A zöld konyhabútor és amit tudni kell róla

Ha zöld konyhabútor álmaikonyhája a lakásába- egészen biztos lehet, hogy nem lesz kellemetlen érzés ottani főzése. Színek nagy hatással vannak érzelmeinkre. Mindennapjaikat körülvevő színek esztétikán kívül, befolyásolják viselkedésesét és hangulatot is.

Konyhabútor akciós áron

Ha jó színt választ megalapozhatja a nyugalmat, és a kreativitás is erősödhet. Zöld konyhabútor akár retro akár modern- mindig kellemes hatású. Bútorlapgyártók színpalettáján minden esetben megtalálható a zöld szín legkülönfélébb egyes árnyalatai.

Foglaljon időpontot

Kiwi zöld, Iguana zöld, Pisztácia zöld, Oliva vagy fű zöld csak néhány szín, amit előszeretettel használnak kiállított bútorok konyháin. Ezek a színek elsőre lehet merésznek tűnnek- de az ügyfelek nagyon rövid idő alatt belátják, milyen jól kombinálható egy zöld ajtófont bármi mással.

 

A zöld konyhabútor és amit tudni kell róla


Hogyan használjuk a zöld színt a konyhabútor tervezéskor?

Ha teljesen egyszínű zöld konyhabútort szeretnénk elképzelni azt csakis egy kis gyermekjáték konyhája lehetne szerintem. A zöld nagy felületen- mindenhol nagyon sok a szemnek. Ezért ízlésesen nem rossz kombinálni.

Ajtófront lehet különböző akár alsó-felső front, vagy egy üveges – nyitott polc más színből. Ha a szekrénytest színe és a munkalap faerezetes akkor akár alsó felső szekrényekhez is elegáns a zöld konyhabútor ajtófront.

Amennyiben fontos számára az aktuális trend vagy épp a régi stílust kedveli úgy nyugodtan használhatja a zöld színt. Festett selyem és magasfényű konyhák, vagy fa , furnéros konyháknál is elegáns a zöld szín. Utóbbi esetben mély zöld eleganciát sugároz.

Visszahívást kérek

 

Kombinálható a fa és a zöld szín árnyalata a konyhabútor esetében

Szín- és különböző anyagkombináció, ami mindig működik egy ideális összeállításban. Közepes zöld árnyalatok, mint a zsálya, a tengerzöld vagy a babér és a fa tónusai harmóniát sugároznak. A világos fák, például a kőris vagy a szappanozott tölgy légies, modern megjelenést biztosítanak.

Az 1960-as években a sötét fafajták mint a dió vagy a gőzőlt tölgy népszerűek voltak a szürke árnyalataival kombinálva. Ha a korszak anyagait és színeit ötvözi, elegáns, századközepi megjelenés jön létre a mai enteriőrökben, ötvözi a retró életkultúrát.

 

Igazán mély zöld konyhabútor

Konyhabútor kiállításon számtalanszor jelenik meg a sötétzöld szín matt felületen. Ez egy bársonyos meleg hatást vált ki. Matt felületet vagy létezik perfekt matt is, azért is speciális mert újlenyomat mentesen is elkészítik. Ez az egy szín számomra, ami egyszínben is remekül mutat. Mellesleg fontos szempont, hogy legyen hozzá megfelelő tér. Pici konyhát nagyon összenyomja ez a szín még kisebbnek tűnhet.

Kiállításon egy sarok konyhaként a tekintetet vonzotta. Egger U655 emerald zöld bútorlap, nem a legolcsóbb bútorlap kategória, de szál irány nélkülisége miatt könnyen táblázható és jó lehet az anyagkihozatala. Élbeültetett fogantyú és egy alu lábazattal a sötétzöld szín jól harmonizált. Sötétzöld kellemes komoly bútort sugároz.

Mote kft -nél három féle fogantyúmart profilt használunk. Itt járható, hogy adott méretre vágják a fogantyút és vissza tudják marni az élét így oldalról nem látható a fogantyú bemélyedése, beragasztása. Jó hír, hogy ez esetben az ügyfélnek csak a tényleges mennyiséget szükséges kifizetnie.

Ezek a fogantyúk sokszor esetben csak szálba értékesítik, de a J&L bútorbolt azon van, hogy minél kedvezőbb árakat tudjon biztosítani ügyfelei számára. Amennyiben festett MDF konyhabútort álmodott meg a Sayerlack és a Ral színskála bármely színét is el tudjuk készíteni. Selyemfény és magasfényű felületből egyaránt. Ezeknek az elkészülési ideje nagyjából négy hat hetet vesz igénybe.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: