A Divian Antónia konyha és amit tudni kell róla

Miért is lehet ennyire népszerű a Divian Antónia konyha? Érdemes megnézni honnan indult. Kétezerhatot a nagy nemzetközi világválságot minden cég megérezte. Ebben az időszakban volt, aki tönkre ment, de olyan cég is aki előnyt kovácsolt magának és fejlesztésekben gondolkodott. Divian Kft 2000 ben alakult. Főként kezdetben a konyhabútor gyártása volt a fő cél. Folyamatosan figyeltek mi a Nemzetközi trend és ahhoz igazították a gyártásukat.

Konyhabútor akciós áron

Kiépítették bútorforgalmazókkal, bútorstúdiókkal a kapcsolatukat, így országosan is elismertek lettek. Bizton állítom egy olyan cégről van szó, aki a korszerű ugyanakkor megfizethető bútorokat gyártja. Szállítási feltételei nagyon kedvezőek, mivel folyamatosan figyelik melyik termék milyen mennyiségben fogy, így készlethiány egyáltalán nem szerepel a „szótárukban”.

Foglaljon időpontot

 

Épp ezért, ha valaki akár a divian antónia konyhát válassza

az egész biztos lehet abban, hogy egy remek minőséget kap.

 

Változatos kinézetű a Divian Antónia konyha

Elemválasztéka a saját Divian Kft katalógusban megtalálható. Alsó eleme közel 60 db, ehhez jön hozzá a magasabb toronyelemek típusai, valamint a közel 60 db felső szerkény. Divian antónia konyha ugyan egyenes vonalvezetésű, ugyanakkor a rengeteg elemből sokféle konyhabútort lehet tervezni. Ajtó front felülete vákuum fóliázott MDF alapanyagra készül. Színeit tekintve magasfényű és matt színekkel is rendelhető.

Fényes színekből a beige, cappuccinó, fehér és antracit. Míg matt színek a szürke, grafit és fehér színekben létezik. Torony elemek már a fejlesztéseknek köszönhetően ragasztva készülnek, nem pedig csavarozva. Alsó szekrények fehér színűek, ezzel biztosítva a jó átláthatóságot a szekrénybe, illetve fehér színű a fiókok káva rendszere is, így a szekrénytest harmonizál.

Visszahívást kérek

Érdemes arra oda figyelni, hogy az alsó elemek csavarozva készülnek, viszont a látszó oldalakra rendelhető 1,8mm takaró oldallap, ezzel biztosítva, hogy külsőleg úgy tűnik hogy színes akár az egész bútor, mert közel 10 féle korpusz színből választhat a kedves megrendelő. Sok cégnél természetes, hogy az ajtófront színe megegyezik a szekrénytest színével. Nos ez ebben az esetben nem igaz, fóliás MDF lap meglehetősen drága alapanyag, így a szekrénytest minden esetben 18 mm-es laminált bútorlap.

 

Mi is az MDF alapanyag

MDF rövidítése egy angol kifejezésnek, ami magyarul közepes sűrűségű farostlemezt jelent. Ez az alapanyag a forgácslapok elterjedése után vált ismerté. MDF lapok keresztmetszete viszonylag sima és tömör. Míg a forgácslapok esetében a lapszabászat során kipattanó legkisebb elem egy forgács nagyságú, addig az MDF lap esetében egy porszem nagyságú.

A sűrű alapanyag lehetőé teszi hogy az élek akár minimál rádiusszal gömbölyítve legyenek, míg másik előnye hogy marókésekkel különböző minta marható bele. Portalanítás és kötőanyag felvitele után PVC fóliákkal beterítik az alapanyagokat és 3D -s vakum présbe kerül a fóliázni kívánt termék. Mindezek után csak az alapanyagok körbe vágása következik. Mikrofóliázott MDF lapok vákuum eljárással.

Ezeknél az eljárásoknál érdemes figyelembe venni, hogy az ajtó hátoldala sima fehér szín. Divián antónia konyhánál így megkülönböztetünk 3 féle színt. az első az ajtók színei, második a felső szekrénytest színe. Az utóbbi meg fog egyezni a lábazati takaró elemmel, illetve az oldaltakarás színével, illetve az alsó elem minden esetben sima fehér bútorlap lesz.

Munkalapot választékát is megtalálhatjuk a katalógusba. Ami lehet huszonnyolc milliméteresben lazac, fekete kvarc, cappuccino, beige kvarc , illetve harmincnyolc milliméter vastagságban pedig ferrara, malibu, california, sonoma fantázia nevű színekben kérni. Minden munkalaphoz kasírozott színazonos vízzáró rendelhető.

Állítsa Ön is velünk össze álmai konyhabútorát, legyen az az Antónia magasfényű konyhabútor vagy másik széria konyhabútor. A divian gyártó 3D-s látványtervezőjével egyszerűen összeállítható a látványterv, ahol gyorsan és könnyen variálhatók az elemek és a színek is.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: