Részletek

  • Széria / Egyedi Egyedi
  • Front/korpusz H-3331 és tolóajtós tükör
  • Konyhabútor ára 618.000 Ft
  • Készítés éve 2022

Egyedi tükrös tolóajtós előszoba bútor

Nagy kihívás volt, sajnos előtte fotókat nem készítettünk, de tele volt vezetékekkel-csövekkel-dobozokkal amiket el kellett takarnunk, illetve bizonyos részeknek hozzáférhetőnek kellett lennie.

Konyhabútor akciós áron
A viszonylag szűk előszobában tolóajtós megoldás volt az elképzelés, hogy minél kevesebb helyet vegyen el az előszoba szekrény, de praktikus is legyen egyben. Fontos volt, hogy a leolvasó dobozok hozzáférhetőek legyenek, le lehessen ülni, kabátokat felakasztani, cipőket és egyéb dolgokat elpakolni, így született meg az alábbi dizájn, ami szerintünk minden igényt kielégít. Tükrös tolóajtó került beépítésre, amiben teljes alakosan látjuk magunkat, tágítja a teret, nincs összenyomott érzése az embernek. Kialakítottunk egy leülős részt ami alatt fiók található, a fogasokra kényelmesen fel lehet akasztani az éppen hordott kabátokat-kiegészítőket. Bal oldali rész polcosan készült, hogy minden fontos dolog helyet kapjon, illetve a felső részen külön nyíló szekrények is rengeteg kevésbé használatos dolgot el tudnak rejteni. A bútorlap anyaga a H-3331 Nebraska tölgy volt.
Ha te is egyedi bútorkészítésben gondolkodsz, küldd el a méreteket és minden fontos infót amit szeretnél megvalósítani, vagy egyeztessünk személyes időpontot bemutatótermünkben.
📍 1117 Bp. Budafoki út 70.
📱+36 30 213 0663
📩tekonyhad@gmail.com

Fent megadott árunk tájékoztató jellegű, hogy segítséget adjunk egy hozzávetőleges bekategorizáláshoz. Fent látható az elkészülés éve, az ár  tartalmazza a  szállítás-beszerelési költség összegét is.

DÍJMENTES ÁRAJÁNLAT KÉRÉSHEZ VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT. 06 30 213 0663

Foglaljon időpontot

Látványtervezés

Egyedi konyhabútorainkhoz díjmentes látványtervet készítünk megrendelés esetén (amennyiben csak terveztetni, ötletelni szeretne 15.000 Ft a díja), ehhez kérjük küldje el elérhetőségünkre a fal méreteket, kiállások helyét és a helyszínt, hogy komplett ajánlatot készíthessünk.

Szállítási szolgáltatás

Profi szállítónk maximális biztonságban juttatja el otthonába megrendelt bútorát és konyhagépeit. Egyedi gyártásnál az árban benne van a kiszállítás költsége, ezért külön már nem kell fizetnie.

Beszerelési szolgáltatás

Egyedi gyártásnál az árban benne van a konyhabútor beszerelése, ezért már külön nem kell fizetnie. Minden asztalos munkát elvégzünk, kivéve a vizet és a beépíthető gépek bekötését, mert a garancia miatt szakszervizzel kell beköttetni.