Részletek

  • Széria / Egyedi Egyedi
  • Front/korpusz H3734 Natur dijon dió
  • Konyhabútor ára 490.000 Ft
  • Készítés éve 2021

Egyedi előszoba bútor és elektromos kandalló burkolat

A már feltöltött magasfényű bézs konyhabútoros lakásba került ez az előszoba bútor, H3734 natur dijon dió színből készült.

Konyhabútor akciós áron
 
Itt fontos volt minden kis rész kihasználása, ezért bal oldalon ahol keskeny volt a fal egy cipős szekrény került kialakításra mini fiókkal, ahová a kulcsok és egyéb apró dolgok kerülhetnek. Felette tükör kapott helyett. Készült egy kis leülő alatta fiókos megoldással-felette kalaptartóval és a végén az akasztós szekrény került, belül polcokkal és trombita akasztóval. Legfelül, hogy minél több mindent elnyeljen felnyílós szekrények épültek végig, ide olyan dolgok kerülhetnek amiket ritkán használunk.
És az érdekesség, hogy az előszobába egy elektromos kandalló került beépítésre és ehhez kellett burkolatot építeni felül 3 kisfiókos megoldással, ami egyben a praktikumot is szolgálja nem csak a szépséget és esztétikát.

Fent megadott árunk tájékoztató jellegű, hogy segítséget adjunk egy hozzávetőleges bekategorizáláshoz. Fent látható az elkészülés éve, az ár nem tartalmazza a  szállítás-beszerelési költség összegét.

DÍJMENTES ÁRAJÁNLAT KÉRÉSHEZ VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT. 06 30 213 0663

Foglaljon időpontot

Látványtervezés

Egyedi konyhabútorainkhoz díjmentes látványtervet készítünk megrendelés esetén (amennyiben csak terveztetni, ötletelni szeretne 15.000 Ft a díja), ehhez kérjük küldje el elérhetőségünkre a fal méreteket, kiállások helyét és a helyszínt, hogy komplett ajánlatot készíthessünk.

Szállítási szolgáltatás

Profi szállítónk maximális biztonságban juttatja el otthonába megrendelt bútorát és konyhagépeit. Egyedi gyártásnál az árban benne van a kiszállítás költsége, ezért külön már nem kell fizetnie.

Beszerelési szolgáltatás

Egyedi gyártásnál az árban benne van a konyhabútor beszerelése, ezért már külön nem kell fizetnie. Minden asztalos munkát elvégzünk, kivéve a vizet és a beépíthető gépek bekötését, mert a garancia miatt szakszervizzel kell beköttetni.