Konyhaszekrény olcsón

Konyhaszekrény olcsón? Azt mondják, a konyha az otthon szíve. Akkor miért hanyagolják el oly sokan ezt a szeretett központot a házban? Általában azért, mert bármilyen felújítás elvégzése, legyen az a konyha részeinek javítása, kiegészítése vagy cseréje, nagyon gyorsan nagyon drágává válhat!

Konyhabútor akciós áron

 

Foglaljon időpontot

Konyhaszekrény olcsón – hasznos meglátások

A széria bútorcsaládok megoldás lehet erre! Akárcsak egy régi autó esetében, gyakran olcsóbb lehet, ha a jelenlegit vadonatújra cseréli le, mint toldozgatni-foltozgatni.

Gyakran hallunk rémtörténeteket azokról az emberekről, akik egy konyha felújítási projektet vállaltak, ahol úgy döntenek, hogy újrafestik konyhaszekrényeiket vagy munkalapjaikat. A projekt felénél tartanak, és csak akkor jönnek rá, hogy nem lehet megmenteni azt, ami jelenleg megvan!

 

Konyhaszekrény olcsón – Forma és funkció a konyhában

Amikor a konyha formájáról és funkciójáról van szó, a két legfontosabb szempont a rugalmasság, valamint az esztétika, ahol dolgozhat és kikapcsolódhat is. Elmúltak a koszos polcok és a sötét üreges szekrények napjai – ma már olyan korban élünk, amikor a funkcionális is szép!

A mai modern család sokféleképpen használja konyháját. Aki főzésre használja a konyhabútorát és nem csak látványkonyha, különleges helyekre lehet szüksége a hozzávalók tárolásához, a kisgyermekes családok számára a biztonsági szekrények mindenek felett álló prioritást jelenthetnek, a vendéglátást szerető emberek pedig szekrénytárolási lehetőségeket szeretnének a pohárgyűjtemények és a különböző alkalmakra való terítékek számára.

Visszahívást kérek

Tehát ahelyett, hogy megpróbálná az igényeit egy régi konyhába belezsúfolni, miért ne tervezzen olyat, ami megfelel az Ön igényeinek?

 

Konyhaszekrény olcsón – Széria konyhabútorok

Váltsa álmait valósággá a széria bútorcsaládok egyikével. Itt az ideje, hogy ne pazarolja tovább az időt és a pénzt, hogy megpróbálja kijavítani a régi konyhaszekrényeit, és inkább terveztesse meg új konyhabútorát praktikusan az elkövetkezendő évtizedekre.

Képzelje el, hogy reggel felébred, és egy kancsó frissen főzött kávét készít a teljesen felújított konyhájában. Üljön ott lustán egy vasárnap reggel, olvassa az újságot, és legyen körülvéve azzal a szeretettel, amit csak egy konyha adhat. Ezt kínáljuk mi is.

Lehet, hogy azt gondolja, hogy egy friss festékréteg, egy másik padlóburkolat vagy akár új készülékek adják meg a konyhájának azt a ráncfelvarrást, amire nagy szüksége van, azonban semmi sem dominál jobban egy konyhában, mint a mennyezettől a padlóig látható szekrénysor.

Az Ön által választott konyhaszekrények fogják uralni konyhája stílusát és hangvételét, ezért létfontosságú, hogy bölcsen válassza ki a szekrényeit. Gondoljon a szekrények színére, anyagára, ajtótípusára, szerelvényeire, fogantyújára, mert ezek a szempontok kijelentést tesznek, és háttérként szolgálnak a többi dekorációhoz és a beépíthető készülékekhez.

 

A konyhaszekrény stílusának kiválasztása

Akár modern, akár rusztikus konyhát tervez, az olcsó konyhaszekrények megtalálása alapvető fontosságú. Éppen ezért kínáljuk az összes szekrénystílusunkat weboldalunkon, elkészült munkáink között láthatók a különböző összeállítások, hogy könnyebben tudjon dönteni és a 3D-s tervezéssel segítséget adunk, a kiválasztott anyagokkal méretekkel megtervezzük Önnek álmai konyhabútorát.

A szekrényajtók stílusa az egyik legfontosabb tényező, amelyet figyelembe kell vennie, amikor új konyha kialakítását tervezi. A konyhai tárolástól a konyhai stílusig, a konyhaszekrény ajtók segítenek elrejteni és kiemelni a megfelelő területeket a megfelelő időben.

Válasszon az olyan kidolgozott kialakítások közül, amik stílusban, színben harmonizálnak az Ön otthonával és az Ön stílusával. Széria bútorcsaládok közül megtalálhatók a matt és fényes ajtófrontok, mart vagy sima felülettel egyaránt. Illetve vannak még a bútorlapos típusok is, különböző fautánzattal, világosabb és sötétebb színek közül is lehet választani.
Fontos szempont, hogy gondolja át, hogy 5-10-15 év múlva is szeresse bútorát, így fontos a stílus a szín és az elrendezés is.

 

Milyen elemekre van szükségem?

Akár a konyha, a fürdőszoba vagy a háztartási helyiség átalakítását tervezi, az egyik legfontosabb szempont mindig az, hogy hány szekrényre van szükségem és azok milyen típusok legyenek?
A konyha elrendezésének és kialakításának megtervezése az esztétikus megjelenés érdekében alapvető fontosságú, de ugyanilyen fontos annak biztosítása is, hogy elegendő hely álljon rendelkezésre a holmik tárolására.

A válasz arra, hogy hány szekrényre van szüksége, személyenként változik, de biztos lehet benne, hogy a széria szekrények pontosan azt kínálják, amire szüksége van. A konyhai sarokszekrényektől a fűszeres kosarakon át a sziget elemekig nálunk mindent megtalál, amire szüksége van a helyiség hatékony tárolásához és rendszerezéséhez.

Javasoljuk, hogy kezdje azzal, hogy katalogizálja mindazokat a dolgokat, amelyeket a konyhájában, tárolnia kell, majd válasszon ki egy olyan stílust a szekrénykínálatunkból, amelyet szeret. Ha kiválasztott egy szekrénystílust, megtekintheti az összes általunk kínált méretet és lehetőséget, hogy új helyiségét valósággá változtassa.

 

Tervezése és telepítése az új konyha

Miután eldöntötte az új konyhaszekrényeinek színét és stílusát, ideje megtervezni a használni kívánt elrendezést. Cégünk ebben is segít Önnek! Minden stílushoz és szekrénytípushoz, amire vágyik, rengeteg különböző méret közül választhat. Ha azonban nem tudja kitalálni, hogy szeretné berendezni konyháját, mi segítünk Önnek megkönnyíteni a tervezést és a kialakítást.

A 3D-s tervező programunk a széria bútorcsaládok elemeit, színeit és kiegészítőit tartalmazza, így élethűvé varázsolhatjuk Önnek leendő konyhabútorát és sokkal könnyebb a döntés és a variálási lehetőség is, mert lehetővé teszi, hogy olyan terveket és formaterveket készítsünk belőlük, amelyek valóban életre keltik az Ön ideális konyháját. Ha elküldi konyhája kézzel rajzolt vázlatát, részletes tervet tudunk készíteni arról, hogyan nézhet ki új konyhája – mindezt 1-2 napon belül.

A legjobb az egészben, hogy ezt a szolgáltatást INGYENESEN nyújtjuk. Tehát akár most kezdi a tervezési utat kézzel rajzolt vázlattal, akár egy másik cég tervét szeretné felhasználni, mi mindkét lehetőséget át tudjuk alakítani álmai személyre szabott konyhatervezésévé.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: