Részletek

  • Széria / Egyedi Széria
  • Front/korpusz Matt bézs /finom barna
  • Konyhabútor ára 580.000 Ft
  • Készítés éve 2019

Széria matt mdf bézs konyhabútor

Hát, ezt a konyhabútort se ma szereltük…  Ez a konyhabútor teljes egészében a Laura széria bútorcsaládból állt össze, egyedül a munkalap lett az egger típusból egy szép dió szín. Az ajtófront matt bézs mdf fóliás, a fogantyú is gyártói króm 160 mm-es. Gránit mély+csepegtetős mosogató és hozzá gránit íves csaptelep lett beszerelve. Az egyik oldalon a konyhának bukó alacsony magasságú ablak volt, így csak a másik oldalra lehetett hátfalpanelt tenni, ami szintén a munkalap színével azonos lett. 

Konyhabútor akciós áron

Fent látható az elkészülés éve illetve az akkori eladási ár, ami a szállítás-szerelés összegét nem tartalmazta.

Látványtervezés

Egyedi konyhabútorainkhoz díjmentes látványtervet készítünk megrendelés esetén (amennyiben csak terveztetni, ötletelni szeretne 15.000 Ft a díja), ehhez kérjük küldje el elérhetőségünkre a fal méreteket, kiállások helyét és a helyszínt, hogy komplett ajánlatot készíthessünk.

Foglaljon időpontot

Szállítási szolgáltatás

Profi szállítónk maximális biztonságban juttatja el otthonába megrendelt bútorát és konyhagépeit. Egyedi gyártásnál az árban benne van a kiszállítás költsége, ezért külön már nem kell fizetnie.

Beszerelési szolgáltatás

Egyedi gyártásnál az árban benne van a konyhabútor beszerelése, ezért már külön nem kell fizetnie. Minden asztalos munkát elvégzünk, kivéve a vizet és a beépíthető gépek bekötését, mert a garancia miatt szakszervizzel kell beköttetni, illetve nem a szakterületünk.