Hol kapható konyhai munkalap olcsón?

Megéri a konyhai munkalap olcsón? Ha konyhai munkalapot olcsón szeretné megúszni, a legjobb dolog, amit tehet, hogy blokk konyhát vesz. Sok szériagyártó cégnél kapható különböző méretekben konyhabútor. Ezeket higgye csak el különböző képen optimalizálják.

Konyhabútor akciós áron

Nem véletlen egy 280 cm konyhabútor 80 cm teletálcás mosogatóval hirdetik. Hogy miért? 200 cm munkalap cirka fél táblának felel meg. Jó hangzik, hogy majdnem 300 cm konyhát kap úgy hogy jár hozzá egy db mosogató is.

Foglaljon időpontot

Nemhiába- nem kell a gyártónak darabokkal szenvednie rakosgatnia, e helyett beáldoz egy pár ezer forintos teletálcás mosogatót. Szinte minden esetben érdemes megnézni, az ár érték arányt.

Sok esetben érdemes egy blokkot venni és azt kiegészíteni elemekkel. Amint más összeállítást kér a munkalap árai változni szoktak, széria árbol sok esetben egyedi lesz.

 

Megéri a konyhai munkalap olcsón?

Sok nagyáruház lánc tart raktáron 1 -10 színből több raklapnyi munkalapot. Ezek azok a színek, amit a trend diktál, illetve olcsóbb széria konyhák árai is elbírnak. Mint ahogy említettem a széria konyhákat- minden gyártó azon van, hogy a saját termékéből minél több dolgot tudjon értékesíteni.

Így például egy konyhai sarok szerelvényből- vagy például egy munkalapból. Akárhogy is nézzük, ha nem a saját gyártótól veszik a munkalapot a konyhához az a gyártónak úgymond egy veszteség. Mindenkinek az a célja, hogy egy helyen egyszerre történjen a vásárlás.

Visszahívást kérek

Ha ilyen helyen vásárolunk nagy az esély hogy 1m -s nagyságrendben levágják a munkalapot. Nem kell fél vagy egész szálat megvenni. A konyhai munkalap olcsón nem csak a mennyiségek miatt lehet olcsó.

 

Érdemes megnézni miért lehet a konyhai munkalap olcsó!

Sok esetben a munkalapot 4100mm tábla méretben árulják. Régen kapható volt még 5000mm -es illetve 3600mm-es tábla attól függően kinek mi éri meg. Ez igazán a hosszt befolyásolta, de léteznek vastagság beli különbségek is. A hagyományos 38 mm vastagságú, de 28 mm is kapható még elvétve.

Obinál például a 28mm vastagság a szokványos. Ami pedig teljesen eltér, hogy a nagy munkalap gyártók az áruházláncoknak gyárt 260-275 cm hosszúságú lapokat. Ha már a nagy áruházláncnál járunk, mindenki felfigyelt az Ikea bútorok mélységére, és potenciális eladást láttak abba, hogy bővítsék a kínálatot 60 cm mélységen felül a 635mm mélységet is behozták a kínálatba. 8-10 darab hagyományos színen felül igazán jó bevállalós színt és felületet is tettek kínálatukba.

 

Milyen legyen az ideális konyhai munkalap?

Felújításkor általában a szekrényekre helyezik a hangsúlyt. Sok esetben a konyha újjávarázsolása az ajtófront lecserélésével indul. Van olyan eset mikor egyszerűen a munkalapot a kora miatt érdemes lecserélni esetleg ilyenkor egy új mosogatótálca behelyezésre kerül.

Konyhában a tárolási szerep után a munkalapon van a fő hangsúly. Nem mindegy a minősége és a szépsége. Sok múlik az életmódbeli döntéseken is; a márvány munkalap kiváló lehet egyéni pék vagy cukrász számára , míg a forgácslap vagy tömör felületű kialakítás jobb lehet az elfoglalt családok számára.

Egyre többen kísérleteznek különböző felületek, alapanyagok és színek keveredéséve. Igényesebb felületeket kapunk drámai erezettel, szokatlan színvilággal. Míg a klasszikus fehér konyhai munkalapok még mindig uralják a piacot, a drámai sötét dizájn is egyre keresettebb, különösen az egyedi darabok.

Egy másik trend az anyagok keverése a konyhában a vásárlók pedig a szokatlanabb felületek felé hajlanak, mint például a rozsdamentes acél, az üveg és a jellegzetes faanyagok.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: