Kiállított konyhabútor akció

Amennyiben egy új bútort szeretnének vásárolni, természetes, hogy körülnéznek a bútorboltokba mi kapható. Sokaknak szemet szúr kiállított konyhabútor akció. De ilyenkor vallójában mi is lehet a háttérbe? Érdemes megvizsgálni.

Konyhabútor akciós áron

 

Foglaljon időpontot

KIEMELT AKCIÓINK:

Most egyedülálló 20%* évindító kedvezménnyel viheted haza Anna, Antónia, Laura és Zille konyhabútorainkat, ami maximálisan megfelel minden olyan háziasszony igényeinek, aki a kényelem és praktikus design harmonikus egyvelegét keresi. Ráadásul most 15% kedvezménnyel választhatsz hozzá rendszerezést segítő konyhai vasalatokat, valamint Separato szelektív hulladéktárolót.

  1. ANNA konyhabútorra 20% kedvezmény! Részletek itt >>
  2. ANTÓNIA konyhabútorra 20% kedvezmény! Részletek itt >>
  3. LAURA konyhabútorra 20% kedvezmény! Részletek itt >>
  4. ZILLE konyhabútorra 20% kedvezmény! Részletek itt >>

 

A kiállított konyhabútor akció

Ha már rég óta keresgélnek és van idő szétnézni óhatatlan, hogy megjegyezhetnek egy bútor boltot vagy stúdiót, ahol megtetszett valami- egy adott összeállítás vagy egy részlet a bútorból.

Ha minden összeáll és a minta elvihető az biztos öröm az ügyfél szemébe. Ilyenkor megnézhetik hogy megfelelő e a konyhabútor magassága- mind alsó – ott 5-8 cm eltérés lehet. De akár a felső elemeket is, hogy megfelelő e például a 2 polc 3 közzel vagy épp plusz magasítást szeretnének.

 

Visszahívást kérek

Mi van akkor, ha azonnal kell a kiállított konyhabútor?

Vannak helyzetek mikor akár egy lakáscserében gondolkozik az ügyfél és a régit eladták és már költözni is kellene. Na akkor léphet életbe, hogy egy nagyobb áruházlánc kínálatából lehet választani. Amennyiben a kiállított konyhabútor akció szemet szúr, megnézhetjük milyen elemeket tartalmaz.

Ritka eset, hogy minden a megfelelő helyen van. Sokszor van lehetőség egy-egy elem felcserélésére, de ne felejtsük el ilyenkor, hogy egy mosogató bevágás egy főzőlap kivágás már befolyásolja a konyhabútor elrendezését. Érdemes rákérdezni, hogy a minta csak így vihető -e el, vagy raktáron ehhez az összeállításhoz vannak e még elemek?

Megnézhetik, hogy a kiállított konyhabútor akció tartalmazza-e a szerelvényeket és a kiegészítőket? Szerelvények alatt esetleg egy drága magic corner sarokszerelvény is lehet vagy kihúzható fűszertartó is lehet ajándék. Sokszor az összegre fókuszálunk – de érdemes megnézni a mögöttes részeket is.

 

Miért is adják el a kiállított konyhabútort akciósan?

Elképzelhető a forgalmazó le szeretné cserélni, egy új szín vagy fazon miatt. Ha nem erről van szó akkor érdemes megkérdezni kifutó darab e? Lehet e esetleg későbbiek folyamán rendelni még- ha bővíteni szeretnénk. Nagyobb üzletházatoknál széria konyhabútor szokott lenni akciósan.

Ez nem összekeverendő a mintadarabbal. Egy mintadarab értékesítését mindig mérlegeli az eladó. Ilyenkor felmerül a veszély a bútor sérülésére. Sokszor egy akciós konyhabútor ajtaját egy Ikeába akár több százszor is kinyithatnak egy nap. Természetesen egy jó asztalos szerelő ennek a beállítását 1 -2 hetente egy nagy áruházban ellenőrzi.

További félreértések miatt mindig a kiállított mintáknál rá kell kérdezni miért adják el. Ilyenkor fény derül egy karcra egy meghibásodásra- vagy mint említettem, hogy kifutó a termék és nem gyártják már ezt a konyhabútort.

 

Egyedi kiállított konyhabútor akció

Egy ügyfelünk pár honappal ezelőtt betért a mintaterembe egyeztetés céljából. Egyedi egyenes konyhabútort szeretett volna. Stúdiónkba akkor épp volt egy minta kedvezményes áron. Kiállított L alakú sarok konyha olyan szinten megtetszett neki, hogy mikor megmutattam a terveket és említettem az egyedi átfutási időt, meggondolta és a mintát választotta kisebb átalakítással.

Kiállított konyhabútor akció attól függ ki, hogy találja meg. Jelen esetben „szerelem volt első látásra” Mintadarabba felnyitható motoros szerelvény, fogantyúmart tipponos nyitás, lassító pántok voltak. Az ügyfél azt nézte mennyi mindent kap azért az áron, amit Ő rászánt.

 

Kiállított akciós konyhabútor előnye:

Gondoljunk csak bele- konyhabútorok nagy része- akár Ikeás vagy más üzlet hálózaté, lapra szerelve érkezik. Raktárakban így könnyen pakolható, kisebb helyet foglal. Kiállított akciós konyhabútor ezzel szemben már kész állapotban kerül a lakásba.

Sokszor még az állítható lábat sem szerelik le. Fogantyú pántok is a helyén lesznek. Lakásba a beszerelés sokkal rövidebb időt vesz igénybe és akár megrendelő is beszerelheti.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: