Részletek

  • Széria / Egyedi Széria egyedi elemekkel
  • Front/korpusz Mf. antracit, bézs/U963, U222
  • Konyhabútor ára 2.015.000 Ft
  • Készítés éve 2021

Magasfényű antracit és bézs konyhabútor szigettel

Az alábbi konyhabútor egy kiadó lakás méltó dísze lett, nagyon jól harmonizálnak a színek, kellemes hatást ad a fautánzatú munkalap és hátfalpanel ami csempe helyett került a falra.

Konyhabútor akciós áron

Az alsó elemeket oldottuk meg széria Antónia magasfényű antracit bútorokból és a többi bútor egyedi gyártással készült hozzá. Itt is megvoltak már a kiállások, így ahhoz kellett igazodnunk. Ami fontos volt, hogy beépített hűtőt szerettek volna, beépíthető mikrót, mosogatógépet és jobb oldalon egy kis kazánt kellett elrejteni, hogy ne csúfítsa el a teret. A magasfényű antracit mellett a felső elemek frontja mf. bézs szín lett, illetve a nyitott polcok, sziget korpusza, munkalap és a hátfalpanel az egger H-3730-as színe  lett egységesen, hogy ne keveredjen még több szín. Fogantyú hátulról csavarozós Lucata szálcsiszolt lett kiválasztva, hogy minél letisztultabb maradjon a front. Mosogatótálca-csaptelep az olasz Elleci márka gránit mély csepegtetős (Easy 135 antracit) változat illetve króm csapteleppel egészítették ki. Fiókok-pántok természetesen lassítósak, a felnyíló szerkezet Huwil vasalat. A mosogatós elembe került egy szelektív kuka a Blanco Flexon 50/2-es változatával.

Fent megadott árunk tájékoztató jellegű, hogy segítséget adjunk egy hozzávetőleges bekategorizáláshoz. Fent látható az elkészülés éve illetve az összeg szállítás-beszerelési költség és gépek nélküli összeg.

Foglaljon időpontot

Látványtervezés

Egyedi konyhabútorainkhoz díjmentes látványtervet készítünk megrendelés esetén (amennyiben csak terveztetni, ötletelni szeretne 15.000 Ft a díja), ehhez kérjük küldje el elérhetőségünkre a fal méreteket, kiállások helyét és a helyszínt, hogy komplett ajánlatot készíthessünk.

Szállítási szolgáltatás

Profi szállítónk maximális biztonságban juttatja el otthonába megrendelt bútorát és konyhagépeit. Egyedi gyártásnál az árban benne van a kiszállítás költsége, ezért külön már nem kell fizetnie.

Beszerelési szolgáltatás

Egyedi gyártásnál az árban benne van a konyhabútor beszerelése, ezért már külön nem kell fizetnie. Minden asztalos munkát elvégzünk, kivéve a vizet és a beépíthető gépek bekötését, mert a garancia miatt szakszervizzel kell beköttetni, illetve nem a szakterületünk.