Részletek

  • Széria / Egyedi Egyedi fürdőszoba bútor
  • Front/korpusz Mf. fehér / D129
  • Konyhabútor ára 290.000 Ft
  • Készítés éve 2021

Egyedi magasfényű fürdőszoba bútor

Ez a fürdőszoba bútor ugyanabba a lakásba készült, ahová a capuccino vitrines magasfényű konyhabútort készítettük. Pici volt a fürdőszoba, így keskeny mosógépet javasoltunk a megrendelőnknek, hogy pult alá be lehessen tenni és szépen végig lehetett így futtatni.

Konyhabútor akciós áron

Magasfényű fehér front, bemart süllyesztett fogantyúval. A pult szintén magasfényű fehér, hogy a pici helyiség miatt ne nyomja össze a teret és az elegancia is meglegyen. 

Fent megadott árunk tájékoztató jellegű, hogy segítséget adjunk egy hozzávetőleges bekategorizáláshoz. Fent látható az elkészülés éve illetve az összeg szállítás-szereléssel van megadva.

Foglaljon időpontot

Látványtervezés

Egyedi konyhabútorainkhoz díjmentes látványtervet készítünk megrendelés esetén (amennyiben csak terveztetni, ötletelni szeretne 15.000 Ft a díja), ehhez kérjük küldje el elérhetőségünkre a fal méreteket, kiállások helyét és a helyszínt, hogy komplett ajánlatot készíthessünk.

Szállítási szolgáltatás

Profi szállítónk maximális biztonságban juttatja el otthonába megrendelt bútorát és konyhagépeit. Egyedi gyártásnál az árban benne van a kiszállítás költsége, ezért külön már nem kell fizetnie.

Beszerelési szolgáltatás

Egyedi gyártásnál az árban benne van a konyhabútor beszerelése, ezért már külön nem kell fizetnie. Minden asztalos munkát elvégzünk, kivéve a vizet és a beépíthető gépek bekötését, mert a garancia miatt szakszervizzel kell beköttetni, illetve nem a szakterületünk.