A modern sarok konyhabútor és annak szerelvényei

A modern sarok konyhabútor és annak szerelvényei. Manapság a piacon különböző ország gyártóinak szerelvényei megtalálhatóak. Biztosak lehetünk abba, hogy egy Német vagy Olasz cég a lehető legjobb választás ár érték arányban.

Konyhabútor akciós áron

 

Foglaljon időpontot

A modern sarok konyhabútor részletesen


STRONG SAROKMECHANIZMUS

Amennyiben egy modern sarok konyhabútor a lakása égköve, akkor jó választás ez a szerelvény. Halk csendes mechanizmusa miatt nagyon kedvelt. Szögletes kialakítása miatt konyhába lévő alapanyagokat ide könnyen bepakolhatja.

Egy sarokszekrény esetében két fontos tényező van: minél hatékonyabb elhelyezést tegyen lehetővé, azaz minél több minden férjen el benne, másrészt a kinyitás-bezárás a lehető legmodernebb és kényelmes legyen, vagyis innovatív sarokszekrény. Egy ilyen kiegészítővel ellátott sarokszekrényben sokkal több eszközt, kiegészítőt vagy a sütés-főzéshez elengedhetetlen fűszert, alapanyagot tárolhatunk, mindemellett még az egésznek a kezelése is pofonegyszerű.

Egy Strong sarokmechanizmussal ellátott sarokszekrény nyitásakor az ajtófronthoz rögzített kosár kifordul, a belső pedig oldalra csúszik. Ez teszi lehetővé, hogy még a sarkokhoz is könnyedén hozzáférjünk, így maximálhassuk a helykihasználást. Például egy kisebb lakásban kifejezetten fontos, hogy minden egyes négyzetmétert hatékonyan használjunk ki.

 

A modern sarok konyhabútor jobbos és balos kialakításban is alkalmazható

A Strong sarokmechanizmusnak az egyik legnagyobb előnye, hogy teljesen univerzális. Mind balos, mind jobbos formában is felszerelhetjük, így garantáltan alkalmazkodni fog otthonunk elvárásaihoz.

Visszahívást kérek

Magas teherbírása van, mind a négy polc, egyenként 5 kg súllyal is megbirkózik. A színe króm, aminek köszönhetően biztosan illeszkedni fog otthonunk stílusához. Válaszd te is otthonodba a legmodernebb Strong sarok mechanizmust! modern sarok konyhabútor hallatán álltalában az alsó szekrény szerelvénye jut eszünkbe.

  • Egy sarok szekrény minimális mérete 800-850 mm .
  • Fémrács-Forgókosár: Ennek a megoldásnak az előnye, hogy viszonylag olcsó és ha nem szögletes termékeket szeretne ráhelyezni akkor az is elfér.

 

Fémrács KESSEBÖHMER – vesetál

2 vesetál praktikus megoldás a konyhák sarokszekrényeinek belső kialakításához. Könnyed, zökkenőmentes a mozgatása. Tálcák kifordulásával pillanat alatt hozzáférhetünk az edényekhez. Kiváló minőségű sarokszekrény rács.

Fontos szempont egy ilyen szerelvény beszereléséhez 450mm széles bútorajtó szükséges hozzá és minimum 900mm -es korpuszelembe építhető. Szürke-alu, sötét szürke és fehér színben is elérhető. Teherbírása a tálcáknak 25 kg. Tálcák közötti magasság is állítható, variálható. Kimagaslóan magas minőség

 

BÁR modern sarok konyhabútor

Modern lehet valami a szerelvényektől, mint például egy pohártartótól, vagy akár a színek miatt is. Az aktuális trendnek megfelelő színek is jól mutatnak egy fiatalos lakásba. Minden lakásban elengedhetetlen a konyhabútor. Amennyiben egy L-alakú sarkot készített biztos lehet abba, hogy széria búrtorok között is megtalálja Önnek a legmegfelelőbbet. Egyedi bútorgyártásnál minden centit kihasználva készítik a kollegák a bútorokat.

Akár nyitott polcokat is szerelhetünk egy sarokba nincs szükség feltétlenül minden esetben ajtóval ellátott szekrényeket készíteni. Nyitott sarok rész nagyon kellemes hatást kelt és tágítja a teret. Lehet sokakba felmerül a kérdés, hogy akkor jobban koszolódik a pohár vagy tányér- de ettől nem kell tartani.

BÁR modern sarok konyhabútor

Ugyanakkor nyitott polcra tehetünk italos üvegeket, dísz poharakat vagy akár növényt is. Modern sarok konyhabútor kitűnően alkalmazható üveg polc is megfelelő LED-es megvilágítással.

A konyhaszekrény színe, alapanyaga azonnal megváltoztatja a konyha hangulatát. Ha nagy felújítást tervez , vagy egy hatásos változtatást keressen fel bennünket a Budafoki úti mintaterembe. Számos megoldásokat kínálunk, klasszikus pácoktól a merész festékekig. Miután eldöntötte milyen megjelenést szeretne a tervező kollegák elkészítik az Ön számára a látványterveket.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: