Részletek

  • Széria / Egyedi Egyedi
  • Front/korpusz Magasfényű fehér / fehér
  • Készítés éve 2023

Egyedi bútorok egy legénylakásba

Kaptunk egy nagyon szép feladatot kedves megrendelőnktől, hogy egy kis lakást rendezzünk be, illetve alakítsunk át meglévő bútorokat az igényeknek megfelelően. Nagyon tetszett a feladat, mert sokrétű volt és nagyon szép lett szerintünk a végeredmény, de beszéljenek a képek.

Konyhabútor akciós áron
 
Ha te is épp lakás/konyha felújításon gondolkodsz, nálunk megtalálod a széria bútorokat, amit akár kibővíthetsz egyedi elemekkel is, vagy teljesen egyedi gyártással is elkészítjük Neked álmaid bútorát.
„TEGYÉL EGY PRÓBÁT, AJÁNLATUNK NEM KERÜL SEMMIBE!”
Egyeztetett időpontban várunk Téged is bemutató termünkben, ahol részletesen átbeszéljük és megtervezzük bútorod, amit mindössze 4-6 héten belül már használatba is vehetsz.

Fent megadott árunk tájékoztató jellegű, hogy segítséget adjunk egy hozzávetőleges bekategorizáláshoz. Fent látható az elkészülés éve, az ár tartalmazza a munkalapot, fogantyút, sarokba a mosogatót és alap kiegészítőket. Nem tartalmazza a  szállítás-beszerelési költség összegét és a beépíthető készülékeket.

DÍJMENTES ÁRAJÁNLAT KÉRÉSHEZ VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT. 06 30 213 0663

Foglaljon időpontot

Látványtervezés

Egyedi konyhabútorainkhoz díjmentes látványtervet készítünk megrendelés esetén (amennyiben csak terveztetni, ötletelni szeretne 15.000 Ft a díja), ehhez kérjük küldje el elérhetőségünkre a fal méreteket, kiállások helyét és a helyszínt, hogy komplett ajánlatot készíthessünk.

Szállítási szolgáltatás

Profi szállítónk maximális biztonságban juttatja el otthonába megrendelt bútorát és konyhagépeit. Egyedi gyártásnál az árban benne van a kiszállítás költsége, ezért külön már nem kell fizetnie.

Beszerelési szolgáltatás

Egyedi gyártásnál az árban benne van a konyhabútor beszerelése, ezért már külön nem kell fizetnie. Minden asztalos munkát elvégzünk, kivéve a vizet és a beépíthető gépek bekötését, mert a garancia miatt szakszervizzel kell beköttetni.