Részletek

  • Széria / Egyedi Széria
  • Front/korpusz Matt capucc / etna
  • Konyhabútor ára 1.070.000 Ft
  • Készítés éve 2022

Széria Laura konyha matt cappuccino egyedi felsőkkel

Végre egy matt capuccino frontú konyhabútor. Nekem nagyon tetszik ez a szín, de valahogy eddig nem akarták csak abban a variációban, hogy alul ez a szín, felül bézs. Itt is volt hezitálás, mert a matt szürke is versenyben volt, aztán, hogy segítsek, odaadtam mindkét mintát, amit otthon már könnyebben el tudtak dönteni és a capuccinóra esett a választás és szerintem jó döntés volt.

Konyhabútor akciós áron

Széria Laura konyhabútor család elemeiből lett összeállítva, annyi kérése volt megrendelőnknek, hogy a felső elemeknél rázáródó ajtót szeretett volna, nem kereteset, mint ahogy a felső elemei vannak, így  egyedi gyártással oldottuk meg ezeket az elemeket. Front matt mdf fóliás cappuccino, korpusz etna, Gépek közül egy elszívó került az ajánlatba Cata-TF5260 teleszkópos változat. A sarokelembe pedig egy 4 tálcás króm sarokvasalat.

Fent megadott árunk tájékoztató jellegű, hogy segítséget adjunk egy hozzávetőleges bekategorizáláshoz. Fent látható az elkészülés éve illetve az összeg szállítás-beszerelési költség nélküli összeg.

Foglaljon időpontot

Látványtervezés

Egyedi konyhabútorainkhoz díjmentes látványtervet készítünk megrendelés esetén (amennyiben csak terveztetni, ötletelni szeretne 15.000 Ft a díja), ehhez kérjük küldje el elérhetőségünkre a fal méreteket, kiállások helyét és a helyszínt, hogy komplett ajánlatot készíthessünk.

Szállítási szolgáltatás

Profi szállítónk maximális biztonságban juttatja el otthonába megrendelt bútorát és konyhagépeit. Egyedi gyártásnál az árban benne van a kiszállítás költsége, ezért külön már nem kell fizetnie.

Beszerelési szolgáltatás

Egyedi gyártásnál az árban benne van a konyhabútor beszerelése, ezért már külön nem kell fizetnie. Minden asztalos munkát elvégzünk, kivéve a vizet és a beépíthető gépek bekötését, mert a garancia miatt szakszervizzel kell beköttetni, illetve nem a szakterületünk.