Egészen biztos lehetünk abba, ha szeretnénk több cégtől ajánlatot kérni az egyedi konyhabútor árak mindenhol mások lesznek

Egészen biztos lehetünk abba, ha szeretnénk több cégtől ajánlatot kérni az egyedi konyhabútor árak mindenhol mások lesznek. Két egyforma árajánlatot 10 különbözőcég esetében se fog kapni. Valakinek a szerelése olcsóbb, valakinek a bútor ára. Biztosak lehetünk abba, hogy a földrajzi helytől is függ az ár.

Konyhabútor akciós áron

Vidéki iparos, aki maximum még 1 főt foglalkoztat valószínű más szorzóval számol, mint egy 10-15 fős nagyobb cég. Esetek többségében egy mintatermet választ az ügyfél, ahol gyönyörű környezetben átbeszélik a tervet- majd egyeztetésre kivonul a kollega és felméri a bútort. Háttérmunkát, illetve háttérembereket ilyenkor az ügyfél még nem is lát. Pedig elhihetik nem csak az az 1 2 irodás kollega és a bútort felmérő asztalos vagy tervező van a cégben.

Foglaljon időpontot

 

Válság hatása az egyedi konyhabútor árak terén

Az építőipari faanyagok árához hasonlóan az elmúlt években a lakberendezésben használatos laminált bútorlapok ára is alaposan elrugaszkodott a földtől. Különböző gazdasági helyzetek miatt alapanyag gyártók kénytelenek voltak 2020 óta folyamatosan emelni az árakat. A fából készült bútorok sosem voltak olcsók, de manapság alig akad ember, aki ilyen alapanyagot választana. Használati tárgyakra ugyanakkor szükségünk van, így maradnak a forgácslapokból és farostlemezekből összeállított konyha- és fürdőszobaszekrények, gardróbok, komódok, íróasztalok.

A hazai bútoráruházak kínálatában mindezekből van választék bőséggel, a kérdés csak az, hogy érdemes-e az olcsó tömegárut választanunk, vagy jobban járunk, ha asztalost bízunk meg a munkával. Jobb asztalos például forgácslapból nem is ajánl a fürdőszobába szekrényt. Lehet, hogy vonzó egy tömeggyártásba forgalmazott festett MDF alapanyagú fürdőszoba bútor, de ezeknek a vastagsága csökkentve van általában csak 16mm vastagságú.

 

Az egyedi konyhabútor árak mire vonatkoznak?

Általában egy ilyen kérdés után felmerül szintén a következő: Mitől lehet egy konyhabútornak egyedi az ára? Nos ez eléggé összetett. Amennyiben egy teljes mértékben milliméter pontosan egy egyedi bútort szeretnénk készíttetni egy céggel az egész biztosan egy egyedi ár lesz.

Visszahívást kérek

Létezik olyan megoldás is mikor csak egy munkalap egyedi- Szükség van egy egyedi 90 cm munkalapra mondjuk egy konyhai szigethez- átadó pulthoz. Nem is gondolnánk, hogy egy széria bútor esetében is mennyi mindent lehet kialakítani egy két plusz elemmel.

Ha egy olyan céget választ, mint a J&L bútorstúdió- biztos lehet abba, hogy az egyedi megoldások is magasszinten megfizethető árakba tartozik. Megfelelő szakemberek gondoskodnak a tervezésről és a kivitelezésről.

 

Mi lehet a legdrágább része a konyhai átalakításnak?

Egy új padló vagy csempe esetleg a gépek? Nem ha arányaiba nézzük a legköltségesebb az egyedi konyhabútor árak teszik ki. Természetesen a gépeknek is van számtalan variációja. Egy Zanussi márka nincs köszönőviszonyba egy Bosch vagy Libherr géppel. Érdemes kikérni a véleményt az eladóktól.

Vannak olyan egyedi esetke is mikor egy gyártótól vásárolják a gépeket és egyben a gyártó esetleg adhat plusz kedvezményt egy bizonyos százalékot. Amennyiben valóba az átalakítás-felújítás mellett döntenek úgy egy ajtófront csere- pántcserével fogantyú cserével- esetlegesen egy új munkalappal és mosogatóval egy új arculatot varázsol a lakásba.

Akkor érdemes ezzel foglalkozni, ha a szekrénytesteknek semmiféle baja nincs és ez méretre készült- viszonylag nagy 2,5 -3,5 métert meghaladja. Sokakba fel sem merül az a költség, ami a bútor szétszedését elszállítását jelenti. Ez is fokozza a felújítás árát.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: