Ha elképzelése már van a konyhabútoráról és nézelődik egy kicsit az internet világába előbb utóbb szembe találja magát a divian konyhatervező

Ha elképzelése már van a konyhabútoráról és nézelődik egy kicsit az internet világába előbb utóbb szembe találja magát a divian konyhatervező programmal. Egy sokatmondó nagy múltú cég, megfelelő gyártási háttérrel nem engedheti meg magának, hogy álljon a gyártósor. Jó marketing fogás, ha az ügyfelek hirdetések folyamán nem csak fényképekkel dokumentációkkal találkozik, hanem egy konyhatervező programmal.

Konyhabútor akciós áron

Több lehetősége is nyílik, hogy egy látványtervet kaphasson az adott kiválasztott konyháról. Ha az interneten szeretne árat kapni akkor a következő linkre kattintva divian konyhatervező felületére kerül. A fenti felületre kattintva egy kérdőív sort fog kapni egyesével.

Foglaljon időpontot

Ez körülbelül 15 -20 kérdésből áll. Ezek olyan kérdések amik ha üzletbe befáradni akkor a lakberendező vagy eladó is feltenne Önnek. Mivel a Diván Kft. egész Magyarországon forgalmazza a termékeit, az Önhöz legközelebbi partner céghez továbbítja az árajánlat kérését.

 

Divian konyhatervező a konyhabútorstúdiókban

Létezik olyan, akik webshopon értékesítik a termékeket. Ilyen esetben nincs másra szükség mint a megfelelő típust és elemeket kiválasztani. Ez egy elég összetett feladat, de ha már látott konyhabútort akkor érteni fogja a rendelés leadást. Általában a cégek webes rendelés esetén felhívják az ügyfelet egy pontosításra.

Amennyiben mégis a személyes találkozó mellett döntene, úgy megkérdezni a bútorstúdiót van e lehetőség időpont foglalásra. Ez egy jól bevált lehetőség arra hogy kizárólag Önnel foglalkozzanak. Egyere jobban megnőtt az igény a látványtervekre.

Divián konyhatervező felülete erre szakosodott. Lehetőség van hogy a kiválasztott típus konyháról az adott marással adott színnel egy látványterv készüljön. Ezt a cég az Ön rendelkezésére bocsájtja. Az egyedüli feltétel hogy csak a partnercégek használhatják. Magánszemélynek nem áll módjában ezt elkészíteni, úgy mint például az Ikeában.

Visszahívást kérek

 

Mi a jobb az ingyenes konyhatervező, vagy ha ingyen készíti mégis utólag fizetnie kell érte?

Egész biztos lehet abba, ha a Divián konyhatervező programmal készítenek Önnek látványtervet az ingyenes. Ezzel szemben például az IKEA látványtervezőt használhatja bárki, aki az oldalról letölti, de ha elakadna akkor időpontot kell foglalnia az ottani lakberendezővel, aki megtervezi. Ez esetben fizetni kell egy szolgáltatásért. Erről egy előző blogban már részletesen írtunk. Arra mindenképp számítania kell, hogy a Divian konyhatervező egy előre megírt elem jegyzékkel működik.

Nem módosítható egyedileg magasság szélesség mélység. Minden széria méret. Egy adott elemsorral dolgoznak, ami sok esetben huszonöt harminc elem is lehet, de ezenkívül több vagy más milyet nem gyártanak. Ha ezt a cég megengedné, onnantól egyedi lenne az elem ez viszont rengeteg időt és embert kellene kimozdítani a megszokott munkájából.

Hibalehetőségekkel is ilyenkor számolni kellene. Ez a Cég így kiküszöbölte és többféle ellenőrzési pontokon megy át egy rendelés. Hibalehetőség minimális ezálltal.

 

Elem lehetőségek a Divian konyhatervező segítségével

Divián konyhatervező programnak elsődleges célja a látványterv készítés, valamint egy pontos árajánlat adás. Programba lehetőség van 1 2 dekoráció elhelyezésére. Amennyiben egy L vagy U alakú konyhája van a látványterv készítésekor behelyezhető egy étkező asztal, étkező székkel.

Megnyugtató ilyen esetben, hogy elférnek a konyhába, szekrény ajtaja kinyitható, nem okoz semmiféle gondot. Amennyiben egy Kollegával felvette a kapcsolatot biztos lehet benne, hogy olyan konyhát fog kapni, amit a stúdióban vagy interneten látott. Divián Kft egyálltalán nem gyakran változtatja az elemeit, munkalapjait.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: