Divian konyha katalógus

Divian konyha katalógus kinek mit mondhat? Divián Kft 20 évre visszatekintő múlttal rendelkező cég, Divian konyha katalógus mindenki számára elérhető az interneten. Divián nagy hangsúlyt fektet a marketingre és a minőségre. Amennyiben elkezdünk érdeklődni a cég iránt rögtön szembe jön egy televízió reklám, vagy a rádióba is felfigyelhetünk egy -egy akciójukra.

Konyhabútor akciós áron

Közösségi médiában is nap mint nap jelen vannak. Ezzel is érzékelhető, hogy hazánk egyik legnagyobb szériagyártó cégének mondhatjuk. Évek folyamán folyamatosan bővültek és fejlesztették cégüket. Kezdetleges hagyományos szerelvényeket folyamatosan bővítették és az elavultakat cserélték, biztosítva ezzel a vásárlók magasabb igényét.

Foglaljon időpontot

Divián konyha katalógus egy átfogó összetett ugyanakkor mindenki számára érthető közel 120 oldalas kiadvány. Megtalálhatóak benne az éppen a konyhabútorok, étkezőasztalok és székek. Több esetben egy bútor más koncepcióban is látható.

 

Mit tartalmaz a Divian konyha katalógus?

Mint már említettem ez egy teljes mértékben átfogó katalógus. Megtalálható benne konyhabútor elem és színválasztékkal, munkalapok, szerelvények, konyhaszékek, étkező asztalok. Nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a megrendelő egy helyen mindent meg tudjon venni. Ezért mosogató medencék és csaptelepek közül is több cég termékeit forgalmazza garantáltan kedvező áron. Szerelvények közül kamra vasalatok , fűszertartók is láthatóak a divián konyha katalógus oldalai közt. Blanco mosogatók silgránit és rozsdamentes választékban is a kínálatban szerepelne. Sütő főzőlap mosogató gépek, páraelszívók közül a Bosch márka biztosítja a megfelelő elégedettséget. Ha mindez nem lenne elég a katalógus közepén található ajánlott kedvezményes összeállítás, ami biztosítják, hogy legmegfelelőbbet ki tudja választani. Képeken kívül szöveges dokumentációba megtalálhatóak a gyártói garanciák, illetve a vidéki partner cégek, akiknél garantáltan ki van állítva meglehetősen sok konyhabútor.

 

Mire jók Divian konyha katalógus fényképei:

Elsődlegesen a fényképek egy esztétikusan berendezett konyhát mutatnak. Konyha típustól függetlenül mindegyik konyha le van fényképezve egy nagy széles elemválasztékkal akár egyenes, L, vagy U alakban.

Visszahívást kérek

Ezen az oldalon megtalálható egy rövid leírás az adott konyháról. Színeket alapanyagokat is ismerteti a díváin konyha katalógus. Fontos szempont a vásárlásnál a kinézet-stílus, valamint az ár. Nos az árat a képösszeállításhoz igazítva megtalálhatja. Olyan szinten kirészletezve, hogy egy lakberendező is megírigyelné. Tartalmazza a konyhabútor, konyhai gépek, Étkező garnitúra, valamint a szerelvények összegét.

Második harmadik kép pedig mindig egy adott összeállítás színekkel, ami a gyártó szerint legjobb megoldás. a divián konyha katalógus úgy van összeállítva, hogy egyik oldalán se unatkozzon. Minden oldalon van valami újdonság. A katalógus vastagsága nem túl kicsi, de nem is túl hosszú. Ismerhetnek olyan céget, ahol akár 1,5 kg is lehet a katalógus. Nos ott az a lényeg hogy minden szekrényt szerelvényt az utolsó csavarig megmutathassanak.

Ezzel szemben a divián konyha katalógus a lényeget mutatja az ügyfélnek. Azt, hogy ez a cég nem csupán 1 2 konyhával rendelkezik. Különböző stílus irányzatot képvisel, akinek felkeltette az érdeklődését az mindenképpen látogasson el egy mintaterembe, ahol valóság már nem csak a papíron van- hanem kézzel fogható.

Ha nem is az összes konyhát, de lényegre törően az elemválasztékot vagy a stílus meg tudja tekinteni egy partner cégnél. Amennyiben egy adott mérettel érkezik úgy a Kollegák készséggel állnak a rendelkezésre. Fontos dolog még hogy a Divián Kft partner cégeknek biztosít olyan programot, amivel a konyhabútor látványterv megjeleníthető.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: