Részletek

  • Széria / Egyedi Egyedi
  • Front/korpusz Matt festett fehér/fehér
  • Konyhabútor ára 1.592.000 Ft
  • Készítés éve 2023

Egyedi matt festett fehér konyhabútor és előszoba bútor

A már feltöltött magasfényű bézs konyhabútoros lakásba került ez az előszoba bútor, H3734 natur dijon dió színből készült.

Konyhabútor akciós áron
Matt impulse festett fehér konyhabútort és egy előszoba szekrényt mutatunk most meg Nektek.
A konyhabútor normál felső elemei világos szürkék, felette a plafonig futó szekrény rész kijjebb áll az álló elem mélységével. Ezek az elemek már nem kaptak fogantyút, nyomásra nyílók lettek, hogy megmaradjon a letisztultság hatás.
A munkalap és a hátfalpanel az Egger F242 típusa lett, mely szépen kiemelkedik a fehér között.
A sarokba forgókosár került, a mosogatótálcából az Elleci Easy 300-as Ghisa szín került beépítésre. Felső elemek alá led sín került bemarásra.
Az előszobánál két színben gondolkodott kedves megrendelőnk, így esett a választás az U963-as és a H3395-ös színekre. Ennél a munkánál a nehezítés az volt, hogy a lakás összes csőrendszere, doboza itt fut/van, így kihívás volt ezt eltakarni úgy, hogy bizonyos részek később is hozzáférhetők legyenek. Ezért a fenti szekrényrész belül úgy van kialakítva, hogy a hát részt ami szintén 18-as anyag ki lehessen nyitni és így hozzá lehet férni a mögötte lévő dobozokhoz. Itt még a fogasok hiányoznak, de a lényeg megvan.
Ha te is egyedi bútorkészítésben gondolkodsz, küldd el a méreteket és minden fontos infót amit szeretnél megvalósítani, vagy egyeztessünk személyes időpontot bemutatótermünkben.
📍 1117 Bp. Budafoki út 70.
📱+36 30 213 0663
📩tekonyhad@gmail.com

Fent megadott árunk tájékoztató jellegű, hogy segítséget adjunk egy hozzávetőleges bekategorizáláshoz. Fent látható az elkészülés éve, az ár nem tartalmazza a  szállítás-beszerelési költség összegét.

DÍJMENTES ÁRAJÁNLAT KÉRÉSHEZ VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT. 06 30 213 0663

Foglaljon időpontot

Látványtervezés

Egyedi konyhabútorainkhoz díjmentes látványtervet készítünk megrendelés esetén (amennyiben csak terveztetni, ötletelni szeretne 15.000 Ft a díja), ehhez kérjük küldje el elérhetőségünkre a fal méreteket, kiállások helyét és a helyszínt, hogy komplett ajánlatot készíthessünk.

Szállítási szolgáltatás

Profi szállítónk maximális biztonságban juttatja el otthonába megrendelt bútorát és konyhagépeit. Egyedi gyártásnál az árban benne van a kiszállítás költsége, ezért külön már nem kell fizetnie.

Beszerelési szolgáltatás

Egyedi gyártásnál az árban benne van a konyhabútor beszerelése, ezért már külön nem kell fizetnie. Minden asztalos munkát elvégzünk, kivéve a vizet és a beépíthető gépek bekötését, mert a garancia miatt szakszervizzel kell beköttetni.