Részletek

  • Széria / Egyedi Széria egyedi elemekkel
  • Front/korpusz Mf. fehér / Sonoma tölgy
  • Konyhabútor ára 650.000 Ft
  • Készítés éve 2020

Magasfényű fehér konyhabútor

Kedves megrendelőnk egy kis lakásának  bútorozásával  bízott meg bennünket, ami később kiadásra került. A nem túl nagy helyiségek miatt világos színekben gondolkodtunk, igyekeztünk nem nagyon telezsúfolni, de mégis meglegyen a hely a fontosabb dolgoknak. Költséghatékonyság volt a cél, hiszen nem saját használatra készült, de mégis minőségi lett azáltal, hogy a széria bútorcsaládok közül az Antónia magasfényű típust ajánlottuk amit a praktikusság jegyében kiegészítettünk egyedi elemekkel és megoldásokkal, így mindenki megelégedésére nagyon szép harmonikus végeredmény született.

Konyhabútor akciós áron

És akkor essen néhány szó az anyagokról, vasalatokról és egyéb kiegészítőkről, amik a megrendelésbe kerültek.
ajtófront: magasfényű fehér mdf fóliás, korpusz: H-1145 sonoma/Bordalino tölgy, munkalap: H-1145 sonoma/Bordalino tölgy, fiókok: fémoldalas, önbehúzós, pántok: csillapítós, fogantyú: széria konyha 128 mm fém fogantyúja ami tartozéka az elemárnak, üveges elem: savmart üveg, mosogatótálca: rm. mély, csaptelep: Nook króm. Hogy egységes képet adjon, beépített hűtővel indítottuk a sort, mellette egy kisebb 45 cm széles mosogatógéppel. Meg kellett küzdenünk egy beugró strang résszel, így a sarokelemet ehhez kellett igazítanunk. Az L alak másik részén kapott helyet két álló elem, aminek nagyon fontos szerepe lett, ugyanis a keskenyebbe került a porszívó és egyéb háztartási dolog, a szélesebb elem aljába viszont beépítettünk egy mosógépet, mert annyira pici volt a fürdőszoba, hogy mindenképp itt kellett helyet találni neki. És a felette lévő polcos rész pedig kamra funkciót lát el. Rengeteg minden elhelyezésre került mégsem szúr szemet, mert minden készülék beépített lett, így nagyon szép egységet mutat és nem kicsinyíti le a többi teret, mert a fehér front nagyon jól belesimul.

Fent megadott árunk tájékoztató jellegű, hogy segítséget adjunk egy hozzávetőleges bekategorizáláshoz. Fent látható az elkészülés éve illetve az összeg szállítás-beszerelési költség nélküli összeg.

Foglaljon időpontot

Látványtervezés

Egyedi konyhabútorainkhoz díjmentes látványtervet készítünk megrendelés esetén (amennyiben csak terveztetni, ötletelni szeretne 15.000 Ft a díja), ehhez kérjük küldje el elérhetőségünkre a fal méreteket, kiállások helyét és a helyszínt, hogy komplett ajánlatot készíthessünk.

Szállítási szolgáltatás

Profi szállítónk maximális biztonságban juttatja el otthonába megrendelt bútorát és konyhagépeit. Egyedi gyártásnál az árban benne van a kiszállítás költsége, ezért külön már nem kell fizetnie.

Beszerelési szolgáltatás

Egyedi gyártásnál az árban benne van a konyhabútor beszerelése, ezért már külön nem kell fizetnie. Minden asztalos munkát elvégzünk, kivéve a vizet és a beépíthető gépek bekötését, mert a garancia miatt szakszervizzel kell beköttetni, illetve nem a szakterületünk.