Részletek

  • Széria / Egyedi Széria egyedi elemekkel
  • Front/korpusz Mf. fehér/D129 fehér
  • Konyhabútor ára 775.000 Ft
  • Készítés éve 2020

Magasfényű fehér konyhabútor szigettel, nyitott polcos rendszerrel

Biatorbágyra készült ez a konyhabútor, aminek az érdekessége, hogy miután egy légtérben van az előszoba-konyha-nappali-étkező, így fura volt, hogyha bejön valaki a bejárati ajtón, akkor máris a konyha-nappaliban találja magát, ezért kitaláltunk egy elválasztó szekrényrészt, aminek a konyha felöli része még pakolós szekrényként funkcionált a túloldalt meg már az előszobai funkcióknak megfelelő elemek lettek kialakítva és így már sokkal hanglatosabb lett az egész.

Konyhabútor akciós áron

Anyagok tekintetében az Antónia magasfényű bútorcsaládból  készültek a széria elemek, amiket kiegészítettünk egyedi megoldásokkal. Magasfényű fehér fóliás mdf az ajtófront és fehér bútorlap a korpusz szín. A munkalap az egger F242-es típus, ugyanebből szintén az asztallap a szigetre, ami 92 cm-es két oldalt kerekített. Fekete gránit mosogatót rendelt hozzá megrendelőnk, csepegtető nélküli változatot, hogy minél több pult felülete maradjon. A kiállások már megvoltak, így azokhoz kellett igazodnunk, a mosogatógép a hűtő melletti első elemként kapott helyet.

Fent megadott árunk tájékoztató jellegű, hogy segítséget adjunk egy hozzávetőleges bekategorizáláshoz. Fent látható az elkészülés éve illetve az összeg szállítás-beszerelési költség nélküli összeg.

Foglaljon időpontot

Látványtervezés

Egyedi konyhabútorainkhoz díjmentes látványtervet készítünk megrendelés esetén (amennyiben csak terveztetni, ötletelni szeretne 15.000 Ft a díja), ehhez kérjük küldje el elérhetőségünkre a fal méreteket, kiállások helyét és a helyszínt, hogy komplett ajánlatot készíthessünk.

Szállítási szolgáltatás

Profi szállítónk maximális biztonságban juttatja el otthonába megrendelt bútorát és konyhagépeit. Egyedi gyártásnál az árban benne van a kiszállítás költsége, ezért külön már nem kell fizetnie.

Beszerelési szolgáltatás

Egyedi gyártásnál az árban benne van a konyhabútor beszerelése, ezért már külön nem kell fizetnie. Minden asztalos munkát elvégzünk, kivéve a vizet és a beépíthető gépek bekötését, mert a garancia miatt szakszervizzel kell beköttetni, illetve nem a szakterületünk.