Amennyiben egy új konyhabútort vásárol elengedhetetlen, hogy a munkalap konyha részévé váljon. Nincs olyan konyhabútor, aminek ne lenne...

Amennyiben egy új konyhabútort vásárol elengedhetetlen, hogy a munkalap konyha részévé váljon. Nincs olyan konyhabútor, aminek ne lenne munkalapja. Az ügyfelek nagy többségének mindig van elképzelése milyen legyen a munkalap a konyhájában.

Konyhabútor akciós áron

Ha valaki gránit vagy márvány munkalapot szeretne esetleg coriant vagy kompakt lemezt a stúdióban ez is rendelhető. Igaz ez esetben egy viszonylag hosszabb átfutási idővel kell számolni és egy alvállalkozó készíti közvetlenül. Ilyen esetben a konyhabútor beszerelése után egy sablonállás következik így a munkalap a konyha részévé válik pontosan.

Foglaljon időpontot

A szekrénytesthez, illetve a falakhoz simul. Ezek a típusok 8mm -től akár 10 cm vastagságig is terjedhetnek. Az utóbbi esztétikai szempontból látszik ekkorának, gyártástechnológiája eltér a hagyományos posztformingolt gyártástól.

 

Hogyan harmonizál a munkalap konyha látványával?

Ha visszatérek az előzőkéhez és a gránit vagy márvány munkalapokat- pultokat vesszük szemügyre, szemmel látható, de akár érezhető is hogy a konyhában a hőérzet egy ilyen helyen 2-3 celsius fokkal is kevesebb lehet. Gránitnak fogásra is hideg érzete van. Egy munkalapra letett forró edény nem okoz gondot ebben az esetben. Sokszor a hobby cukrászok is otthonukba ilyen egyedi munkalap kerül elhelyezésre.

A természetes kövek királya a gránit Elképesztően szilárd, nagy a kopásállósága, esztétikus, fagyálló- ugyan ezt a tulajdonságát a munkalap konyha kombinációban nem nagyon emlegetjük. A gránit munkalapok élettartalma nem években hanem generációkban mérhető. Kiváló tulajdonságai miatt a gránit felhasználhatósága lakásban számos helyen használhatjuk. Időtálló befektetés.

Elképesztően tartós, karbantartási igénye alacsony, az ára pedig kedvező. Alkalmazható fal- és padlóburkolathoz, konyha- vagy fürdőszobapultként, illetve lépcső, ablakpárkány, kerítés kialakításához. Sav- és fagyállósága miatt kül- és beltéren egyaránt kiválóan felhasználható anyag. Bemutatótermeinkben ingyenes szakmai tanácsadással segítjük választását.

Visszahívást kérek

 

A gránit munkalap konyha része

Más érzékenyebb anyagokkal szemben a gránit munkalap vágással, karcolással szemben ellenálló. Továbbá a gránit munkalapok tökéletesen vízállóak. Nem igényelnek különösebb ápolást. Kültéri felhasználásra is alkalmas. A gránit magmatikus kőzet melynek legfőbb alkotóelemei a kvarc, az alkáliföldpát és a csillám.

Rendkívüli keménységét és ellenállóképességét az eltérő nagyságú és keménységű szerkezeti szemcséinek köszönheti. Tömör szerkezetéből adódóan jól ellenáll az időjárás viszontagságainak (hőingadozásnak) nem porózus. Felülete jól megmunkálható, gyönyörűen csiszolható, fényét nagyon hosszú ideig képes megőrizni.

Konyhákban különösen jól párosítható egy sötétebb tónusú bútorlaphoz a világos vagy fehér gránit munkalap, vagy világos bútor esetén egy különleges, sötétebb árnyalatú konyhai munkalap. Szerte a világon – a kis üzlettől a nagy bevásárlóközpontig – mindenhol gránitra lapra cserélik hiszen a gránitnak nemcsak a szépsége lenyűgöző, hanem tulajdonságaiban vetekszik a legtartósabb anyagokkal.

Mekkora összeget érdemes ráfordítani a konyha munkalap minőségére?

Nos ezt sokszor boncolgatták már, Kinek mekkora pénztárcája, mit engedhet meg. Postformingolt munkalapokból 28 mm vastagságot már ritkábban kérnek, de minősége megegyezik a 38 mm vastagságúéval. Ha egyedi szekrényeket – szigeteket tervezne, ne habozzon megkérdezni, hogy létezik e munkalap konyha egyedi méretben létezik e.

Ez esetben ha járható, ugyan többet kell fizetnie- de esztétikailag és funkció szempontjából nagyon sokat nyer. Nézzünk csak egy sziget munkalap konyha összképet- sokkal szebb hatást érhetünk el ha a konyha munkalap 2 oldalt gömbölyítve van. Nem utolsó szempont az sem hogy ilyenkor akár egy jó kávé mellett nekiállva a 115 cm pultnak- nem vágja az oldalunkat az éle.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: