Részletek

  • Széria / Egyedi Széria egyedi elemekkel
  • Front/korpusz Mf. capucc bézs/U727, U222
  • Konyhabútor ára 1.970.000 Ft
  • Készítés éve 2021

Magasfényű cappuccino és bézs konyhabútor szigettel

Ezt a munkát nagyon szerettem, mert nem csak kihívás volt, hanem egy élmény, nagyon  jól tudtunk együttműködni mindvégig. Megrendelőnknek nagyon kifinomult ízlése van, amit lakberendezéssel foglalkozó kedves ismerősöm remek ötleteivel kiegészített és segített az egész lakást berendezni nem csak bútorokkal, hanem kiegészítőkkel egyaránt. Itt is a konyha-nappali-étkező egy légtérben volt és a koncepció szerint a sziget választja el. Összességében nem nagy területről beszélünk, mégis maximális ki lett használva, minden igény teljesült és ami a cél volt, hogy belesimuljon a konyha a térbe, azt sikerült megvalósítanunk. Készült egy vitrines üvegpolcos szekrény is, ami külön is megvilágítható, így kicsit tágítja a teret is. A sziget egyik oldala pakolós, az oldalára is került egy kisebb elem, illetve az odaülős bal oldalára pedig két darab kihúzható vasalatot tettünk, ahová borokat és egyéb üveget be lehet pakolni. És itt is a fele elem széria Antónia bútorcsaládból készült a beépített hűtő és az alsó elemek majdnem mindegyike és a többi szekrényt egyedileg gyártottuk hozzá. Anyagok tekintetében magasfényű capuccino és bézs szín lett a front, a látszó korpusz oldalak egger U222 és U727 bútorlap, munkalapnak pedig a szintén egger H198-as lett választva. Fogantyú a Lucata hátulról csavarozós, mosogatótálca és csaptelep az olasz Elleci lett. Gránit mély egymedencés mosogató Tortora színben (nekem ez a kedvencem 🙂 és Cloud csaptelep. A sziegetbe beépítésre került még egy süllyesztett hosszabbító is. 

Konyhabútor akciós áron

Fent megadott árunk tájékoztató jellegű, hogy segítséget adjunk egy hozzávetőleges bekategorizáláshoz. Fent látható az elkészülés éve illetve az összeg szállítás-beszerelési költség nélküli összeg.

Látványtervezés

Egyedi konyhabútorainkhoz díjmentes látványtervet készítünk megrendelés esetén (amennyiben csak terveztetni, ötletelni szeretne 15.000 Ft a díja), ehhez kérjük küldje el elérhetőségünkre a fal méreteket, kiállások helyét és a helyszínt, hogy komplett ajánlatot készíthessünk.

Foglaljon időpontot

Szállítási szolgáltatás

Profi szállítónk maximális biztonságban juttatja el otthonába megrendelt bútorát és konyhagépeit. Egyedi gyártásnál az árban benne van a kiszállítás költsége, ezért külön már nem kell fizetnie.

Beszerelési szolgáltatás

Egyedi gyártásnál az árban benne van a konyhabútor beszerelése, ezért már külön nem kell fizetnie. Minden asztalos munkát elvégzünk, kivéve a vizet és a beépíthető gépek bekötését, mert a garancia miatt szakszervizzel kell beköttetni, illetve nem a szakterületünk.