Hol kapható a mini konyhabútor

Hova való a mini konyhabútor? Amint ezt hallom, hogy csak egy mini konyhabútorra van szükségünk rögtön a „tea konyhára asszociálunk. De mi is a teakonyha? Egy kicsit részletesebben érdemes ezt feszegetni.

Konyhabútor akciós áron

Munkahelyeken előszeretettel mini konyhabútor a megoldás mert vagy pici a hely, vagy nincs szükség egyéb dologra. Az, ami egy 1 medencés mosogatóból és egy csepegtetőből áll. Ezek ráadásul teletálcás mosogatók. Ez a megoldás szokott készülni 80 cm helyett 100-110 cm megoldással is.

Foglaljon időpontot

Ilyen esetben egy dominólapot azért beépítenek. Lehetőségképpen, ha valaki minimális főzést is szeretne a konyhába. Ha igazán mini konyhabútor fér el az adott helyen, általában gyártanak tolóajtós megoldások is. Pici keskeny helyen igy az ajtónyitás szélességével nem kell kalkulálni.

 

Hol kapható a mini konyhabútor?

Általában nagyobb üzletláncoknál megtalálható a mini konyha, egyedi bútorgyártók is blokk konyhaként forgalmazzák, de 110-120 cm és ez csak a pici jellegét jelöli. Ha mini konyha, akkor az lényeg – minden kell beleférjen.

Nos, hogy mik ezek? Gépek tekintetébe minimum főzés melegítés, tehát egy dominólap, mosogatni is szükséges, tehát egy 1 medencés mosogató, illetve egy hűtő. Nos sütőt nem említem mivel egy igazán pici helyre sütő már nem fér be. Pakolás tárolás sem elhanyagolható.

Jó ha tartalmaz a mini konyha 1db fiókot és némi pakolófelületet. Pakolófelületet többnyire felső szekrénybe lehet megoldani- amilyen hosszú alul a konyha , olyan hosszban többnyire lehet kapni felső szekrényeket is.

Visszahívást kérek

 

Mini konyhabútor forgalmazók:

Ecorgan Kft a Blanco mosogató hivatalos magyarországi forgalmazójánál megtalálható az igazi mini konyha. Szabadon álló Gorenje hűtőt, egy rozsdamentes mosogatót, és egy 3000W -os főzőlapot tartalmaz. Ecorgan mini konyhái további nagy áruházláncban például OBI-ban kapható.

Dominox Kft Dunaharasztiban megtalálható, egyedi méretben készítenek rozsdamentes munkalapokat hátfalpaneleket. A mini konyhák fedlapja ha megnézik minden esetben külön egy rozsdamentes lap.

Mindannyian hallottuk már, hogy a konyha az otthon szíve, de ez a legvalószínűbb hely a rendetlenség felhalmozására. A fiókba való rendeltlenség, az értékes pultterületet elfoglaló kisgépek, a szekrényekben hemzsegő edények és serpenyők rengeteg helyet foglalnak el.

A rendezetlen konyha nemcsak kevésbé vonzó, hanem nagyobb kihívást jelent a napi főzés és takarítás szempontjából. Ha hatékony módokat keres alapvető dolgai tárolására, érdemes különböző rendezőket, kosarakat, tárolókat is beépíteni a konyhába.

Függetlenül attól, hogy egy kis konyhával, vagy tágas berendezés áll a rendelkezésére, ezek a rendszerezési tippek arra ösztönzik, hogy átgondolja jelenlegi tárolóhelyét. Zseniális fűszertartó ötleteket a kamraszekrényeket is okos módon lehet kihasználni az élelmiszertároló edények tárolására.

Hogyan lehet egy mini konyhabútort nagyobbnak látni?

A mini konyhabútor elrendezésének megtervezésekor feltétlenül gondoljon az általános esztétikai szempontokra. Egyes dekorációk kisebb konyhákba illeszkednek, míg mások zárttá varázsolják a teret. Ha a hagyományos konyhákat részesíti előnyben, akkor nem kell kompromisszumot kötnie kis méretű konyhájában sem.

Válasszon egy világos vagy semleges színpalettát, és adjon hozzá színfoltokat a burkoláshoz vagy a kiegészítőkhöz.
Konyhai elrendezéseket lényeges szempont. Csak a ténylegesen használt dolgokat tartja a konyhában biztos rendezettnek fog tűni.

Ha nem biztos abban, hogy megváljon-e egy konyhai cikktől vagy készüléktől, próbálja ki a dobozos módszert. Tegye egy dobozba, és tárolja távol. Egy-két hónapig szüksége van a készülékre, tartsa meg. Ha soha nem gondol rá, akkor valószínűleg ideje adományozni, újra hasznosítani vagy eladni.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: