Részletek

  • Széria / Egyedi Egyedi
  • Front/korpusz Nett65 matt / H-2033
  • Konyhabútor ára 1.901.770 Ft
  • Készítés éve 2023

Egyedi konyhabútor Nett65 matt fronttal

XX. kerületbe készítettük el ezt a szép capuccino hatású konyhabútort. 

Konyhabútor akciós áron
Megrendelőnk kétféle front között vaciláltak, a gizirnek a matt cappucino színe illetve a nettfront matt Nett65 színe között, végül a magasabb árkülönbség ellenére fontos volt számukra, hogy az ajtófront élei lekerekített legyen és ne külön élzárt. 
Korpusznak az egger H-2033-as bútorlapját nézték ki és munkalapnak is, mert nem szerettek volna annyi színt keverni, inkább egy letisztult, de határozott színben pompázó konyhabútort szerettek volna. 
Gránit mosogatótálca illet ide, így az Elleci Quadra 130-as nagy egymedencés mosogatóját választották, hozzá való csepegtetővel. 
Fogantyúra 192 mm-es furattváolságú inox fogantyúra esett a választás, ami jól harmonizál a csapteleppel és az asztallábbal is. A bútor végén lévő kis szabad helyet is ki szerették volna használni kis odaülős, reggelizős helyre, ezért egy konzollal magasított pulttal lett kiegészítve, nagyon harmónikusan.
 
Ha te is épp lakás/konyha felújításon gondolkodsz, nálunk megtalálod a széria bútorokat, amit akár kibővíthetsz egyedi elemekkel is, vagy teljesen egyedi gyártással is elkészítjük Neked álmaid bútorát.
„TEGYÉL EGY PRÓBÁT, AJÁNLATUNK NEM KERÜL SEMMIBE!”
Egyeztetett időpontban várunk Téged is bemutató termünkben, ahol részletesen átbeszéljük és megtervezzük bútorod, amit mindössze 4-6 héten belül már használatba is vehetsz.

Fent megadott árunk tájékoztató jellegű, hogy segítséget adjunk egy hozzávetőleges bekategorizáláshoz. Fent látható az elkészülés éve, az ár tartalmazza a munkalapot, fogantyút, sarokba a mosogatót és alap kiegészítőket. Nem tartalmazza a  szállítás-beszerelési költség összegét és a beépíthető készülékeket.

DÍJMENTES ÁRAJÁNLAT KÉRÉSHEZ VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT. 06 30 213 0663

Foglaljon időpontot

Látványtervezés

Egyedi konyhabútorainkhoz díjmentes látványtervet készítünk megrendelés esetén (amennyiben csak terveztetni, ötletelni szeretne 15.000 Ft a díja), ehhez kérjük küldje el elérhetőségünkre a fal méreteket, kiállások helyét és a helyszínt, hogy komplett ajánlatot készíthessünk.

Szállítási szolgáltatás

Profi szállítónk maximális biztonságban juttatja el otthonába megrendelt bútorát és konyhagépeit. Egyedi gyártásnál az árban benne van a kiszállítás költsége, ezért külön már nem kell fizetnie.

Beszerelési szolgáltatás

Egyedi gyártásnál az árban benne van a konyhabútor beszerelése, ezért már külön nem kell fizetnie. Minden asztalos munkát elvégzünk, kivéve a vizet és a beépíthető gépek bekötését, mert a garancia miatt szakszervizzel kell beköttetni.