Laura konyhabútor, 25% ELEMKEDVEZMÉNY!

BEMUTATÓTERMÜNK FELKERESÉSÉHEZ KÉRJÜK EGYEZTESSEN IDŐPONTOT, MOST DÍJMENTESEN MEGTERVEZZÜK ÁLMAI KONYHABÚTORÁT! (+36 30 213 0663)

25% ELEMKEDVEZMÉNY DECEMBER 31-IG, NE HAGYJA KI!

ELKÜLDHETI EMAILBEN IS AJÁNLAT ÉS LÁTVÁNYTERV KÉRÉSÉT, MELYET PÁR NAPON BELÜL MEGKÜLDÜNK ÖNNEK RÉSZLETESEN. EHHEZ A FAL MÉRETEK, KIÁLLÁSOK PONTOS HELYÉT KELL MEGADNI ÉS BÁRMI EGYÉB INFOT AMELY MINÉL PONTOSABB  (TEKONYHAD@GMAIL.COM)
Magas minőségű ajtófrontok és korpusz anyagok többféle verziója közül, mindenki megtalálja az otthonába leginkább illő darabot. A dekoratív megjelenése mellett, számos extrával felszerelt, ami a praktikus, kényelmes használatot szolgálja, így nem meglepő módon, legnépszerűbb konyháink táborát gyarapítja.

Frontja 18 mm-es magasfényű vákuumfóliázott MDF lap, kivető pánttal és fém fogantyúval szerelve. Becsapódásmentes ajtói biztosítják a komfortos használatot, míg a 38 mm vastag munkalapoknak köszönhetően nagy teherbírású, időtálló darab. A fiókok fehér kávával és csillapítós teljes kihúzású fiókcsúszóval felszereltek, így szintén nagy teherbírást és kényelmes használatot tesznek lehetővé. Laura konyhánk optimális tárolási lehetőséget biztosít. Az alsó elemek fehér színű korpusz anyagból készülnek, a választott színt a lábazat és a takarások adják meg. A felső elemek a kiválasztott korpusz színből készülnek. A felső elemek rázáródó ajtósak 72 cm magas, felnyílós vagy oldalra nyílós változatban a kiválasztott korpusz színből (7 féle szín lehetőség) készülnek. Üveges elemei 45-ös és 90-es szélességben rendelhetők. Álló elemei ragasztva gyártódnak a többi elem csavarozva készül. Felnyílós elemek vasalata becsapódásmentes, minden ponton állíható típussal szerelve.

A konyhabútor műanyag állítható lábakkal, és egybe lábelővel kapható, mely normál 10-es lábbal és munkalappal együtt az alsó elem magassága 86,2 cm, de akár lehet 90-92 cm-es pult magasság is. Igazán impozáns darab, amely tartós, időtálló társad lesz a konyhában.

Foglaljon időpontot

Az elemek összeszerelve érkeznek, csavart-tiplit nem ad a gyártó hozzá, természetesen szerelés igénylésével minden kiegészítő alkatrészt biztosítunk. A bútorok karton sarokvédővel és az ajtók fóliával vannak ellátva a sérülés elkerülése miatt.

Javasoljuk a szakszerű szállítás és beszerelés megrendelését, hogy Önnek ezzel se kelljen foglalkoznia.

Díjmentes látványtervezés

Széria konyhabútorainkhoz díjmentes látványtervet készítünk, ehhez kérjük küldje el elérhetőségünkre a fal méreteket, kiállások helyét és a helyszínt, hogy komplett ajánlatot készíthessünk.

Szállítási szolgáltatás

Profi szállítónk maximális biztonságban juttatja el otthonába megrendelt bútorát és konyhagépeit. Ajánlat kéréshez küldje el a helyszínt és betervezzük a konyha ajánlatba a szállítást is.

Beszerelési szolgáltatás

Érdemes velünk beszereltetni konyhabútorát, minden asztalos munkát elvégzünk, kivéve a vizet és a beépíthető gépek bekötését, mert a garancia miatt szakszervizzel kell beköttetni.

Széles körű alsó és felső elemválasztékával minden konyhavariáció kialakítható!

Kattintson lejjebb a linkre

MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI KONYHABÚTORÁT?

Néhány korábbi munkánk

további képek az elkészült munkáink menüben

Díjmentes Látványtervezés

és ajánlat

    Visszahívást kérek

    Skicc csatolása: