnézheti a szerelvényeket, fiókokat pántokat. Míg általában egy bemutatóterembe az aktuális trendnek megfelelő konyhabútor is ki van állítva egyedi gyártásba. Látszódik az egyedi és a széria bútor közötti különbség, előny, illetve hátrány.

Konyhastúdió profilok

 

Alapanyagok egy konyhastúdióban

Egy stúdió az alapanyagok tárháza. Ha valakinek van elképzelése egy bútorról, valószínűleg meg is fordult már egy két neves nagy áruházlánc üzletében. Nos ilyen stúdiók nem ezeket a termékeket árulják. Az áruházlánc tagjai szó szerint tömegcikkeket árulnak. Az képzeljék el, hogy Magyarországon több százezernyi négyzetméteren vannak kiállítva bútorok. Ez csak egy ország.

Ha csak Európát nézzük akkor is szembesülünk a ténnyel mennyi emberhez és családhoz jutnak el az adott áruházlánc termékei. Egy konyhabútorstúdió ezzel szemben a saját magyar piacát erősíti legtöbbször. Itt is fellelhetőek olyan gyártók, akik a saját országának a piacán szeretnének értékesíteni.

Azon felül, hogy elemenként rendelhetőek, sok helyen már összeszerelt állapotba kapja meg az ügyfél. Aminek persze előnye és hátrány egyaránt van.

 

A konyhastúdió háttérmunkái

Amennyiben sikerült egyeztetni az adott bútort. Minden esetben egy helyszíni felmérés következik. Ezek után az árat még egyszer pontosítják majd az előleg befizetésével elindul a megrendelés. Asztalos kollegák szabásjegyzéket készítenek, majd megindul a gyártáselőkészítés.

Sokszor egy széria konyha is annyi lehetőséget tartalmaz- amiért a gyártáselőkészítőnek négy öt céggel is kapcsolatba kell lépnie. Ha minden megérkezett megfelelő ütemezéssel elkezdődik a gyártás vagy adott esetben a kiszállítás. Természetesen mindent előre egyeztetve.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: