Milyen L alakú konyhabútor ötletek a legnépszerűek

L alakú konyha ötletek hol találhatóak? Amennyiben tudjuk biztosan, hogy L alakú konyhabútor ötletek-et szeretnénk megnézni úgy erre a legalkalmasabb az internet. Különböző fórumokon nézelődhetünk, sőt a pinterest csodálatos világa erre tökéletesen alkalmas.

Konyhabútor akciós áron

Lakásnak szíve lelke a konyha. Nincs is jobb, mint egy finom étel elkészítése, megfelelő körülmények között. L alakú konyhának nagyon fontos a méretei, ilyen esetben a sarok megoldásra kell a legjobban odafigyelni. Megfelelő működtetésű, ugyanakkor helytakarékosnak kell lennie.

Foglaljon időpontot

Gyakran használ edények elérhető közelségben kell, hogy legyenek. L alakú konyhánál fontos a megfelelő nagyságú munkafelület logikusan kigondolt sorrendje. Megfelelő sorrend szükséges például egy tepsi kivételéhez, vagy mosogatószer ne menjen semmiféle képen sem a megfőzött ételbe.

Sokszor látunk példát a konyhabútor mellett étkező asztal is tárolásra kerül. Ilyen esetben jó ha a székek könnyen mozdíthatóak.

 

Milyen L alakú konyhabútor ötletek a legnépszerűek?

Hagyományos esetben egy illesztős elem a legegyszerűbb megoldás. Ez lehet polcos vagy kosaras. Kosarak tekintetében rengeteg féle van 10.000 forinttól egészen 200.000 ft is el lehet kérni a szerelvényért. Természetesen vannak köztes megoldások.

Sarok szekrény tekintetében lehet L duplanyílós ajtóval 180 fokos pántokkal készíteni a sarkot, vagy nagyobb konyhákba a 45 fokos elemeket is el lehet helyezni. Jó ha ilyen esetekben a konyhába nagyobb a tér, mivel a konyha 2 falára bútor kerül.

Visszahívást kérek

A hosszú L-alakú konyha kialakítása után amennyiben a hely engedi a végén egy kihajtható reggelizőpultot is elkészíthetünk. Ez kiegészítő pultként és ételkészítő helyként is funkcionálhat. Hangsúlyozza L-alakú konyháját egyedi tulajdonságait egy trendi, enyhén vintage dizájnnal.

Tartalmazza a munkalapokat, a fekete acél díszítést, a faburkolatot, a nyitott polcokat, a vintage stílusú csempéket és még sok mást. Ha van egy kicsit több helye az L-alakú konyhában, válasszon világosabb monokróm színpalettát, hangsúlyozhatja egy gyönyörű márvány munkalapokkal és hátlappal.

Ha valamivel szélesebb L-alakú konyhája van, fontolja meg egy szigetet, étkezőasztalt vagy mindkettő elhelyezését a központban, így funkcionális főzőtérré és családi összejövetelré is alakíthatja.

 

L alakú konyha ötletek megfelelő stílus figyelembe vételével

Ha stílusos és klasszikus dizájnt szeretne L-alakú konyhájában, válasszon fehér téglafalakat imitáló és fapadlót, gyönyörű matt sötétkék szekrényekkel és arany vasaltatokkal. Egy kicsit kifinomultabb, legényszerűbb konyhához válassza a nyersfa szekrényeket, az elegáns fekete munkalapokat és a fekete készülékeket.

Ha nem aggódik az L-alakú konyhában lévő extra pult miatt, akkor a másik széle egy kamra vagy egy szekrényfal is lehet. Egy másik módja annak, hogy jól érezze magát L-alakú konyhájában, ha retro dizájnt választ. Válasszon magasfényű retro árnyalatot, például mustársárgát, vintage ihletésű készülékekkel és dekorációval.

Fontos, hogy olyan konyhákat hozzunk létre, amelyek látványosak és jó érzés benne lenni, főleg ha egyterű életet szeretnénk. Míg a konyhák mindenekelőtt funkcionális zónák, amelyek főzéshez és tároláshoz különböző eszközökkel vannak felszerelve, ugyanakkor kényelmesnek és esztétikusnak is kell lenniük – különösen, ha egy nagyobb, társasági tér részét kell képezniük.

A nyitott konyhai polcok sorainak használata a beépített fali szekrények helyett egy egyszerű tervezési stratégia. Ha egy nyitott terű konyhát tervezünk, az egyetlen szín választása nagyszerű trükk a nagyobb tér. Finom tónusváltozások, amelyek a tojáshéjat vagy a fényességet ötvözik az asztalos és a famunkákon, mélységet és érdekességet adnak.

A különböző típusú világítás rétegezése kulcsfontosságú a zónák meghatározásához és az egyes területek egyértelmű céljának megadásához.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: