Az Ikea bútor összeszerelés esetén mindenképp mérlegelnie kell az idő ráfordítást, illetve a hajlamot, hogy Ön képes e egy lapra szerelt bútort összerakni

Az Ikea bútor összeszerelés esetén mindenképp mérlegelnie kell az idő ráfordítást, illetve a hajlamot, hogy Ön képes e egy lapra szerelt bútort összerakni? Köztudott, hogy Ikea bútorok minden esetben a legkisebb „ lego” darabig szét vannak szedve. Úgy vannak csomagolva ahogy a sorozatgyártásba bekerült az alkatrész. Amennyiben egy fotelt vagy asztalt vásárol valószínű, hogy kb 8-10 csomagot kap. Ezzel szemben egy kisebb konyhánál elérheti ez a szám a 80-100 dobozt is.

Konyhabútor akciós áron

Ha műszaki beállítottságú, szereti a precizitást pontosságot és ideje engedi, ne tétovázzon! Az ikea bútor összeszerelés Önnek lett kitalálva. Ha összeszerelést vállalja akkor mindenképpen az alkatrészeket a hatalmas raktárban össze is kell szedni hiánytalanul. Ikea bútorok szerencsére polc kódokkal vannak ellátva, így viszonylag átlátható a raktárban való tájékozódás.

Foglaljon időpontot

 

Ki vállal Ikea bútor összeszerelés szolgáltatást?

Amennyiben nem szeretne időt és energiát fordítani az esetleges konyha vagy szobabútor összeszerelésére, úgy léteznek cégek akik erre vannak specializálódva. Ezek a vállalkozók kifejezetten a nagy áruházlánc bútorainak összeszerelését vállalják.

Gondoljunk csak bele, tehergépkocsival rendelkeznek, garanciát vállalnak a szállításra és a szerelésre. Nem csak 1 cég közül tud választani. Van, ahol óradíj 8000-15.000.- ft -ig is terjedhet 1 főre. Ettől fixebb árat csak akkor kapunk, ha szekrényekre bontva van egy aktuális listája a szerelő csapatnak. Ezt egy honlapon már előre kalkulálni is lehet.

Ha tüzetesebben szétnéz akár több tízezer forintot és időt idegességet spórolhat meg. Szokták mondani hogy egy jó szakembert meg kell fizetni. Ez így is van- hiába egy magasabb órabér, de hozzáértő személyről van szó.

 

Visszahívást kérek

Rejtett költségek vannak-e az ikea bútor összeszerelésénél?

Helyszíni munkálatok alkalmával plusz kiszállási díjat is felszámolhatnak. Ezt érdemes előre tisztázni mikor lehetséges? Akad arra is példa, hogy valami nincs raktáron csak egy két hét múlva érkezik, és hiába megy el Ön az adott pl. ajtóért a szerelőnek a kiszállást meg kell fizetni.

Sok esetben bútor szereléséről van szól , ez lehet darab árus kb, 8.000 forint , vagy fiókonként 2.000 forint. Ebben az esetben a bútor összeszerelési díjáról beszélünk nem pedig a szerelésről. Szerelésnél van, hogy a falhoz rögzítésnek is van külön egy két ezer forintos díja- ez is egy rejtett költség. Ez tartalmazhatja a minőségi tipliket, vagy két bútor egymáshoz rögzítését is. Ha a munkát valami megnehezíti, pld egy új lakásba valo bejutás – nem működő lift, nos ezek is emelik az árat.

Amennyiben valami nehezíti a munkát körülményes a beépítés szűk a tér, rossz egyenletlen a talaj, nehéz vízszintbe hozni a bútor estleg a fal minősége nem megfelelő, akkor ezekről minél hamarabb árajánlat készítés előtt érdemes tájékoztatni a szerelőt.

 

Hogyan gyorsíthatja meg egy szerelő munkáját?

Mindenkinek az a legjobb ha egyszerre csak egy szakipari munkát végeznek a lakásba. Óhatatlan elkerülni azt ha épp egy hálószoba padóját rakja le a burkoló, mert a konyhával már végzett. Ebben az esetben jogosan érzi hogy a konyhabútor már szerelhető. Sokszor ha nem egy generálkivitelezés folyik a szakemberek egymást hátrálhatják.

Nem érdemes a vízszerelőt kihívni addig míg a konyhabútor teljesen a helyén nem áll. Minden esetben a tiszta rendezett környezet sokat segít az átláthatóságon. Amennyiben lehetőség van megfelelő tér szükséges a szereléshez. Elképzelhetetlen egy pici szűk térbe egy 50 -100 darabból álló aklatrésztömegből egy bútor összerakni.

Javítási munkákat is el szoktak vállalni ezek a cégek, ilyenkor gondoskodni kell a megfelelő szekrények kiürítéséről.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: