Részletek

  • Széria / Egyedi Egyedi szekrény
  • Front/korpusz H-1277
  • Konyhabútor ára 280.000 Ft
  • Készítés éve 2022

Egyedi bútorlapos előszoba szekrény

Kedves megrendelőnk a közlekedőben lévő nem túl mély falfelületet szerette volna kihasználni, hogy a tisztítószerek-takarító eszközök egy részét elnyelje, ne legyenek láb alatt. 

Konyhabútor akciós áron

A képen is látszik, hogy a tetején ferdén fut a plafon, így oda egy háromszög takarást kellett készíteni. Az ajtók tiponosak, nyomásra nyílók lettek, hogy a közlekedésben ne zavarjon bele egy kiálló fogantyú. A bútorlap színe egger H-1277 Világos lakeland akác, mert a többi bútor színéhez ez passzolt leginkább. Belülre semmi extra nem került, mert ahogy feljebb írtam a cél a tisztítószerek, egyéb dolgok elhelyezése volt, így az polcosan készült, a jobb oldalába, pedig bekerült a felmosó és porszívó.

Fent megadott árunk tájékoztató jellegű, hogy segítséget adjunk egy hozzávetőleges bekategorizáláshoz. Fent látható az elkészülés éve illetve az összeg szállítás-szereléssel van megadva.

Foglaljon időpontot

Látványtervezés

Egyedi konyhabútorainkhoz díjmentes látványtervet készítünk megrendelés esetén (amennyiben csak terveztetni, ötletelni szeretne 15.000 Ft a díja), ehhez kérjük küldje el elérhetőségünkre a fal méreteket, kiállások helyét és a helyszínt, hogy komplett ajánlatot készíthessünk.

Szállítási szolgáltatás

Profi szállítónk maximális biztonságban juttatja el otthonába megrendelt bútorát és konyhagépeit. Egyedi gyártásnál az árban benne van a kiszállítás költsége, ezért külön már nem kell fizetnie.

Beszerelési szolgáltatás

Egyedi gyártásnál az árban benne van a konyhabútor beszerelése, ezért már külön nem kell fizetnie. Minden asztalos munkát elvégzünk, kivéve a vizet és a beépíthető gépek bekötését, mert a garancia miatt szakszervizzel kell beköttetni, illetve nem a szakterületünk.