Honnan indult a Divian bútorbolt?

A Divian bútorbolt több mint 20 éve működő cég kezdetben csak a konyhabútor gyártására volt specializálódva. Több éves gyártás után a konyhabútor gyártása után kialakult a szoba gardrób, illetve egyéb kiegészítő bútorok gyártása is. Így két nagy telephelyen Nyíregyházán és Szegeden indult a két különböző csoport gyártása. Ahhoz, hogy a cég nagyban tudjon gondolkozni el kellett kezdeni kiépíteni a viszonteladó partnereket. Ország minden részén található jelenleg partner cég, ahol meg lehet tekinteni a bútorokat és a szerelvényeket ki lehet próbálni.

Konyhabútor akciós áron

Nagyságát megmutatva a Divian Kft segítséget ad a divian bútorboltoknak arra, hogy a saját internetes felületükön megtalálható legyen az adott divian bútorbolt. Ez sok stúdiónak segítséget jelent a forgalmazásba. A következő weboldalon megtalálhatóak a jelenlegi partner divian bútorboltok: https://divian.hu/viszonteladoink

Foglaljon időpontot

 

Mit ad a divian bútorbolt?

Amelyik bútorbolt helyet ad a stúdióba a bútor kiállítására, egész biztos, hogy konkrét vevők is megjelennek. Divian bútorbolt hozzáértő szakemberek dolgoznak. Itt személes egyeztetés után ingyenes látványterv készül a kiválasztott konyhabútorról. Rendelés egyeztetését követően a bútorok kiszállításában és beszerelésében is tudnak segíteni. Ezek a konyhabútorok összeszerelt állapotban érkeznek, minimális szerelés szükséges.

Feltétlenül jelezném, hogy a jó szakember a minőségre törekszik. Szóval érdemes kérni a szállítást és a szerelést a divian bútorbolt dolgozóitól igy a garanciát is teljes mértékben vállalja a gyártó. Divian bútorbolt legtöbbségében szinte otthoni környezetben tekinthető meg a bútor. beépítve sütővel, főzőlappal esetleg konyhához illő étkező asztallal és székekkel. a konyhabútor szakértői, lakberendezői segítenek minden esetben a praktikus és látványos konyha kialakításába.

Vásárlás esetén a divian bútorbolt a törvényben előírt garanciát vállalja, illetve lehetőség van egy regisztrációt követően vásárlás után 90 napig plusz 1 év gyártói garancia érvényesítésére.

 

Visszahívást kérek

Mit érdemes kiállítani egy Divian bútorboltba?

Bútorstúdióknak a gyártó előre szokta jelezni az újdonságokat fejlesztéseket. Amennyiben egy új ajtófront vagy egy új bútorlapszín kerül bevezetésre, érdemes elgondolkozni a kiállított aktuálisan legkevesebbet forgalmazott minta termék étékesítésébe. A gyártó aktuális újságba, hirdetéseibe elsőként szokott szerepelni az újdonság.

Nagy hiba lenne pont egy ilyen terméket nem mutatni meg. Ügyfeleket az innovatív megoldások mindig érdeklik, főleg egy akció vagy kedvezmény keretében. Egy jól berendezett divian bútorbolt kiállít MDF alapanyagú, laminált lap alapanyagú konyhákat is.

Mivel klasszikus és modern bútorok egyaránt szerepelnek a kínálatba igy akár el is lehet dönteni, hogy a stúdió mit képviseljen. Konyhabútoron túl egy gardróbszekrény szerelvényeket gardróblifttel, nyakkendő tartóval sokat lendíthet a forgalmazásba. Előszoba bútor pedig minden lakás elengedhetetlen része nem utolsó sorban pici helyet foglal.

 

Forgalmazható termékek egy Divian bútorbolt kínálatában

Betérést követően az ügyfél rögtön alkotni szokott egy véleményt magába. Ki pozitívat ki negatívat.

Esteleg problémát jelenthet, hogy kevesebb termék van kiállítva, mint amire számított. Nos a kínálatban szerepel konyhabútor, asztalok, székek, konyhai sarkok, előszoba bútorok, irodabútorok, gardróbok, ágykeretek, matracok. Nos a matracok tekintetében jelentős a forgalomba, hogy mit állít ki a divian bútorbolt, mert a matracokat jó ha ki tudja próbálni az ügyfél.

Swet dream matrac például extrém vastag. 32 cm es magasságú, táskarúgós, két oldalán extra erős merevítéssel készült. Finom tapintású 3,5 cm vastag steppelt huzat borítja, jó a légátereszthetősége. Terhelhetősége pedig akár 150 kg -ot is elbír. Táskarugós matracokat 140/160/180 ágyakhoz kifejezetten ajánlják, mert egyéni sajátossága az, hogy minden egyes rúgótölcsér külön-külön van rögzítve és míg az egyik oldalon forgolódik valaki addig az ágy másik oldala meg sem mozdul.

 


Várjuk Önt is szeretettel egy tervezésre!

Vegye igénybe tanácsadóink szakszerű munkáját…

…praktikusan segítenek megtervezi konyhabútorát. Cégünk tervezői csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy válaszoljon kérdéseire. Szívesen segítenek Önnek kiválasztani a konyha projektjéhez legmegfelelőbb szekrényeket és kiegészítőket

Ha felkeltettük érdeklődését, egyeztessünk időpontot díjmentes látványtervezésre és ajánlat készítésre


EZ IS ÉRDEKELHETI:

 

AJÁNLOTT CIKKEK MÉG: